Connect with us

NEWS

Cristi Brancu, scandal de zile mari cu Elena Cârstea: „Cum îți permiți să vorbești în felul acesta?”. Motivul șocant din spatele conflictului

Published

on

Cristi Brancu si Elena Carstea

Cristi Brancu este un nume bine-cunoscut în peisajul media românesc, cu o experiență vastă de 30 de ani în televiziune. Emisiunea sa, „Exclusiv VIP’, difuzată pe Prima TV, a devenit un adevărat punct de referință pentru lumea mondenă din România, atrăgând invitați de seamă și generând discuții aprinse în rândul telespectatorilor. Jurnalistul este recunoscut pentru abilitatea sa de a aduce în atenția publicului subiecte interesante și invitați de marcă, care aduc un plus de valoare emisiunii sale.

Într-una dintre povestirile sale recente, el a dezvăluit o întâmplare din culisele emisiunii sale legată de tentativa de a o aduce pe Elena Cârstea, artista stabilită de mai bine de 16 ani în America, în platoul său. Această încercare a fost marcată de un conflict legat de costul biletului de avion necesar pentru a o aduce pe aceasta în România. El a subliniat importanța exclusivităților și a aparițiilor spectaculoase în industria media, dar și dificultățile și tensiunile care pot apărea atunci când prețurile cerute de invitați depășesc așteptările sau bugetul disponibil.

Cristi Brancu, scandal uriaș cu Elena Cârstea

Încercarea lui Brancu de a găsi alternative mai economice pentru costurile de transport a stârnit nemulțumirea Elenei Cârstea, care l-a acuzat public de lipsă de respect și de subevaluarea valorii sale. Moderatorul s-a simțit extrem de jignit de artistă, mai ales că nu i-a refuzat onorariul acesteia, ci doar a încercat să găsească o alternativă mai ieftină, însă în aceleași condiții pe care le dorea cântăreața.

„E un business, frate, nu aveam 500 de euro în plus, în buget, în momentul ăla’, a spus acesta, conform Viva.ro.

Cu toate acestea, bărbatul a subliniat că există și invitați care nu cer compensații financiare pentru aparițiile lor, precum Dinu Maxer, care a fost prezent în emisiunea sa după divorțul său de fosta soție. Aceste diferențe de atitudine și abordare din partea invitaților din lumea mondenă aduc în discuție diversitatea de perspective și așteptări în ceea ce privește colaborările cu media și modul în care acestea sunt percepute de către public.

Cristi Brancu si Elena Carstea

Citește și:

Ce s-a ales de Elena Cârstea la aproape un an de când a suferit un AVC. Cu ce se ocupă în prezent cunoscuta artistă

Schimbare radicală în viața Elenei Cârstea

Elena Cârstea a trecut printr-o transformare profundă în urma unui accident vascular cerebral devastator care i-a schimbat complet cursul vieții sale. Cântăreața care a fermecat publicul cu vocea sa puternică și talentul său muzical a fost nevoită să facă față unor provocări uriașe și să depășească obstacole dificile.

După ce a fost lovită de această tragedie neașteptată, ea a trebuit să își reevalueze întreaga existență și să își găsească puterea interioară de a lupta pentru a se recupera. Artista a început un parcurs dificil și plin de provocări către reconstruirea sa fizică, mentală și emoțională.

Recuperarea după un accident vascular cerebral nu este doar un proces fizic, ci și unul emoțional și psihologic extrem de solicitant. Elena a trebuit să facă față nu doar dificultăților de ordin medical și fizic, ci și schimbărilor legate de percepția sa asupra vieții. Această călătorie interioară a fost marcată de momente de disperare, dar și de momente de înțelepciune și învățare.

În timp ce se lupta să își recapete mobilitatea și independența, Elena a descoperit o forță interioară pe care nu știa că o are. A învățat să aprecieze fiecare mic progres, fiecare mic pas înainte, și să își valorizeze fiecare moment de viață.

Advertisement
Oana Roman și Catinca Roman
NEWS20 hours ago

Oana și Catinca Roman, din nou în război: „Comentăm de pe margine, dar nu ne-am implicat cu nimic”

Stela Popescu
NEWS21 hours ago

Actorul celebru care a turnat-o pe Stela Popescu la Securitate: „Era prea emancipată”

Daniela Gyorfi și George Tal
NEWS22 hours ago

Cu ce vedetă din România ar fi fost înșelată Daniela Gyorfi. Vedeta a spus tot adevărul despre soțul ei

Mihai și Mikaela Albu
NEWS23 hours ago

Mihai Albu, supărat că se întâlnește rar cu fiica Mikaela. Care este motivul distanței dintre cei doi: „Nu ne-am văzut de trei sau patru săptămâni”

Gabriela Cristea
NEWS24 hours ago

Cum face față Gabriela Cristea comentariilor negative. Tavi Clonda a dat-o de gol: „A deranjat-o faza în care s-a scris că a băut în timpul emisiunii”

Horscop, zodii
SPECIAL1 day ago

Care sunt cele mai false zodii din horoscop. În cine nu trebuie să ai încredere niciodată

NEWS1 day ago

Val de căldură în acest weekend. Când revin ploile și frigul în România. Anunțul ANM

NEWS1 day ago

Detalii mai puțin știute despre Cătălin Botezatu. Ce s-a întâmplat cu prima iubire a celebrului designer. Avea doar 30 de ani

marina voica
NEWS1 day ago

De ce nu are copii Marina Voica. Artista în vârstă de 87 de ani nu regretă

Oana Lis
NEWS1 day ago

Oana Lis, cu fața umflată de plâns pe rețelele de socializare. Drama prin care trece vedeta: „Plângă, cazi puțin, viața este o luptă”

Delia
NEWS1 day ago

Delia, umilită pe internet fiindcă s-a postat nemachiată. Internauții au explodat: „Muma pădurii”

Oana Roman
NEWS2 days ago

Oana Roman, criticată aspru fiindcă a renunțat la doliu. Cum a răspuns comentariilor: „Atâta primitivism și răutate ca la noi, nu există”

Zodiac, horoscop
NEWS2 days ago

Zodiile care sunt cel mai greu de părăsit. Nativii care nu pot renunța ușor la fosta iubire

Horia Brenciu și Rita Mureșan
NEWS2 days ago

Povestea de dragoste dintre Horia Brenciu și Rita Mureșan. Care este, de fapt, adevărul: „Am avut o relație frumoasă”

Petrică Mîțu Stoian
NEWS2 days ago

Sora lui Petrică Mîțu Stoian continuă să lupte pentru a-i face dreptate artistului. Femeia nu acceptă daune morale de la clinica pe care o consideră vinovată de moartea bărbatului: „Ce să fac cu banii?”

Alex Velea și Andreea Bănică
NEWS2 days ago

De ce nu își mai vorbesc Andreea Bănică și Alex Velea. Artista i-a fost nașă cântărețului la prima căsnicie. Totul a pornit de la bani