Connect with us

NEWS

Cum se înțelege Teo Trandafir cu fiica sa, Maia: „Probabil și ea ascunde niște lucruri față de mine”

Published

on

Teo Trandafir si Maia

Teo Trandafir a dat detalii despre legătura pe care o are cu fiica sa, Maia, care a ajuns la vârsta de aproape 20 de ani. Chiar dacă nu este mama biologică a tinerei, vedeta o iubește necondiționat și este mândră de tânăra domnișoară care își urmează propriul drum. Relația lor s-a schimbat odată cu trecerea timpului, iar prezentatoarea recunoaște că acum fiica ei are propriile priorități și că ea trebuie să accepte acest lucru.

În ciuda faptului că nu își mai petrec atât de mult timp împreună ca în trecut, cunoscuta prezentatoare simte că este important să îi ofere fetei spațiul și libertatea de a-și urma propriile pasiuni și interese. Tânăra se află într-o perioadă de descoperire a sinelui și de explorare a lumii din jurul ei, iar femeia înțelege că trebuie să îi acorde această independență și să o sprijine în alegerile pe care le face.

Ce relație are Teo Trandafir cu Maia

Teo Trandafir s-a gândit și la tinerețea pe care a avut-o, rememorând momentele în care învăța cu ardoare, dedicându-și timpul și energia pentru a se perfecționa, lucruri pe care le face și fiica ei în prezent. Acum, vede că relația sa cu Maia a evoluat într-un mod firesc, iar comunicarea deschisă și înțelegerea reciprocă sunt elemente cheie în menținerea unei legături sănătoase între ele.

Chiar dacă recunoaște că există lucruri pe care tânăra le poate ascunde de ea, Teo apreciază modul în care fiica sa știe să abordeze subiectele sensibile cu delicatețe și respect. Această capacitate de a comunica în mod empatic și de a menține un echilibru în relație este un aspect valoros pentru prezentatoare, care consideră că legătura lor s-a construit de-a lungul anilor și este solidă datorită înțelegerii reciproce.

Citește și:

Teo Trandafir a dezvăluit cum a aflat că e înşelată: „Era mereu cu capsa pusă, vorbea mult la telefon și…”

În final, vedeta de la Kanal D a subliniat importanța acceptării schimbării și evoluției în relația cu fiica ei, recunoscând că fiecare etapă a vieții aduce cu sine noi provocări și oportunități de creștere personală.

Teo Trandafir si Maia

Cum a ajuns Teo să o adopte pe Maia

Teo Trandafir este o prezentatoare TV cunoscută și apreciată, însă puțini știu povestea emoționantă din spatele deciziei sale de a adopta o fetiță pe nume Maia. Într-un interviu acordat la un moment dat, femeia a dezvăluit că, deși inițial nu își dorea să devină mamă, întâlnirea cu fiica ei a fost un adevărat dar divin care i-a schimbat complet perspectiva asupra vieții și a rolului de părinte.

Relația dintre cele două este una specială, bazată pe încredere, iubire și respect reciproc. Vedeta a declarat că fata i-a adus lumină și bucurie în viață, transformând-o într-o mamă dedicată și iubitoare. Chiar dacă la început i-a fost teamă și a crezut că nu va face față creșterii unui copil, tânăra a fost sursa de putere și de inspirație pentru ea.

În cadrul unui interviu pentru Viva.ro, Teo a povestit despre momentul emoționant în care a decis să o adopte pe Maia. După cum a declarat chiar vedeta, un înger a fost cel care i-a scos în cale o femeie însărcinată în 8 luni jumătate, care nu putea să păstreze copilul. Acela a fost momentul în care moderatoarea TV a ales să devină mama Maiei.

Advertisement
Bianca Drăgușanu
NEWS53 mins ago

Bianca Drăgușanu reacționează după ce a fost ridicată de mascați și acuzată de evaziune fiscală. Cum se apără

NEWS5 hours ago

Oana Roman a scos armele împotriva lui Marius Elisei. Vedeta îl dă în judecată pe fostul soț. Care sunt acuzațiile

Bianca Drăgușanu
NEWS12 hours ago

Bianca Drăgușanu, ridicată de poliție. Iubita lui Gabi Bădălău are probleme mari cu legea. Care sunt acuzațiile

Simina Loica-Jador
NEWS13 hours ago

Fosta iubită a lui Jador, dezvăluiri de ultimă oră despre despărțirea artistului de Oana Ciocan: „Așa face el”

Marina Voica
NEWS17 hours ago

Marina Voica și-a pregătit locul de veci. Declarații șocante: „Să veniți la înmormântarea mea. Nu mă tem…”

Monica Anghel și copilul ei-operatie
NEWS19 hours ago

Momente dificile pentru Monica Anghel. Fiul ei are nevoie de o nouă operație, la un an după intervenția medicală de la picior

Gigi Becali a făcut accident auto
NEWS20 hours ago

Gigi Becali, accident rutier chiar în fața bisericii pe care o construiește în Pipera. Cum a fost posibil

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu
NEWS21 hours ago

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu s-au simțit umiliți la un restaurant din țară. Cei doi, nemulțumiți de cum a fost tratat fiul lor, Filip

Babasha
NEWS22 hours ago

Cine este și cum arată iubita lui Babasha. Artistul care a cântat cu Coldplay și-a uimit fanii

Alexandra Ungureanu
NEWS23 hours ago

Momente de panică în avion pentru Alexandra Ungureanu. Artista se gândea să-și ia adio

Raluca
NEWS1 day ago

Îți mai aduci aminte de emisiunea „Iartă-mă”? Iată ce s-a ales de prezentatoarea Raluca Moianu: Din ce face bani în prezent

Cristina Șișcanu
NEWS1 day ago

Cristina Șișcanu, criticată din nou de fani. Ce îi lipsește mamei prezentatoarei: „Ești egoistă, mai scoate bani…”

Monica Tatoiu
NEWS1 day ago

Cel mai greu moment din viața Monicăi Tatoiu. A vrut să se sinucidă: „Puterea lui Dumnezeu este imensă”

Oana Lis și Viorel Lis
NEWS1 day ago

Viorel Lis a înșelat-o pe Oana: „A început să strige la mine că sunt nebună”. Cum a fost prins cu minciuna fostul primar al Capitalei

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu1
NEWS2 days ago

Cristina Șișcanu, acuzată că îl tratează urât pe Mădălin Ionescu: „Săracul! Tace și merge fără să comenteze”

Mădălina Manole
NEWS2 days ago

Cum arată vila din Otopeni în care Mădălina Manole și-a luat viața în urmă cu 14 ani. Imaginile postate sunt emoționante