Connect with us

NEWS

Mirabela Dauer, în război total cu băiatul ei: „Să nu mă caute!”. De la ce a pornit, de fapt, ruptura dintre mamă și fiu

Published

on

Mirabela Dauer a trecut prin momente extrem de grele în viață, inclusiv în relația cu fostul soț și cu fiul său. Recent, artista a vorbit deschis despre problemele din viața ei și a recunoscut că nu mai are absolut nicio legătură cu fiul său în vârstă de 20 de ani.

Mirabela Dauer a dat mai multe detalii despre cumpenele pe care le-a trăit, despre relația cu soțul său, dar și despre motivele pentru care nu vorbește de ani buni cu fiul său, Dan Alexandru. Cântăreața a dezvăluit că nu mai ține legătura de 20 de ani cu băiatul ei, care a rămas în grija tatălui său la divorț.

Femeia i-a plătit pensia alimentară băiatului până când acesta a devenit major. Cu toate acestea, în ciuda tuturor eforturilor depuse, nu a reușit să stabilească o conexiune cu el. Acum, la mulți ani de la separare, cei doi nu mai pot avea o relație, iar artista crede că este mai bine să-și vadă fiecare de viața lor. Ea speră doar ca fiul său să fie sănătos, însă nu își dorește să fie căutată de el.

Artista, despre fostul soț: „M-a mutilat!”

Singura modalitate prin care ar putea reface relația cu fiul său ar fi ca acesta să îi ceară iertare pentru greșelile făcute. Mirabela este de părere că fiul său va realiza într-o zi că a greșit în ceea ce o privește și că tot ce a avut în viața sa a fost o minciună. În trecut, Dan Alexandru a făcut o remarcă extrem de dură la adresa celei care i-a dat viață. Tânărul a precizat că nu o consideră mamă pe Mirabela Dauer, ci doar o cântăreață care îi datorează bani.

Relația tensionată dintre cei doi este rezultatul relației pe care femeia a avut-o cu regizorul Dan Traian Popovici. Cei doi au fost căsătoriți timp de opt ani, dar s-au despărțit în 1980, iar fiul lor a rămas în grija tatălui. Mirabela Dauer susține că a fost victima violenței fizice din partea fostului soț, iar ultima agresiune a fost de o cruzime rar întâlnită. Ea a relatat în cartea sa biografică „Pe drumul vieții”, că a fost mutilată de către tatăl fiului ei în timpul unui turneu pe litoral.

Drama prin care a trecut Mirabela Dauer

Potrivit acesteia, pe vremea aceea, ea trebuia să cânte să producă mulți bani, pentru că asta își dorea fostul său soț. După concert, el s-a întors în cameră foarte băut și a început să dea în ea cu fierul de călcat.

După această ultimă bătaie, artista a petrecut zece zile în spital și a cerut divorțul, dar bărbatul i-a luat copilul. Pe avocatul pe care l-a avut pe vremea aceea îl acuză de corupție, spunând că i-a vândut procesul fostului soț.

În timpul procesului de divorț, bărbatul a susținut că a prins-o pe Mirabela în pat cu alt bărbat. Pierderea custodiei a fost dureroasă și a avut un impact devastator asupra vieții artistei. Ea a suferit extrem de mult, iar tatăl său, bunicul copilului,  a murit din cauza supărărilor cauzate de această situație.

Advertisement
Oana Roman și Catinca Roman
NEWS19 hours ago

Oana și Catinca Roman, din nou în război: „Comentăm de pe margine, dar nu ne-am implicat cu nimic”

Stela Popescu
NEWS20 hours ago

Actorul celebru care a turnat-o pe Stela Popescu la Securitate: „Era prea emancipată”

Daniela Gyorfi și George Tal
NEWS21 hours ago

Cu ce vedetă din România ar fi fost înșelată Daniela Gyorfi. Vedeta a spus tot adevărul despre soțul ei

Mihai și Mikaela Albu
NEWS22 hours ago

Mihai Albu, supărat că se întâlnește rar cu fiica Mikaela. Care este motivul distanței dintre cei doi: „Nu ne-am văzut de trei sau patru săptămâni”

Gabriela Cristea
NEWS23 hours ago

Cum face față Gabriela Cristea comentariilor negative. Tavi Clonda a dat-o de gol: „A deranjat-o faza în care s-a scris că a băut în timpul emisiunii”

Horscop, zodii
SPECIAL1 day ago

Care sunt cele mai false zodii din horoscop. În cine nu trebuie să ai încredere niciodată

NEWS1 day ago

Val de căldură în acest weekend. Când revin ploile și frigul în România. Anunțul ANM

NEWS1 day ago

Detalii mai puțin știute despre Cătălin Botezatu. Ce s-a întâmplat cu prima iubire a celebrului designer. Avea doar 30 de ani

marina voica
NEWS1 day ago

De ce nu are copii Marina Voica. Artista în vârstă de 87 de ani nu regretă

Oana Lis
NEWS1 day ago

Oana Lis, cu fața umflată de plâns pe rețelele de socializare. Drama prin care trece vedeta: „Plângă, cazi puțin, viața este o luptă”

Delia
NEWS1 day ago

Delia, umilită pe internet fiindcă s-a postat nemachiată. Internauții au explodat: „Muma pădurii”

Oana Roman
NEWS2 days ago

Oana Roman, criticată aspru fiindcă a renunțat la doliu. Cum a răspuns comentariilor: „Atâta primitivism și răutate ca la noi, nu există”

Zodiac, horoscop
NEWS2 days ago

Zodiile care sunt cel mai greu de părăsit. Nativii care nu pot renunța ușor la fosta iubire

Horia Brenciu și Rita Mureșan
NEWS2 days ago

Povestea de dragoste dintre Horia Brenciu și Rita Mureșan. Care este, de fapt, adevărul: „Am avut o relație frumoasă”

Petrică Mîțu Stoian
NEWS2 days ago

Sora lui Petrică Mîțu Stoian continuă să lupte pentru a-i face dreptate artistului. Femeia nu acceptă daune morale de la clinica pe care o consideră vinovată de moartea bărbatului: „Ce să fac cu banii?”

Alex Velea și Andreea Bănică
NEWS2 days ago

De ce nu își mai vorbesc Andreea Bănică și Alex Velea. Artista i-a fost nașă cântărețului la prima căsnicie. Totul a pornit de la bani