Connect with us

NEWS

Cum reușește Elena Gheorghe să aibă o siluetă de invidiat. La ce renunță artista

Published

on

elena gheorghe

Cum reușește Elena Gheorghe să aibă o siluetă de invidiat, după ce a trecut prin două sarcini? Cântăreața în vârstă de 38 de ani impresionează tot timpul cu aparițiile sale, iar de curând a dezvăluit care este secretul unui corp frumos.

Secretul siluetei Elenei Gheorghe

Elena Gheorghe este un artist complet la cei 38 de ani. Nu doar că este foarte frumoasă, dar și foarte talentată. Piesele sale au cucerit întotdeauna publicul și nu de puține ori au ajuns în primele locuri, în tendințele muzicale, mai ales de când interpretează mai mult genul aromân.

elena gheorghe

Secretul siluetei Elenei Gheorghe

Dincolo de carieră, Elena Gheorghe are o familie deosebită. Acasă este așteptată de fiecare dată, după concerte sau alte evenimente, de către Cornel Ene, soțul ei, și de către cei doi copii ai lor, Nicholas și Amelie. Interpreta a devenit mamă pentru prima oară în anul 2012, aducându-l pe lume pe fiul său, Nicholas, iar a doua oară în anul 2017, aducând-o pe lume pe fetița sa, Amelie.

Elena Gheorghe și soțul ei sunt unul dintre cele mai longevive cupluri din spațiul monden. Niciodată nu au apărut despre ei speculații legate de divorț sau infidelități, semn că se iubesc în continuare la fel de mult și că se respectă.

Din 2011 Elena Gheorghe este căsătorită cu Cornel Ene. Cei doi au fost mai întâi colegi în trupa Mandinga și pe parcurs s-au îndrăgostit profund. De curând, cântăreața i-a dedicat o piesă lui Cornel Ene, intitulată ”Cel mai bun om de pe Pământ”.

Artista are origini aromâne după tată, cu a cărui mamă s-a înțeles foarte bine. Întotdeauna Elena Gheorghe a povestit despre relația specială cu bunica paternă. Tot aceasta a îndemnat-o mereu să cânte despre locurile care-i sunt rădăcini, iar Elena Gheorghe a ascultat-o, așa cum chiar ea a dezvăluit în primul său spectacol de la Sala Palatului și pe care i l-a dedicat celei care astăzi nu mai este în viață.

De-a lungul carierei muzicale, industrie în care s-a remarcat încă din adolescență, pe când era membră a trupei Mandinga, Elena Gheorghe a descoperit că frumusețea nu-i va fi suficientă încât să evolueze, așadar s-a ambiționat în fiecare zi să fie un artist desăvârșit, iar piesele sale să ajungă la inimile ascultătorilor. Ceea ce s-a și întâmplat, mai ales că de cinci ani a schimbat repertoriul, în sensul în care cântă mai multă muzică machedonească, specifică originilor sale.

Elena Gheorghe face mult sport și mănâncă sănătos

La fiecare apariție pe scenă, Elena Gheorghe impresionează prin ținutele spectaculoase, care i se așază foarte bine pe corp. În aceste zile, a mărturisit pentru Antena Stars că secretul siluetei sale este în general sportul. Face multă mișcare și are grijă să se alimenteze cu mâncare curată. Evită dulciurile de obicei și nu puține sunt momentele când preferă să mănânce mai degrabă sărat.

Elena Gheorghe a mai detaliat și că nu consumă grăsimi multe, dar nici prăjeli sau pâine. În locul lor optează pentru fructe și legume de sezon. Drept urmare, cheia unei siluete de vis este mișcarea cât mai intensă și păstrarea unui echilibru în ceea ce privește mesele zilnice.

Advertisement
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf
NEWS9 hours ago

Anamaria Prodan vrea ca Bebeto să își cunoască frații vitregi: „Acești copii nu au nicio vină, trebuie să stea împreună”

Cătălin Botezatu și Bianca Drăgușanu
NEWS11 hours ago

Cătălin Botezatu, declarație emoționantă despre Bianca Drăgușanu: A făcut şi mai multe greşeli, dar o voi iubi toată viaţa mea

NEWS13 hours ago

Lavinia Pîrva a recunoscut care este secretul relației cu Ștefan Bănică Jr. De ce nu apar des împreună

Denisa Filcea si Flick-
NEWS19 hours ago

Flick și soția lui, Denisa Filcea, și-au surprins fanii de Paști. Cât de mare a crescut fiica lor

Augustin Viziru si Lucian Viziru
NEWS20 hours ago

Scandal imens între frații Viziru. S-au bătut din cauza unei fete: „Ei, și în secunda doi m-am trezit la podea, ca la judo”

dani otil și gabriela otil
NEWS1 day ago

Dani Oțil și soția lui, Gabriela, vacanță de lux, de Paști. Unde au plecat cei doi

adelina pestritu
NEWS1 day ago

Cum arată Adelina Pestrițu în costum de baie de când a renunțat la implanturile mamare

Oana Roman și Isabela
NEWS1 day ago

De ce și-a retras Oana Roman fiica de la școala privată: „Un eșec total. M-au inundat cheltuielile neprevăzute”

Adriana Iliescu și Eliza
NEWS2 days ago

Adriana Iliescu, strictă cu Eliza în preajma Paștelui. Ce trebuie să facă tânăra în Săptămâna Mare

irina loghin
NEWS2 days ago

Cum arată Irina Loghin în costum de baie la 85 de ani. Artista și-a surprins fanii

oana si viorel lis
NEWS2 days ago

Cum vor petrece Paștele Oana și Viorel Lis: ”O să mă duc pe câmp să alerg un miel”

Dani Otil
NEWS2 days ago

De ce îl consideră oamenii pe Dani Oțil zgârcit. De unde a pornit, de fapt, totul: „Nu aveam cu ce să mă încalț, îmi era rușine…”

Adelina Pestrițu
NEWS3 days ago

Revine Adelina Pestrițu pe micul ecran? Vedeta a obosit: „Online-ul îmi ocupă foarte mult timp”

Marcel Toader și Gabriela Cristea
NEWS3 days ago

De ce au divorțat Gabriela Cristea și Marcel Toader. Bărbatul i-a golit toate conturile bancare

Raluca Bădulescu
NEWS3 days ago

Cum arată apartamentul de lux în care locuiește Raluca Bădulescu în chirie: „Plătesc 1.300 de euro pe lună”

Daniela Condurache (2)
NEWS3 days ago

Cel mai mare regret din viața Danielei Condurache. De ce nu are artista copii