Connect with us

NEWS

Mirela Vaida, despre plecarea de la Acces Direct: „Nu pot să fiu doar eu”

Published

on

Mirela Vaida1

Mirela Vaida, despre plecarea de la Acces Direct: „Nu pot să fiu doar eu”. Cunoscuta prezentatoare a discutat deschis despre decizia sa de a rămâne la Antena 1 și despre motivele care au stat la baza acestei alegeri, în ciuda ofertelor primite de la posturile concurente. Ea a subliniat importanța echipei pe care a construit-o de-a lungul timpului și legătura puternică formată prin experiențele comune, atât bune, cât și rele. Vedeta a evidențiat că loialitatea și încrederea sunt esențiale într-o echipă, iar aceste valori sunt greu de găsit și de menținut.

De ce nu a plecat Mirela Vaida de la „Acces Direct”

În contextul televiziunilor care vin cu diverse oferte, Mirela Vaida a explicat că decizia de a rămâne la Antena 1 a fost influențată de dorința de a construi ceva durabil, nu doar de a se lăsa atrasă de promisiuni strălucitoare. Ea a recunoscut că a avut un moment în care ar fi putut pleca, dar a ales să rămână alături de echipa sa, conștientă fiind de importanța muncii colective și a dedicării fiecărui membru al redacției. Moderatoarea a descris cum echipa sa lucrează neobosit, de la primele ore ale dimineții până seara târziu, pentru a asigura calitatea emisiunii.

Mirela Vaida1

„Eu am ales să rămân cu echipa, deși am avut un moment în care puteam alege să plec. Am făcut-o pentru că mi-am dat seama că nu pot să fiu doar eu și să gândesc de azi pe mâine”, a explicat vedeta pentru Ego.ro.

Mirela Vaida este o persoană care preferă să își păstreze viața privată departe de ochii publicului. Cu toate acestea, recent, ea a vorbit despre drumul plin de provocări pe care l-a parcurs pentru a-și îndeplini visul de a deveni prezentatoare TV, actriță și cântăreață. Crescută într-o familie iubitoare din Iași, aceasta a avut o copilărie fericită, dar a simțit mereu o atracție puternică față de lumea televiziunii și a artei. Deși părinții ei nu au fost de acord cu această alegere, sperând că va urma o carieră mai stabilă, femeia a decis să își urmeze pasiunea.

A fugit de acasă pentru a-și urma visul

La vârsta de 21 de ani, Mirela Vaida a luat o decizie curajoasă și dificilă: a plecat de acasă pentru a-și urma visul, în ciuda opoziției părinților săi. Tatăl ei a fost dezamăgit și supărat de această alegere, dar Mirela a simțit că trebuie să își asculte inima și să își urmeze pasiunea, indiferent de părerile celor din jur. Această decizie a fost cu atât mai dificilă cu cât ea era sora mai mare și avea un frate mai mic pe care trebuia să îl lase în urmă.

În ciuda părerii părinților, Mirela Vaida a luptat din greu pentru a-și atinge obiectivele. A studiat intens și a căutat diverse oportunități pentru a se afirma în industria media. Treptat, eforturile sale au dat roade, iar ea a devenit o prezență constantă și respectată pe micul ecran. Drumul ei către succes nu a fost lipsit de obstacole, dar determinarea și pasiunea sa au fost mai puternice decât orice provocare.

Advertisement
Dana Roba și Daniel Balaciu
NEWS1 hour ago

Daniel Balaciu, condamnat la doar șapte ani de închisoare după ce aproape și-a ucis soția. Dana Roba, revoltată: „Mi-e frică de el. Mă voi muta din țară”

Gabriela Cristea și familia 2
NEWS3 hours ago

Gabriela Cristea, acuzată pe internet că nu își îngrijește fetițele. Prezentatoarea nu s-a mai abținut: „Le pieptăn de vreo 3 ori pe zi”

Adriana Bahmuteanu
NEWS5 hours ago

Adriana Bahmuțeanu, momente de panică. Vijelia a luat acoperișul blocului în care locuiește. Fanii au făcut haz de necaz: „Acum chiar că nu are toate țiglele pe casă”

Mârlanu-Toni Ionescu
NEWS6 hours ago

Vă mai amintiți de „Mârlanu’” din serialul „Trăsniți în NATO”? Iată cu ce se ocupă Toni Ionescu după ce s-a retras din TV: „Nu prea mai avem loc în televiziune, noi, cei vechi”

maia-morgenstern1
NEWS9 hours ago

Care este cel mai mare regret al actriței Maia Morgenstern. Greșeala uriașă pe care a făcut-o: „Îmi dădeam ochii peste cap. Nu am știut să le acord timp”

Oana Roman1
NEWS12 hours ago

Revine Oana Roman pe micul ecran? Vedeta a făcut anunțul: „Am ezitat foarte mult înainte să accept, pentru că sunt o perfecţionistă”

Teo Trandafir-
NEWS19 hours ago

Teo Trandafir nu se privește niciodată la televizor. Care este motivul

Oana Mosneagu si Vlad Gherman
NEWS20 hours ago

Ce vrea să facă Oana Moșneagu cu buchetul de mireasă de la nuntă. Cum și de ce își va vopsi una dintre rochii

Gianina Corodan
NEWS21 hours ago

Ce mai face și cum arată Gianina Corondan după ce s-a retras din TV. Ce spune despre revenirea pe sticlă

Margareta Pâslaru
NEWS22 hours ago

Margareta Pâslaru deține un apartament de lux în New York. Cum arată imobilul de peste 1 milion de dolari

jador
NEWS1 day ago

Ce spune Oana Ciocan după ce Jador a confirmat despărțirea. Mesajul ei i-a surprins pe mulți

Jador și Oana Ciocan1
NEWS1 day ago

Este oficial. Jador și Oana Ciocan s-au despărțit. Mesajul cântărețului: „Nu mai suntem împreună. Nu mai alcătuim un cuplu”

Anamaria Prodan si Laurențiu Reghecampf
NEWS1 day ago

Anamaria Prodan, atac furibund la adresa fostului soț: „Ronald i-a dat o lecție de bărbăţie”. Replica dată de Reghecampf

Anamaria Prodan si Reghecampf
NEWS1 day ago

Monica Tatoiu nu s-a mai abținut. A intervenit în scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „Săracul, Reghe…”

Denisa Răducu
NEWS1 day ago

Cel mai mare regret al tatălui Denisei Răducu. Bărbatul are inima sfâșiată: „Tare mult mi-aș dori”

Dana Roba (2)
NEWS1 day ago

Dana Roba nu mai scapă de probleme. Fosta soacră vrea să îi ia copiii: „Nu au ce să caute acolo, nu vreau să-i întoarcă împotriva mea”