Connect with us

NEWS

Dinu Maxer, mărturisiri dureroase. Artistul a mers la psiholog pentru a înțelege motivele divorțului de Deea: „A fost o ușurare teribilă”

Published

on

Dinu și Deea Maxer

Dinu Maxer a dezvăluit că a simțit nevoia de a căuta ajutorul unor psihologi pentru a trece de divorțul de fosta soție, Deea Maxer. Cei doi au fost împreună 18 ani, perioadă în care au devenit părinții a doi copii minunați. Se pare, însă, că lucrurile nu au mai funcționat între cei doi, așa că au decis să pună capăt relației.

Recent, artistul a dezvăluit că a simțit nevoia să meargă la specialist pentru a înțelege și a accepta motivele care au stat la baza sfârșitului unei relații care părea că va dura o viață întreagă.

Semnarea actului de divorț a fost momentul în care artistul a simțit o eliberare interioară profundă, o ușurare teribilă care i-a dat puterea de a privi înainte cu optimism și speranță în inimă. A acceptat situația cu maturitate și a reușit să-și găsească echilibrul emoțional, descoperind că fericirea și iubirea pot renaște chiar și după ce pare că totul s-a sfârșit.

Dinu Maxer a avut nevoie de psiholog după divorțul de Deea Maxer

Prin intermediul discuțiilor intense cu doi psihologi, cântărețul a reușit să pătrundă adânc în spatele propriilor emoții și gânduri, să identifice rădăcinile problemelor care au dus la separare și să le accepte cu inimă deschisă. A învățat să privească trecutul cu înțelegere și să lase în urmă orice regret sau resentiment, găsind pacea interioară atât de necesară pentru a merge mai departe cu viața sa.

Despărțirea de Deea, mama copiilor săi, a fost un moment dureros și șocant, inclusiv pentru cei din anturajul lor care îi considerau un cuplu solid și unit. Cu toate acestea, bărbatul a subliniat că nu există un vinovat în această poveste, ci doar o serie de neînțelegeri și schimbări care au dus la sfârșitul unei povești de iubire care a durat mai mult decât multe altele.

În final, el a explicat că viața este plină de surprize și că uneori, chiar și cele mai solide relații pot ajunge la capătul drumului. A acceptat că divorțul a devenit o realitate tot mai comună în lumea modernă și că este esențial să fii deschis la schimbare și să mergi mai departe cu inima deschisă către noi începuturi și noi oportunități de fericire și împlinire personală.

Cum se înțelege noua iubită a cântărețului cu fiul acestuia

Acum, artistul se află într-o nouă relație și pare fericit și liniștit. Magdalena Chihaia este cea care i-a furat inima cântărețului, iar recent au ieșit la iveală detalii din interiorul noului cuplu. Ea a devenit o prezență constantă în lumea showbizului alături de Dinu Maxer și pare să se integreze cu ușurință în viața acestuia, inclusiv în relația cu fiul său adolescent.

Dinu și Deea Maxer

Citește și:

Cod Roșu de furie. Deea Maxer dă de pământ cu bărbații infideli

Magdalena Chihaia a mărturisit într-un interviu că relația sa cu Andreas este una foarte bună, petrecând mult timp împreună atât acasă, cât și participând la diverse activități. Fiul lui cântărețului pare să se simtă confortabil în prezența noii iubite a tatălui său și chiar îi cere sfaturi legate de diverse aspecte din viața sa, cum ar fi școala sau relațiile interpersonale.

Relația dintre Magdalena Chihaia și Andreas a evoluat într-una specială, bazată pe încredere și comunicare. Cei doi au început să aibă secrete și să își împărtășească pasiunile și hobby-urile. Femeia, care este și coregrafă, s-a oferit să îl învețe pe fiul artistului tot ce știe despre teatru și dans, creând astfel o legătură puternică între ei.

Cei doi se cunosc de mai mulți ani, iar drumurile lor s-au intersectat datorită meseriilor lor. După divorțul ambilor, cei doi au decis să își facă relația publică, deși inițial au ținut-o ascunsă. Ei s-au cuplat la câteva lui după ce fostul soț al Deei Maxer mai încercase o relație, însă nu a funcționat.

Advertisement
Oana Roman și Catinca Roman
NEWS21 hours ago

Oana și Catinca Roman, din nou în război: „Comentăm de pe margine, dar nu ne-am implicat cu nimic”

Stela Popescu
NEWS22 hours ago

Actorul celebru care a turnat-o pe Stela Popescu la Securitate: „Era prea emancipată”

Daniela Gyorfi și George Tal
NEWS23 hours ago

Cu ce vedetă din România ar fi fost înșelată Daniela Gyorfi. Vedeta a spus tot adevărul despre soțul ei

Mihai și Mikaela Albu
NEWS24 hours ago

Mihai Albu, supărat că se întâlnește rar cu fiica Mikaela. Care este motivul distanței dintre cei doi: „Nu ne-am văzut de trei sau patru săptămâni”

Gabriela Cristea
NEWS1 day ago

Cum face față Gabriela Cristea comentariilor negative. Tavi Clonda a dat-o de gol: „A deranjat-o faza în care s-a scris că a băut în timpul emisiunii”

Horscop, zodii
SPECIAL1 day ago

Care sunt cele mai false zodii din horoscop. În cine nu trebuie să ai încredere niciodată

NEWS1 day ago

Val de căldură în acest weekend. Când revin ploile și frigul în România. Anunțul ANM

NEWS1 day ago

Detalii mai puțin știute despre Cătălin Botezatu. Ce s-a întâmplat cu prima iubire a celebrului designer. Avea doar 30 de ani

marina voica
NEWS1 day ago

De ce nu are copii Marina Voica. Artista în vârstă de 87 de ani nu regretă

Oana Lis
NEWS1 day ago

Oana Lis, cu fața umflată de plâns pe rețelele de socializare. Drama prin care trece vedeta: „Plângă, cazi puțin, viața este o luptă”

Delia
NEWS1 day ago

Delia, umilită pe internet fiindcă s-a postat nemachiată. Internauții au explodat: „Muma pădurii”

Oana Roman
NEWS2 days ago

Oana Roman, criticată aspru fiindcă a renunțat la doliu. Cum a răspuns comentariilor: „Atâta primitivism și răutate ca la noi, nu există”

Zodiac, horoscop
NEWS2 days ago

Zodiile care sunt cel mai greu de părăsit. Nativii care nu pot renunța ușor la fosta iubire

Horia Brenciu și Rita Mureșan
NEWS2 days ago

Povestea de dragoste dintre Horia Brenciu și Rita Mureșan. Care este, de fapt, adevărul: „Am avut o relație frumoasă”

Petrică Mîțu Stoian
NEWS2 days ago

Sora lui Petrică Mîțu Stoian continuă să lupte pentru a-i face dreptate artistului. Femeia nu acceptă daune morale de la clinica pe care o consideră vinovată de moartea bărbatului: „Ce să fac cu banii?”

Alex Velea și Andreea Bănică
NEWS2 days ago

De ce nu își mai vorbesc Andreea Bănică și Alex Velea. Artista i-a fost nașă cântărețului la prima căsnicie. Totul a pornit de la bani