Connect with us

NEWS

CRBL a rupt tăcerea despre divorțul de Elena: „Problemele noastre ca și cuplu…”. Ce s-a întâmplat după participarea la „Power Couple”

Published

on

CRBL si elena

CRBL a rupt tăcerea despre divorțul de Elena: „Problemele noastre ca și cuplu…”. Ce s-a întâmplat după participarea la „Power Couple”. Artistul a decis să vorbească deschis despre despărțirea de mama fiicei sale, Alessia, după un mariaj care a durat 16 ani. Într-un interviu pentru Ciao.ro, artistul a explicat că divorțul nu a fost un șoc pentru ei, deși așa a părut din exterior.

Eduard Andreianu a trecut prin două căsnicii și două divorțuri, adoptând în prezent o atitudine relaxată și deschisă față de viață, preferând să lase lucrurile să se întâmple natural. Recent, el a filmat un nou videoclip pentru piesa “Cerul e albastru, iarba e verde” și este entuziasmat de lansarea acestuia. Videoclipul promite să aducă elemente noi și surprinzătoare, atât pentru el, cât și pentru publicul său.

CRBL, adevărul despre divorțul de Elena

În ceea ce privește planurile pentru fiica sa, Alessia, cântărețul a dezvăluit că pregătește un traseu muzical bine definit pentru ea. Deși proiectul nu este încă legat direct de fiica lui, el o susține în tot ceea ce face tânăra și se vede ca fiind cel mai bun manager pentru ea. Alessia, care se exprimă mai ușor în limba engleză, are șanse să dezvolte un proiect internațional, însă va cânta și pentru publicul românesc. CRBL își dorește ca fiica sa să aibă succes pe plan internațional, însă în același timp să fie mândră că este româncă.

După despărțirea de Elena, cântărețul susține că se simte bine și echilibrat, în ciuda grijilor exprimate de cei din jurul său. El a subliniat că este liber de contract și deschis la noi relații, dar nu își face planuri pe termen lung, preferând să trăiască intens fiecare zi și să se bucure de ceea ce îi oferă viața. Artistul a explicat că despărțirea de fosta soție nu a fost un eveniment brusc, ci un proces gradual de stingere a flăcării dintre ei. De aceea, anunțul divorțului nu a fost un șoc pentru ei, deși a părut astfel pentru public. CRBL a subliniat că nu crede că o vacanță împreună cu fosta soție ar ajuta la ceva, considerând că ar fi doar o altă formă de minciună.

CRBL

Ce s-a întâmplat după emisiunea „Power Couple”

Participarea la concursul “Power Couple” nu a avut nicio legătură cu despărțirea lor, deși mulți au perceput astfel din cauza succesiunii evenimentelor. Problemele lor ca și cuplu erau de lungă durată și au decis să se despartă ca doi adulți maturi, fără legătură cu emisiunea. CRBL a subliniat că “Power Couple” a fost doar o experiență de divertisment și nu a influențat decizia lor de a se despărți.

CRBL a explicat că nu își mai face planuri pe termen lung pentru a evita dezamăgirile, preferând să trăiască de pe o zi pe alta și să se bucure de fiecare moment. Dacă se întâmplă lucruri bune, le apreciază, iar dacă întâmpină dificultăți, este pregătit să le facă față. Artistul a subliniat că viața merge înainte, indiferent de provocările pe care le întâmpină.

În ceea ce le privește pe admiratoarele acestuia, CRBL a menționat că ele au fost și vor fi mereu prezente în viața sa. El gestionează situațiile cu diplomație și maturitate, bucurându-se de atenția pe care o primește.

Advertisement
NEWS4 hours ago

Oana Roman a scos armele împotriva lui Marius Elisei. Vedeta îl dă în judecată pe fostul soț. Care sunt acuzațiile

Bianca Drăgușanu
NEWS11 hours ago

Bianca Drăgușanu, ridicată de poliție. Iubita lui Gabi Bădălău are probleme mari cu legea. Care sunt acuzațiile

Simina Loica-Jador
NEWS12 hours ago

Fosta iubită a lui Jador, dezvăluiri de ultimă oră despre despărțirea artistului de Oana Ciocan: „Așa face el”

Marina Voica
NEWS16 hours ago

Marina Voica și-a pregătit locul de veci. Declarații șocante: „Să veniți la înmormântarea mea. Nu mă tem…”

Monica Anghel și copilul ei-operatie
NEWS17 hours ago

Momente dificile pentru Monica Anghel. Fiul ei are nevoie de o nouă operație, la un an după intervenția medicală de la picior

Gigi Becali a făcut accident auto
NEWS19 hours ago

Gigi Becali, accident rutier chiar în fața bisericii pe care o construiește în Pipera. Cum a fost posibil

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu
NEWS20 hours ago

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu s-au simțit umiliți la un restaurant din țară. Cei doi, nemulțumiți de cum a fost tratat fiul lor, Filip

Babasha
NEWS21 hours ago

Cine este și cum arată iubita lui Babasha. Artistul care a cântat cu Coldplay și-a uimit fanii

Alexandra Ungureanu
NEWS22 hours ago

Momente de panică în avion pentru Alexandra Ungureanu. Artista se gândea să-și ia adio

Raluca
NEWS1 day ago

Îți mai aduci aminte de emisiunea „Iartă-mă”? Iată ce s-a ales de prezentatoarea Raluca Moianu: Din ce face bani în prezent

Cristina Șișcanu
NEWS1 day ago

Cristina Șișcanu, criticată din nou de fani. Ce îi lipsește mamei prezentatoarei: „Ești egoistă, mai scoate bani…”

Monica Tatoiu
NEWS1 day ago

Cel mai greu moment din viața Monicăi Tatoiu. A vrut să se sinucidă: „Puterea lui Dumnezeu este imensă”

Oana Lis și Viorel Lis
NEWS1 day ago

Viorel Lis a înșelat-o pe Oana: „A început să strige la mine că sunt nebună”. Cum a fost prins cu minciuna fostul primar al Capitalei

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu1
NEWS2 days ago

Cristina Șișcanu, acuzată că îl tratează urât pe Mădălin Ionescu: „Săracul! Tace și merge fără să comenteze”

Mădălina Manole
NEWS2 days ago

Cum arată vila din Otopeni în care Mădălina Manole și-a luat viața în urmă cu 14 ani. Imaginile postate sunt emoționante

Ianis și Elena Hagi
NEWS2 days ago

Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Invitații au scos o mulțime de bani din buzunar