Connect with us

NEWS

De ce nu vrea Cătălin Botezatu să se îndrăgostească. Creatorul de modă a dat cărțile pe față: „Realitatea vieții este una foarte dură”

Published

on

Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai râvniți burlaci din România, fiind cunoscut pentru relațiile tumultoase pe care le-a avut cu femei celebre. Cu toate acestea, el mărturisește că nu este în măsură să mențină o relație stabilă. Problemele sale de sănătate, care au necesitat intervenții chirurgicale, au adăugat un alt nivel de complexitate în viața sa personală.

Designerul, cu toată faima și succesul său, se descrie ca fiind un bărbat vertical, capabil să-și păstreze echilibrul chiar și atunci când inima sa este tulburată. El admite că nu este pregătit pentru o relație, fiind concentrat asupra propriei sale sănătăți și a proiectelor sale profesionale. Deși simte fluturi în stomac și se simte atras de diverse persoane, el își păstrează simțul realității și refuză să-și piardă mințile în vâltoarea pasiunii.

De ce nu vrea relație Cătălin Botezatu

Creatorul de modă este conștient de faptul că atracția și chimia dintre oameni pot fi puternice, dar el subliniază importanța de a rămâne ancorat în realitate. Chiar și în fața dragostei și a relațiilor intense pe care le-a trăit, el a reușit să-și păstreze rațiunea și să nu fie copleșit de emoții. Pentru el, a fi în control și a rămâne realist înseamnă mai mult decât a simți fluturi în stomac sau a fi orbit de pasiune.

Designerul recunoaște că a avut momente de slăbiciune și că a fost profund îndrăgostit în trecut, dar el este ferm în convingerea că a ceda complet în fața iubirii este un semn de slăbiciune. El preferă să fie stăpân pe propria sa viață și să nu lase pasiunea să-i perturbe judecata sau să-i influențeze deciziile.

A fi vertical și realist înseamnă a face față cu responsabilitate și maturitate realității dure a vieții, a mai explicat vedeta. Chiar dacă dragostea poate fi copleșitoare și emoționantă, el preferă să rămână ancorat în prezent și să nu permită sentimentelor să îi distorsioneze percepția asupra lumii sau să îi afecteze obiectivele personale și profesionale.

De ce este certat zilnic de mama lui

Recent, fostul jurat al emisiunii „Bravo, ai stil!”, a dezvăluit ce relație are cu mama sa. Pe parcursul unei cariere impresionante, el a fost implicat în numeroase proiecte de succes care au confirmat expertiza sa și l-au plasat în topul industriei. Recent, el a făcut lumină asupra influenței cruciale pe care mama sa a avut-o în modelarea carierei sale și în susținerea sa constantă.

Cătălin Botezatu

Citește și:

Mesajul transmis de Cătălin Botezatu de ziua Biancăi Drăgușanu: „Alături de ea cu inima, nu cu trupul”

Fiind considerat unul dintre cei mai respectați creatori de modă, bărbatul a subliniat importanța sprijinului constant din partea celor apropiați, iar în cazul său, această persoană de încredere este chiar mama sa. Femeia a fost alături de el, oferindu-i un sprijin necondiționat și ghidându-l pe drumul său către succes, în orice moment al vieții lui.

Într-un interviu pentru Ego.ro, Botezatu a dezvăluit că cea care i-a dat viață îl urmărește și îl îndrumă în fiecare zi. Chiar și în timpul programului de lucru al designerului, mama lui îi trimite mesaje și îl sună, fapt care, deși uneori poate părea copleșitor, este apreciat de Botezatu, evidențiind grija și afecțiunea maternă. Femeia vrea să vadă dacă fiul ei a mâncat și îl ceartă atunci când nu se odihnește suficient.

Advertisement
Oana Roman și Catinca Roman
NEWS19 hours ago

Oana și Catinca Roman, din nou în război: „Comentăm de pe margine, dar nu ne-am implicat cu nimic”

Stela Popescu
NEWS20 hours ago

Actorul celebru care a turnat-o pe Stela Popescu la Securitate: „Era prea emancipată”

Daniela Gyorfi și George Tal
NEWS21 hours ago

Cu ce vedetă din România ar fi fost înșelată Daniela Gyorfi. Vedeta a spus tot adevărul despre soțul ei

Mihai și Mikaela Albu
NEWS22 hours ago

Mihai Albu, supărat că se întâlnește rar cu fiica Mikaela. Care este motivul distanței dintre cei doi: „Nu ne-am văzut de trei sau patru săptămâni”

Gabriela Cristea
NEWS23 hours ago

Cum face față Gabriela Cristea comentariilor negative. Tavi Clonda a dat-o de gol: „A deranjat-o faza în care s-a scris că a băut în timpul emisiunii”

Horscop, zodii
SPECIAL1 day ago

Care sunt cele mai false zodii din horoscop. În cine nu trebuie să ai încredere niciodată

NEWS1 day ago

Val de căldură în acest weekend. Când revin ploile și frigul în România. Anunțul ANM

NEWS1 day ago

Detalii mai puțin știute despre Cătălin Botezatu. Ce s-a întâmplat cu prima iubire a celebrului designer. Avea doar 30 de ani

marina voica
NEWS1 day ago

De ce nu are copii Marina Voica. Artista în vârstă de 87 de ani nu regretă

Oana Lis
NEWS1 day ago

Oana Lis, cu fața umflată de plâns pe rețelele de socializare. Drama prin care trece vedeta: „Plângă, cazi puțin, viața este o luptă”

Delia
NEWS1 day ago

Delia, umilită pe internet fiindcă s-a postat nemachiată. Internauții au explodat: „Muma pădurii”

Oana Roman
NEWS2 days ago

Oana Roman, criticată aspru fiindcă a renunțat la doliu. Cum a răspuns comentariilor: „Atâta primitivism și răutate ca la noi, nu există”

Zodiac, horoscop
NEWS2 days ago

Zodiile care sunt cel mai greu de părăsit. Nativii care nu pot renunța ușor la fosta iubire

Horia Brenciu și Rita Mureșan
NEWS2 days ago

Povestea de dragoste dintre Horia Brenciu și Rita Mureșan. Care este, de fapt, adevărul: „Am avut o relație frumoasă”

Petrică Mîțu Stoian
NEWS2 days ago

Sora lui Petrică Mîțu Stoian continuă să lupte pentru a-i face dreptate artistului. Femeia nu acceptă daune morale de la clinica pe care o consideră vinovată de moartea bărbatului: „Ce să fac cu banii?”

Alex Velea și Andreea Bănică
NEWS2 days ago

De ce nu își mai vorbesc Andreea Bănică și Alex Velea. Artista i-a fost nașă cântărețului la prima căsnicie. Totul a pornit de la bani