Connect with us

NEWS

Cum a trecut Andreea Marin peste cele trei căsnicii eșuate. Ce sfat le-a dat diva tuturor femeilor

Published

on

Andreea Marin

Cum a trecut Andreea Marin peste cele trei căsnicii eșuate. Ce sfat le-a dat diva tuturor femeilor. Zâna Surprizelor a vorbit recent despre cele trei divorțuri prin care a trecut, oferind totodată câteva sfaturi valoroase pentru femeile care se confruntă cu separări dureroase. Vedeta a recunoscut că fiecare despărțire a fost dificilă și că a fost nevoie de multă tărie de caracter pentru a reuși să meargă mai departe.

În ciuda dificultăților, Andreea Marin a reușit să își regăsească echilibrul și să înceapă o nouă etapă a vieții de fiecare dată. Pentru ea, divorțurile au însemnat nu doar sfârșitul unei relații, ci și o oportunitate de a-și reconstrui viața. Prezentatoarea a explicat că, în situațiile în care doi oameni nu se mai înțeleg, este mai bine să își vadă fiecare de drum pentru a-și regăsi fericirea și echilibrul.

Cum a trecut Andreea Marin peste cele trei divorțuri

Andreea Marin a subliniat importanța protejării copiilor de tensiunile dintr-o relație problematică, deoarece aceștia simt și sunt afectați de tot ce se întâmplă în jurul lor. Ea a povestit cum, în momentele dificile, a fost nevoită să se mute și să își reconstruiască viața de la zero, chiar dacă frica și incertitudinea erau prezente. În cele din urmă, a descoperit că deschiderea către noi soluții și oportunități este esențială pentru a depăși astfel de momente.

Un alt aspect important pe care ea l-a menționat este independența emoțională. Ea a realizat că nu trebuie să fie dependentă de existența unei alte persoane pentru a se simți completă și fericită. A învățat să se bucure de viață și să își găsească fericirea în lucruri simple, cum ar fi cititul unei cărți într-o zi ploioasă. De asemenea, ea a subliniat că valoarea unei persoane nu este dată de proiectele pe care le realizează, ci de capacitatea de a se simți bine cu sine însăși și de a avea grijă de cei dragi.

Andreea Marin

Credința a jucat, de asemenea, un rol important în procesul de vindecare al acesteia. Diva a învățat că, indiferent de cât de singură se simțea, credința în Dumnezeu i-a oferit claritate și puterea de a merge mai departe. Experiențele dificile din viața sa au fost lecții valoroase care au contribuit la formarea unei perspective mai mature și mai echilibrate asupra vieții.

De ce nu vrea să se căsătorească cu Adrian Brâncoveanu

În prezent, Andreea Marin trăiește o poveste de iubire cu Adrian Brâncoveanu. Relația lor a început într-un moment dificil pentru amândoi, dar durerea și provocările personale i-au apropiat și mai mult. Deși sunt împreună de mai bine de șase ani, femeia nu simte nevoia să se căsătorească din nou. Experiențele anterioare au influențat modul în care vede căsătoria și, deși crede în această instituție, nu consideră că este necesară în acest moment al vieții sale. Ea preferă să se bucure de relația actuală fără presiunea convențiilor sociale.

Andreea Marin a explicat că, în ziua de azi, multe relații eșuează din cauza orientării oamenilor spre interese personale. Ea consideră că acest egoism contribuie la dezbinare și la dificultatea de a menține relații sănătoase și durabile. În cazul său, ea și iubitul ei sunt fericiți așa cum sunt și nu simt nevoia de a oficializa relația printr-un act de căsătorie.

Advertisement
Dana Roba și Daniel Balaciu
NEWS3 hours ago

Daniel Balaciu, condamnat la doar șapte ani de închisoare după ce aproape și-a ucis soția. Dana Roba, revoltată: „Mi-e frică de el. Mă voi muta din țară”

Gabriela Cristea și familia 2
NEWS5 hours ago

Gabriela Cristea, acuzată pe internet că nu își îngrijește fetițele. Prezentatoarea nu s-a mai abținut: „Le pieptăn de vreo 3 ori pe zi”

Adriana Bahmuteanu
NEWS7 hours ago

Adriana Bahmuțeanu, momente de panică. Vijelia a luat acoperișul blocului în care locuiește. Fanii au făcut haz de necaz: „Acum chiar că nu are toate țiglele pe casă”

Mârlanu-Toni Ionescu
NEWS8 hours ago

Vă mai amintiți de „Mârlanu’” din serialul „Trăsniți în NATO”? Iată cu ce se ocupă Toni Ionescu după ce s-a retras din TV: „Nu prea mai avem loc în televiziune, noi, cei vechi”

maia-morgenstern1
NEWS11 hours ago

Care este cel mai mare regret al actriței Maia Morgenstern. Greșeala uriașă pe care a făcut-o: „Îmi dădeam ochii peste cap. Nu am știut să le acord timp”

Oana Roman1
NEWS14 hours ago

Revine Oana Roman pe micul ecran? Vedeta a făcut anunțul: „Am ezitat foarte mult înainte să accept, pentru că sunt o perfecţionistă”

Teo Trandafir-
NEWS21 hours ago

Teo Trandafir nu se privește niciodată la televizor. Care este motivul

Oana Mosneagu si Vlad Gherman
NEWS22 hours ago

Ce vrea să facă Oana Moșneagu cu buchetul de mireasă de la nuntă. Cum și de ce își va vopsi una dintre rochii

Gianina Corodan
NEWS23 hours ago

Ce mai face și cum arată Gianina Corondan după ce s-a retras din TV. Ce spune despre revenirea pe sticlă

Margareta Pâslaru
NEWS1 day ago

Margareta Pâslaru deține un apartament de lux în New York. Cum arată imobilul de peste 1 milion de dolari

jador
NEWS1 day ago

Ce spune Oana Ciocan după ce Jador a confirmat despărțirea. Mesajul ei i-a surprins pe mulți

Jador și Oana Ciocan1
NEWS1 day ago

Este oficial. Jador și Oana Ciocan s-au despărțit. Mesajul cântărețului: „Nu mai suntem împreună. Nu mai alcătuim un cuplu”

Anamaria Prodan si Laurențiu Reghecampf
NEWS1 day ago

Anamaria Prodan, atac furibund la adresa fostului soț: „Ronald i-a dat o lecție de bărbăţie”. Replica dată de Reghecampf

Anamaria Prodan si Reghecampf
NEWS1 day ago

Monica Tatoiu nu s-a mai abținut. A intervenit în scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „Săracul, Reghe…”

Denisa Răducu
NEWS1 day ago

Cel mai mare regret al tatălui Denisei Răducu. Bărbatul are inima sfâșiată: „Tare mult mi-aș dori”

Dana Roba (2)
NEWS2 days ago

Dana Roba nu mai scapă de probleme. Fosta soacră vrea să îi ia copiii: „Nu au ce să caute acolo, nu vreau să-i întoarcă împotriva mea”