Connect with us

NEWS

Cum se înțelege Teo Trandafir cu fiica sa, Maia: „Probabil și ea ascunde niște lucruri față de mine”

Published

on

Teo Trandafir si Maia

Teo Trandafir a dat detalii despre legătura pe care o are cu fiica sa, Maia, care a ajuns la vârsta de aproape 20 de ani. Chiar dacă nu este mama biologică a tinerei, vedeta o iubește necondiționat și este mândră de tânăra domnișoară care își urmează propriul drum. Relația lor s-a schimbat odată cu trecerea timpului, iar prezentatoarea recunoaște că acum fiica ei are propriile priorități și că ea trebuie să accepte acest lucru.

În ciuda faptului că nu își mai petrec atât de mult timp împreună ca în trecut, cunoscuta prezentatoare simte că este important să îi ofere fetei spațiul și libertatea de a-și urma propriile pasiuni și interese. Tânăra se află într-o perioadă de descoperire a sinelui și de explorare a lumii din jurul ei, iar femeia înțelege că trebuie să îi acorde această independență și să o sprijine în alegerile pe care le face.

Ce relație are Teo Trandafir cu Maia

Teo Trandafir s-a gândit și la tinerețea pe care a avut-o, rememorând momentele în care învăța cu ardoare, dedicându-și timpul și energia pentru a se perfecționa, lucruri pe care le face și fiica ei în prezent. Acum, vede că relația sa cu Maia a evoluat într-un mod firesc, iar comunicarea deschisă și înțelegerea reciprocă sunt elemente cheie în menținerea unei legături sănătoase între ele.

Chiar dacă recunoaște că există lucruri pe care tânăra le poate ascunde de ea, Teo apreciază modul în care fiica sa știe să abordeze subiectele sensibile cu delicatețe și respect. Această capacitate de a comunica în mod empatic și de a menține un echilibru în relație este un aspect valoros pentru prezentatoare, care consideră că legătura lor s-a construit de-a lungul anilor și este solidă datorită înțelegerii reciproce.

Citește și:

Teo Trandafir a dezvăluit cum a aflat că e înşelată: „Era mereu cu capsa pusă, vorbea mult la telefon și…”

În final, vedeta de la Kanal D a subliniat importanța acceptării schimbării și evoluției în relația cu fiica ei, recunoscând că fiecare etapă a vieții aduce cu sine noi provocări și oportunități de creștere personală.

Teo Trandafir si Maia

Cum a ajuns Teo să o adopte pe Maia

Teo Trandafir este o prezentatoare TV cunoscută și apreciată, însă puțini știu povestea emoționantă din spatele deciziei sale de a adopta o fetiță pe nume Maia. Într-un interviu acordat la un moment dat, femeia a dezvăluit că, deși inițial nu își dorea să devină mamă, întâlnirea cu fiica ei a fost un adevărat dar divin care i-a schimbat complet perspectiva asupra vieții și a rolului de părinte.

Relația dintre cele două este una specială, bazată pe încredere, iubire și respect reciproc. Vedeta a declarat că fata i-a adus lumină și bucurie în viață, transformând-o într-o mamă dedicată și iubitoare. Chiar dacă la început i-a fost teamă și a crezut că nu va face față creșterii unui copil, tânăra a fost sursa de putere și de inspirație pentru ea.

În cadrul unui interviu pentru Viva.ro, Teo a povestit despre momentul emoționant în care a decis să o adopte pe Maia. După cum a declarat chiar vedeta, un înger a fost cel care i-a scos în cale o femeie însărcinată în 8 luni jumătate, care nu putea să păstreze copilul. Acela a fost momentul în care moderatoarea TV a ales să devină mama Maiei.

Advertisement
Oana Roman și Catinca Roman
NEWS21 hours ago

Oana și Catinca Roman, din nou în război: „Comentăm de pe margine, dar nu ne-am implicat cu nimic”

Stela Popescu
NEWS22 hours ago

Actorul celebru care a turnat-o pe Stela Popescu la Securitate: „Era prea emancipată”

Daniela Gyorfi și George Tal
NEWS23 hours ago

Cu ce vedetă din România ar fi fost înșelată Daniela Gyorfi. Vedeta a spus tot adevărul despre soțul ei

Mihai și Mikaela Albu
NEWS24 hours ago

Mihai Albu, supărat că se întâlnește rar cu fiica Mikaela. Care este motivul distanței dintre cei doi: „Nu ne-am văzut de trei sau patru săptămâni”

Gabriela Cristea
NEWS1 day ago

Cum face față Gabriela Cristea comentariilor negative. Tavi Clonda a dat-o de gol: „A deranjat-o faza în care s-a scris că a băut în timpul emisiunii”

Horscop, zodii
SPECIAL1 day ago

Care sunt cele mai false zodii din horoscop. În cine nu trebuie să ai încredere niciodată

NEWS1 day ago

Val de căldură în acest weekend. Când revin ploile și frigul în România. Anunțul ANM

NEWS1 day ago

Detalii mai puțin știute despre Cătălin Botezatu. Ce s-a întâmplat cu prima iubire a celebrului designer. Avea doar 30 de ani

marina voica
NEWS1 day ago

De ce nu are copii Marina Voica. Artista în vârstă de 87 de ani nu regretă

Oana Lis
NEWS1 day ago

Oana Lis, cu fața umflată de plâns pe rețelele de socializare. Drama prin care trece vedeta: „Plângă, cazi puțin, viața este o luptă”

Delia
NEWS1 day ago

Delia, umilită pe internet fiindcă s-a postat nemachiată. Internauții au explodat: „Muma pădurii”

Oana Roman
NEWS2 days ago

Oana Roman, criticată aspru fiindcă a renunțat la doliu. Cum a răspuns comentariilor: „Atâta primitivism și răutate ca la noi, nu există”

Zodiac, horoscop
NEWS2 days ago

Zodiile care sunt cel mai greu de părăsit. Nativii care nu pot renunța ușor la fosta iubire

Horia Brenciu și Rita Mureșan
NEWS2 days ago

Povestea de dragoste dintre Horia Brenciu și Rita Mureșan. Care este, de fapt, adevărul: „Am avut o relație frumoasă”

Petrică Mîțu Stoian
NEWS2 days ago

Sora lui Petrică Mîțu Stoian continuă să lupte pentru a-i face dreptate artistului. Femeia nu acceptă daune morale de la clinica pe care o consideră vinovată de moartea bărbatului: „Ce să fac cu banii?”

Alex Velea și Andreea Bănică
NEWS2 days ago

De ce nu își mai vorbesc Andreea Bănică și Alex Velea. Artista i-a fost nașă cântărețului la prima căsnicie. Totul a pornit de la bani