Connect with us

NEWS

Motivul pentru care Maria Dragomiroiu are insomnii. Artista e disperată: „Mă apucă gândurile…”

Published

on

Maria Dragomiroiu

 Maria Dragomiroiu, un nume cunoscut în lumea muzicii populare românești, a dezvăluit recent o latură mai puțin cunoscută a vieții sale, și anume bătălia sa constantă cu insomniile. Într-un interviu acordat emisiunii Xtra Night Show, artista a dat detalii din viața personală, anunțând că se confruntă frecvent cu problemele legate de somn.

Cântăreața a mai spus că, spre deosebire de soțul său, Bebe Mihu, care pare să adoarmă în doar câteva minute, ea se chinuie să găsească liniștea necesară pentru a pune capul pe pernă.

Insomnia a devenit o constantă neplăcută în viața vedetei, care a explicat că, deseori, este prinsă în capcana gândurilor care îi invadează mintea, împiedicându-i astfel accesul către odihna binemeritată. Indiferent de starea sa de spirit, fie că este plină de bucurie sau copleșită de tristețe, emoțiile puternice par să îi perturbe somnul și să îi afecteze calitatea odihnei.

Ce pensie are Maria Dragomiroiu

Artista a mai mărturisit că, în ciuda eforturilor de a se concentra și de a-și liniști mintea, adesea este prinsă în vâltoarea gândurilor care o împiedică să intre în starea de relaxare necesară pentru a adormi. Insomniile sale par să fie strâns legate de intensitatea emoțiilor pe care le trăiește, fie ele pozitive sau negative, transformându-se într-un război intern al minții care îi afectează somnul.

Recent, artista a dat și detalii despre pensia pe care o încasează, după patru decenii de activitate scenică. Inițial, artista a dezvăluit că primește lunar o sumă de 1.200 de lei din partea statului român, considerând această sumă drept insuficientă în raport cu contribuția sa semnificativă la industria muzicală românească.

Afirmațiile sale au stârnit dezbateri aprinse în spațiul public, inclusiv discuții cu alte figuri publice precum Elena Merișoreanu. Cântăreața a subliniat faptul că, după patru decenii de muncă dedicată muzicii populare, se simte nedreptățită de suma modestă pe care o primește ca pensie, având în vedere impactul și bucuria adusă publicului său de-a lungul anilor.

Maria Dragomiroiu

Ulterior, într-o altă declarație, artista a clarificat că suma totală pe care o primește lunar se ridică la aproximativ 2.000 de lei, iar cu indemnizația ajunge la 2.700 de lei. Cu toate acestea, ea a subliniat că, indiferent de această ajustare, consideră că pensia sa rămâne sub nivelul așteptărilor, având în vedere dedicarea și munca depuse de-a lungul carierei sale artistice.

Scandal între vedetele muzicii populare românești

În ceea ce privește discuțiile cu Elena Merișoreanu, cele două artiste au avut un conflict de zile mari în urmă cu ceva timp. Acestea au apărut în diferite emisiuni de televiziune, unde și-au aruncat cuvinte dure.

Citește și:

Suma pe care a scos-o din buzunar Elena Merișoreanu pentru a arăta mai tânără. Vedeta a apelat la medicul estetician

Scandalul dintre cele două a izbucnit într-o emisiune de la Pro TV, unde, Maria Dragomiroiu a spus despre colega ei de breaslă că este mincinoasă, răutăcioasă și invidioasă. De asemenea, artista cu cel mai frumos păr din România a mai declarat că Merișoreanu este o femeie nefericită, care inventează povești pe care le crede doar ea.

Ulterior, într-o altă emisiune TV, cântăreața a vorbit din nou de colega ei, spunând că aceasta minte foarte mult, iar minciuna este o boală. De cealaltă parte, Elena Merișoreanu nu a tăcut nici ea! Cântăreaţa a acuzat-o, la rândul ei, pe Maria Dragomiroiu că l-a despărțit pe actualul ei soț de familie, motiv pentru care consideră că nu are de ce să fie invidioasă pe ea.

Advertisement
Oana Roman și Catinca Roman
NEWS19 hours ago

Oana și Catinca Roman, din nou în război: „Comentăm de pe margine, dar nu ne-am implicat cu nimic”

Stela Popescu
NEWS20 hours ago

Actorul celebru care a turnat-o pe Stela Popescu la Securitate: „Era prea emancipată”

Daniela Gyorfi și George Tal
NEWS21 hours ago

Cu ce vedetă din România ar fi fost înșelată Daniela Gyorfi. Vedeta a spus tot adevărul despre soțul ei

Mihai și Mikaela Albu
NEWS22 hours ago

Mihai Albu, supărat că se întâlnește rar cu fiica Mikaela. Care este motivul distanței dintre cei doi: „Nu ne-am văzut de trei sau patru săptămâni”

Gabriela Cristea
NEWS23 hours ago

Cum face față Gabriela Cristea comentariilor negative. Tavi Clonda a dat-o de gol: „A deranjat-o faza în care s-a scris că a băut în timpul emisiunii”

Horscop, zodii
SPECIAL1 day ago

Care sunt cele mai false zodii din horoscop. În cine nu trebuie să ai încredere niciodată

NEWS1 day ago

Val de căldură în acest weekend. Când revin ploile și frigul în România. Anunțul ANM

NEWS1 day ago

Detalii mai puțin știute despre Cătălin Botezatu. Ce s-a întâmplat cu prima iubire a celebrului designer. Avea doar 30 de ani

marina voica
NEWS1 day ago

De ce nu are copii Marina Voica. Artista în vârstă de 87 de ani nu regretă

Oana Lis
NEWS1 day ago

Oana Lis, cu fața umflată de plâns pe rețelele de socializare. Drama prin care trece vedeta: „Plângă, cazi puțin, viața este o luptă”

Delia
NEWS1 day ago

Delia, umilită pe internet fiindcă s-a postat nemachiată. Internauții au explodat: „Muma pădurii”

Oana Roman
NEWS2 days ago

Oana Roman, criticată aspru fiindcă a renunțat la doliu. Cum a răspuns comentariilor: „Atâta primitivism și răutate ca la noi, nu există”

Zodiac, horoscop
NEWS2 days ago

Zodiile care sunt cel mai greu de părăsit. Nativii care nu pot renunța ușor la fosta iubire

Horia Brenciu și Rita Mureșan
NEWS2 days ago

Povestea de dragoste dintre Horia Brenciu și Rita Mureșan. Care este, de fapt, adevărul: „Am avut o relație frumoasă”

Petrică Mîțu Stoian
NEWS2 days ago

Sora lui Petrică Mîțu Stoian continuă să lupte pentru a-i face dreptate artistului. Femeia nu acceptă daune morale de la clinica pe care o consideră vinovată de moartea bărbatului: „Ce să fac cu banii?”

Alex Velea și Andreea Bănică
NEWS2 days ago

De ce nu își mai vorbesc Andreea Bănică și Alex Velea. Artista i-a fost nașă cântărețului la prima căsnicie. Totul a pornit de la bani