Connect with us

NEWS

Vulpița nu mai vrea să audă de Viorel Stegaru. Comentariul care a provocat vâlvă pe internet: „Am divorțat!”

Published

on

Vulpita si Viorel Stegaru

Vulpița a confirmat oficial divorțul de tatăl copiilor ei, Viorel Stegaru. Femeia nu mai vrea să audă de căsătorie, după mai multe relații eșuate.

Viorica, sau așa cum este cunoscută de întreaga Românie, Vulpița, s-a separat în urmă cu un an de Viorel, bărbatul alături de care a devenit cunoscută. Ulterior, a încercat să își refacă viața cu un alt bărbat, Cătălin, însă legătura nu a durat foarte mult timp din cauza infidelității bărbatului. Blondina a preferat să plece din România și să își înceapă o nouă viață în Berlin, însă nici acolo nu a stat foarte mult.

Revenită pe meleagurile românești, femeia a început să fie activă din nou pe rețelele de socializare. Urmăritorii acesteia s-au așteptat la o împăcare între ea și tatăl copiilor săi, însă tânăra a pus punctul pe „i” spunând că divorțul este concretizat.

Viorel Stegaru, critici dure la adresa fostei sale soții

Recent, Viorel Stegaru a criticat-o dur pe fosta soție, acuzând-o că și-a părăsit copiii pe care i-a lăsat în grija familiei lui. În același timp, bărbatul a anunțat că Vulpița nu s-a prezentat nici măcar la procesul de divorț. Chiar dacă femeia susține că păstrează legătura cu cei mici, fostul său soț a declarat că nu îi sună niciodată.

Citește și:

Vulpița, dată din nou dispărută. Vecinii au spus adevărul despre bărbatul cu care ar avea o relație: „E un bețivan, o influență proastă”

De asemenea, una dintre vecinele celor doi din Vaslui a spus clar că între cei doi nu mai există cale de împăcare. Femeia a declarat că Viorel are grijă de copii așa cum poate și muncește pe unde apucă pentru a le pune ceva pe masă. Ea, în schimb, nu se ocupă absolut deloc de cei mici, iar ultimul născut al acesteia a fost chiar dat în grija statului.

Povestea celor doi soți a fost subiectul principal de discuție în România pentru o perioadă îndelungată. Relația lor tumultoasă, marcată de sărăcie, certuri și momente de tensiune, a devenit un subiect de interes pentru milioane de telespectatori. Chiar dacă au cunoscut faima și succesul financiar, căsnicia lor a ajuns la final fără ca motivele clare să fie făcute publice.

Vulpita si Viorel Stegaru

Vulpița și Viorel, nicio șansă de împăcare

Nici măcar nașterea ultimului copil al cuplului nu i-a împăcat pe cei doi, mai ales că Viorel a refuzat să recunoască copilul declarând că nu este al lui. Această decizie a amplificat și mai mult tensiunile dintre cei doi și a dus la separarea lor definitivă.

Se pare că relația dintre cei doi nu mai poate fi reparată, bărbatul exprimându-și constant frustrarea față de comportamentul “nebun” al soției sale. Copiii sunt cei care suferă cel mai mult în această situație. Conform vecinei din Blăgești, relația pe care a avut-o Vulpița cu Cătălin i-a afectat profund viața, considerând că bărbatul a fost un „bețivan”.

În prezent, Viorel este cel care se ocupă de creșterea celor doi copii, în timp ce Veronica este rar văzută de vecini, existând zvonuri că s-ar fi mutat la părinții ei într-un alt oraș. Criticile din mediul online la adresa tinerei nu întârzie să apară, oamenii fiind revoltați în primul rând pentru faptul că femeia nu se implică în creșterea celor care le-a dat viață.

Advertisement
Elena Merișoreanu (2)
NEWS7 hours ago

Elena Merișoreanu, din nou pe mâna medicului estetician. Ce schimbări își va face vedeta: „Să îmi mai scot puțin din…”

Jador
NEWS8 hours ago

Cât de sărac a fost Jador când era mic: „Am stat la o casă făcută din paie și lut. Nu am avut ce mânca”

paula seling
NEWS8 hours ago

Paula Seling a fost la un pas să se mute din România. În ce țară și de ce s-a răzgândit

anda adam
NEWS9 hours ago

Anda Adam se pregătește de nuntă cu Yosif Mohaci. Când va avea loc evenimentul

Stela Popescu (2)
NEWS10 hours ago

Ce pensie rușinoasă primea Stela Popescu de la statul român, după cinci decenii de carieră. Averea pe care a lăsat-o în urmă

Cristina Șișcanu și Gabriela Cristea
NEWS11 hours ago

Cristina Șișcanu, atac indirect la adresa Gabrielei Cristea? Ce părere are despre gătit: „Nu vreau să miros a mâncare. Bunicile pot să gătească”

Bianca Drăgușanu (2)
NEWS13 hours ago

Surpriză totală: Ce studii are la bază Bianca Drăgușanu. Care este media cu care a absolvit liceul

Maia Morgenstern
NEWS17 hours ago

Maia Morgenstern, dezvăluiri emoționante. Ce sacrificii a făcut pentru carieră: „Nu am fost o mamă bună. Timpul este limitat”

NEWS1 day ago

Gabriela Cristea, „uitată” de Tavi Clonda. Bărbatul a pus ochii pe o altă femeie în aeroport: „A agățat o gagică”

Oana Lis (2)
NEWS1 day ago

Boala gravă de care a suferit Oana Lis, în timp ce trebuia să aibă grijă de soțul ei: „În viață nu e totul roz”

Laurențiu Reghecampf
NEWS1 day ago

Laurențiu Reghecampf ar putea fi condamnat la închisoare după ce a lovit-o pe Anamaria Prodan. S-a început urmărirea penală

ilinca vandici
NEWS2 days ago

Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul prezentatoarei de la Kanal D2

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divort
NEWS2 days ago

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, din nou la tribunal pentru custodia fetițelor: ”Nu îmi doream să fi ajuns aici”

Anamaria Prodan si Ronald Gavril
NEWS2 days ago

Are sau nu Anamaria Prodan planuri de căsătorie cu Ronald Gavril? Noi detalii oferite de impresară

Mihaela Tatu (2)
NEWS2 days ago

Adevăratul motiv pentru care a divorțat Mihaela Tatu, după 16 ani de căsnicie: „Nu mi-a părut rău o clipă…”

Andreea Balan si George Burcea
NEWS2 days ago

Andreea Bălan a pus stop scandalurilor cu George Burcea. La ce decizie au ajuns cei doi de dragul fiicelor