Connect with us

NEWS

Cine este prima soție a lui Alexandru Ciucu

Published

on

alexandru ciucu

Lucruri mai puțin știute despre Alexandru Ciucu. Cine a fost prima soție a faimosului designer? Înainte de a se căsători cu îndrăgita artistă Alina Sorescu, din viața sa a mai făcut parte o femeie, pentru care a fugit de acasă. Mariajul lor nu a rezistat foarte mult.

Cine a fost prima soție a lui Alexandru Ciucu

Designerul pare că are un destin zbuciumat în plan sentimental. Divorțul de Alina Sorescu nu este primul din viața sa. În trecut, s-a mai confruntat cu un astfel de episod. Totul s-a întâmplat înainte ca el să se bucure de notorietatea actuală și când era mai în floarea vârstei.

Într-un interviu pentru Libertatea, Alexandru Ciucu oferea detalii interesante despre acest subiect. Crede că a grăbit îmbrăcarea costumului de mire și că pasul nu a fost unul bine gândit. Pune totul pe seama teribilismului vârstei și a mărturisit că decizia de a merge în fața stării civile s-a produs la doar o lună de când cunoscut-o pe cea despre care credea că este aleasa inimii.

Mai exact, Ana Cristina era numele tinerei cu care Alexandru Ciucu a fost căsătorit și aflați că pe cât de rapid și-au promis dragoste eternă, tot pe atât de rapid au ajuns la concluzia că este mai bine să încheie mariajul. Tot după doar o lună, Alexandru Ciucu și Ana Cristina își vedeau, fiecare, de drumurile proprii.

Cum s-a cunoscut Alexandru Ciucu cu Alina Sorescu

Abia după ce a pus capăt căsniciei de doar 30 de zile, Alexandru Ciucu a întâlnit-o pe Alina Sorescu, cea care urma să-i devină nu doar soție, ci și mama a două fetițe, Raisa și Carolina. Ei s-au cunoscut în culisele vechiului festival muzical, Cerbul de Aur, unde Alina Sorescu era prezentatoare.

Când au făcut cunoștință, designerul și cântăreața nu știau ce îi așteaptă. De asemenea, când s-a aflat despre relația lor, erau unul dintre cele mai dezbătute subiecte din showbizul românesc. De asemenea, era intens discutată și diferența de vârstă între ei. Alina Sorescu este mai mică cu 10 de ani decât tatăl fiicelor sale.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au oferit foarte multă vreme senzația că formează un cuplu extrem de solid, în care familia și profesiile pe care le au sunt piesele de rezistență. Nici pe departe, căci Alexandru Ciucu a fost surprins la un moment dat de către jurnaliști în preajma unei femei străine.

Chiar dacă au apărut imagini în spațiul public, Alexandru Ciucu și-a negat infidelitatea de fiecare dată. În cele din urmă, Alina Sorescu, după o serie de zvonuri, recunoștea divorțul de designer. În prezent, ei sunt în proces, deoarece nu s-a luat o decizie concretă în privința custodiei fetițelor.

Raisa și Carolina stau acum alături de mama lor, Alexandru Ciucu având dreptul de a le vizita. Bărbatul nu se mulțumește, însă, doar cu atât, ci vrea să le aibă pe fetițe mai mult în preajma sa. În primăvară, în luna martie, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu vor avea o nouă înfățișare la tribunal, după ce artista a contestat decizia anterioară referitoare la custodia copilelor. Conform acesteia, Raisa și Carolina puteau petrece timp câte o săptămână la mama și tatăl lor. Alina Sorescu a observat că celor două surori nu le este bine cu un așa program  de aceea a formulat o contestație.

Advertisement
Cabral si Andreea Ibacka
NEWS22 mins ago

Cabral, dezvăluirea care a pus internauții pe jar: „Am venit acasă și am găsit-o pe nevasta mea cu doi bărbați”

Maria Constantin si Marcel Toader (2)
NEWS2 hours ago

Calvarul prin care a trecut Maria Constantin în căsnicia cu Marcel Toader. Ce a descoperit artista după ce s-a măritat cu el: „M-a mințit mult”

Florin Piersic
NEWS3 hours ago

Florin Piersic se pregătește să revină pe scenă. Medicii au făcut marele anunț despre starea de sănătate a marelui actor

Cristina Cioran și Alex Dobrescu (2)
NEWS3 hours ago

Cristina Cioran, prima reacție după ce Alex Dobrescu a anunțat că este însărcinată: „Pentru mine nu mai există”

Radu Mazăre (2)
NEWS4 hours ago

Averea lui Radu Mazăre. Ce afaceri i-au umplut conturile fostului primar din Constanța

Irinel Columbeanu (2)
NEWS6 hours ago

Irinel Columbeanu a dezvăluit discuția avută cu Monica Gabor. Fostul milionar a fost surprins de cuvintele fostei sale soții

Nicoleta Luciu si Zsolt
NEWS7 hours ago

Soțul Nicoletei Luciu a rupt tăcerea. Ce spune Zsolt Csergo despre divorț: „Viața nu este mai liniștită…”

Tavi Clonda
NEWS11 hours ago

Tavi Clonda, schimbare radicală de look. Gabriela Cristea a fost șocată: „Ce ți-ai făcut?”

Roxana Mihalache și Radu Mazăre
NEWS12 hours ago

Cine este și cu ce se ocupă Roxana Mihalache, soția lui Radu Mazăre. Femeia este însărcinată în patru luni

valentina pelinel
NEWS17 hours ago

Valentina Pelinel dă cărțile pe față! Cum se înțelege cu Mihaela Borcea, fosta și prima soție a lui Cristi Borcea

Florin Salam și Fănica-mormant
NEWS18 hours ago

Imagini sfâșietoare de la mormântul Fănicăi, prima soție a lui Florin Salam. Sunt 15 ani de la decesul ei

laura cosoi
NEWS19 hours ago

Anunțul Laurei Cosoi după 9 ani de căsătorie cu Cosmin Curticăpean. Actrița va naște în curând al patrulea copil

nicoleta luciu
NEWS20 hours ago

Cum arată și cu ce se mai ocupă Nicoleta Luciu, după ce a dispărut din spațiul public

Mioara Velicu
NEWS21 hours ago

Mioara Velicu încă primește semne de la soțul decedat în urmă cu 11 ani. Cum îi răspunde artista

Diana Enache și Iuliana Marciuc-relatie
NEWS22 hours ago

Cum se înțelege fiica lui Adrian Enache cu Iuliana Marciuc, partenera tatălui său: ”Realitatea a fost mult mai grea”

Bianca Drăgușanu și Ilinca Vandici (2)
NEWS1 day ago

Ilinca Vandici i-a atras atenția Biancăi Drăgușanu. Ce a deranjat-o pe prezentatoarea de la Kanal D: „Ține-le pentru tine”