Connect with us

NEWS

Cine a fost, de fapt, tatăl Anamariei Prodan: Povestea dramatică a bărbatului

Published

on

Toată lumea știe cine este mama Anamariei Prodan, însă puțini cunosc detalii și despre tatăl impresarei. Se pare că de la el a învățat vedeta să fie puternică și neînfricată. 

Toată lumea a auzit de Ionela Prodan, una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Soțul acesteia, Traian Tănase, este tatăl Anamariei Prodan, iar de la el impresara a învățat să nu se lase doborâtă de nimic în viață, ținând cont de viața pe care a avut-o bărbatul. 

Anamaria Prodan nu a avut nevoie de nimic în copilărie. Părinții ei i-au oferit tot ceea ce și-a dorit, iar numele Prodan era cunoscut în toată țara. Cu toate acestea, a decis să-și construiască propriul drum în viață și să se impună în lumea sportului, dominată de bărbați.

Povestea dramatică de viață a lui Traian Tănase, tatăl Anamariei Prodan

Mama Anamariei, Ionela Prodan, a fost una dintre cele mai îndrăgite interprete din România, iar muzica ei era apreciată de oameni din toate colțurile țării. Însă, mai puțin cunoscută este povestea tatălui impresarei, Traian Tănase, care a avut o viață demnă de un scenariu de film.

Tatăl vedetei a rămas orfan la vârsta de cinci ani. La vârsta de 14 ani a început să lucreze într-o sticlărie, pentru a-și permite să își continue educația. Cu multă muncă și determinare, a devenit un avocat de succes în România la vârsta de 30 de ani.

Înainte de căsătoria cu Ionela Prodan, a fost căsătorit cu Mărioara Tănase, o altă interpretă de muzică populară. Din păcate, aceasta și-a pierdut viața într-un tragic accident de mașină la vârsta de doar 30 de ani.

Sora Anamariei Prodan, Anca Savelio, a făcut mai multe dezvăluiri emoționante despre tatăl lor într-un interviu acordat unei publicații din Statele Unite. Ea a vorbit despre lecțiile importante pe care le-a învățat de la tatăl său și despre impactul pe care l-a avut asupra vieții ei.

Femeia a dezvăluit că tatăl lor a trecut prin multe greutăți în viață. A rămas orfan la vârsta de cinci ani și a trebuit să lucreze din greu pentru a-și putea continua educația. Tatăl ei a fost un exemplu de succes și i-a transmis importanța familiei, a muncii, dar și a proprietăților.

Ea a mai povestit că încă de mică tatăl ei o ducea la vernisaje, la teatru și la magazine cu antichități. Acolo a învățat despre investițiile imobiliare, care au devenit ulterior un interes major pentru ea. La vârsta de 20 de ani, a decis să se mute în Statele Unite ale Americii, unde a devenit agent imobiliar.

A fost îngropat lângă prima soție 

Traian Tănase s-a căsătorit cu Ionela Prodan la câțiva ani după ce a rămas văduv. Prima sa soție, Marioara Tănase, a fost, de asemenea, o celebră interpretă de muzică populară, dar a murit într-un accident rutier la vârsta de doar 30 de ani.

Bărbatul a murit în 1992, la vârsta de 54 de ani, și a fost înmormântat la Cimitirul Bellu, alături de prima sa soție. Aici a fost depusă și Ionela Prodan mai târziu. Mama Anamariei Prodan s-a căsătorit ulterior cu inginerul Toni Antohi.

Ionela Prodan a mărturisit că s-a căsătorit cu Traian Tănase în doar trei zile. La început, îl numea “Domnule” și îi era teamă să-i spună pe nume. Cu toate acestea, el a divinizat-o și i-a oferit o locuință și copii. După moartea primului soț, femeia a fost nevoită să renunțe la cariera sa pentru un timp pentru a-și crește singură fetele.

Advertisement
Cabral si Andreea Ibacka
NEWS14 mins ago

Cabral, dezvăluirea care a pus internauții pe jar: „Am venit acasă și am găsit-o pe nevasta mea cu doi bărbați”

Maria Constantin si Marcel Toader (2)
NEWS2 hours ago

Calvarul prin care a trecut Maria Constantin în căsnicia cu Marcel Toader. Ce a descoperit artista după ce s-a măritat cu el: „M-a mințit mult”

Florin Piersic
NEWS3 hours ago

Florin Piersic se pregătește să revină pe scenă. Medicii au făcut marele anunț despre starea de sănătate a marelui actor

Cristina Cioran și Alex Dobrescu (2)
NEWS3 hours ago

Cristina Cioran, prima reacție după ce Alex Dobrescu a anunțat că este însărcinată: „Pentru mine nu mai există”

Radu Mazăre (2)
NEWS4 hours ago

Averea lui Radu Mazăre. Ce afaceri i-au umplut conturile fostului primar din Constanța

Irinel Columbeanu (2)
NEWS6 hours ago

Irinel Columbeanu a dezvăluit discuția avută cu Monica Gabor. Fostul milionar a fost surprins de cuvintele fostei sale soții

Nicoleta Luciu si Zsolt
NEWS7 hours ago

Soțul Nicoletei Luciu a rupt tăcerea. Ce spune Zsolt Csergo despre divorț: „Viața nu este mai liniștită…”

Tavi Clonda
NEWS10 hours ago

Tavi Clonda, schimbare radicală de look. Gabriela Cristea a fost șocată: „Ce ți-ai făcut?”

Roxana Mihalache și Radu Mazăre
NEWS12 hours ago

Cine este și cu ce se ocupă Roxana Mihalache, soția lui Radu Mazăre. Femeia este însărcinată în patru luni

valentina pelinel
NEWS17 hours ago

Valentina Pelinel dă cărțile pe față! Cum se înțelege cu Mihaela Borcea, fosta și prima soție a lui Cristi Borcea

Florin Salam și Fănica-mormant
NEWS18 hours ago

Imagini sfâșietoare de la mormântul Fănicăi, prima soție a lui Florin Salam. Sunt 15 ani de la decesul ei

laura cosoi
NEWS19 hours ago

Anunțul Laurei Cosoi după 9 ani de căsătorie cu Cosmin Curticăpean. Actrița va naște în curând al patrulea copil

nicoleta luciu
NEWS20 hours ago

Cum arată și cu ce se mai ocupă Nicoleta Luciu, după ce a dispărut din spațiul public

Mioara Velicu
NEWS21 hours ago

Mioara Velicu încă primește semne de la soțul decedat în urmă cu 11 ani. Cum îi răspunde artista

Diana Enache și Iuliana Marciuc-relatie
NEWS22 hours ago

Cum se înțelege fiica lui Adrian Enache cu Iuliana Marciuc, partenera tatălui său: ”Realitatea a fost mult mai grea”

Bianca Drăgușanu și Ilinca Vandici (2)
NEWS1 day ago

Ilinca Vandici i-a atras atenția Biancăi Drăgușanu. Ce a deranjat-o pe prezentatoarea de la Kanal D: „Ține-le pentru tine”