Connect with us

NEWS

De ce nu vrea Cătălin Botezatu să se îndrăgostească. Creatorul de modă a dat cărțile pe față: „Realitatea vieții este una foarte dură”

Published

on

Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai râvniți burlaci din România, fiind cunoscut pentru relațiile tumultoase pe care le-a avut cu femei celebre. Cu toate acestea, el mărturisește că nu este în măsură să mențină o relație stabilă. Problemele sale de sănătate, care au necesitat intervenții chirurgicale, au adăugat un alt nivel de complexitate în viața sa personală.

Designerul, cu toată faima și succesul său, se descrie ca fiind un bărbat vertical, capabil să-și păstreze echilibrul chiar și atunci când inima sa este tulburată. El admite că nu este pregătit pentru o relație, fiind concentrat asupra propriei sale sănătăți și a proiectelor sale profesionale. Deși simte fluturi în stomac și se simte atras de diverse persoane, el își păstrează simțul realității și refuză să-și piardă mințile în vâltoarea pasiunii.

De ce nu vrea relație Cătălin Botezatu

Creatorul de modă este conștient de faptul că atracția și chimia dintre oameni pot fi puternice, dar el subliniază importanța de a rămâne ancorat în realitate. Chiar și în fața dragostei și a relațiilor intense pe care le-a trăit, el a reușit să-și păstreze rațiunea și să nu fie copleșit de emoții. Pentru el, a fi în control și a rămâne realist înseamnă mai mult decât a simți fluturi în stomac sau a fi orbit de pasiune.

Designerul recunoaște că a avut momente de slăbiciune și că a fost profund îndrăgostit în trecut, dar el este ferm în convingerea că a ceda complet în fața iubirii este un semn de slăbiciune. El preferă să fie stăpân pe propria sa viață și să nu lase pasiunea să-i perturbe judecata sau să-i influențeze deciziile.

A fi vertical și realist înseamnă a face față cu responsabilitate și maturitate realității dure a vieții, a mai explicat vedeta. Chiar dacă dragostea poate fi copleșitoare și emoționantă, el preferă să rămână ancorat în prezent și să nu permită sentimentelor să îi distorsioneze percepția asupra lumii sau să îi afecteze obiectivele personale și profesionale.

De ce este certat zilnic de mama lui

Recent, fostul jurat al emisiunii „Bravo, ai stil!”, a dezvăluit ce relație are cu mama sa. Pe parcursul unei cariere impresionante, el a fost implicat în numeroase proiecte de succes care au confirmat expertiza sa și l-au plasat în topul industriei. Recent, el a făcut lumină asupra influenței cruciale pe care mama sa a avut-o în modelarea carierei sale și în susținerea sa constantă.

Cătălin Botezatu

Citește și:

Mesajul transmis de Cătălin Botezatu de ziua Biancăi Drăgușanu: „Alături de ea cu inima, nu cu trupul”

Fiind considerat unul dintre cei mai respectați creatori de modă, bărbatul a subliniat importanța sprijinului constant din partea celor apropiați, iar în cazul său, această persoană de încredere este chiar mama sa. Femeia a fost alături de el, oferindu-i un sprijin necondiționat și ghidându-l pe drumul său către succes, în orice moment al vieții lui.

Într-un interviu pentru Ego.ro, Botezatu a dezvăluit că cea care i-a dat viață îl urmărește și îl îndrumă în fiecare zi. Chiar și în timpul programului de lucru al designerului, mama lui îi trimite mesaje și îl sună, fapt care, deși uneori poate părea copleșitor, este apreciat de Botezatu, evidențiind grija și afecțiunea maternă. Femeia vrea să vadă dacă fiul ei a mâncat și îl ceartă atunci când nu se odihnește suficient.

Advertisement
NEWS4 hours ago

Oana Roman a scos armele împotriva lui Marius Elisei. Vedeta îl dă în judecată pe fostul soț. Care sunt acuzațiile

Bianca Drăgușanu
NEWS11 hours ago

Bianca Drăgușanu, ridicată de poliție. Iubita lui Gabi Bădălău are probleme mari cu legea. Care sunt acuzațiile

Simina Loica-Jador
NEWS12 hours ago

Fosta iubită a lui Jador, dezvăluiri de ultimă oră despre despărțirea artistului de Oana Ciocan: „Așa face el”

Marina Voica
NEWS16 hours ago

Marina Voica și-a pregătit locul de veci. Declarații șocante: „Să veniți la înmormântarea mea. Nu mă tem…”

Monica Anghel și copilul ei-operatie
NEWS17 hours ago

Momente dificile pentru Monica Anghel. Fiul ei are nevoie de o nouă operație, la un an după intervenția medicală de la picior

Gigi Becali a făcut accident auto
NEWS19 hours ago

Gigi Becali, accident rutier chiar în fața bisericii pe care o construiește în Pipera. Cum a fost posibil

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu
NEWS19 hours ago

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu s-au simțit umiliți la un restaurant din țară. Cei doi, nemulțumiți de cum a fost tratat fiul lor, Filip

Babasha
NEWS21 hours ago

Cine este și cum arată iubita lui Babasha. Artistul care a cântat cu Coldplay și-a uimit fanii

Alexandra Ungureanu
NEWS22 hours ago

Momente de panică în avion pentru Alexandra Ungureanu. Artista se gândea să-și ia adio

Raluca
NEWS1 day ago

Îți mai aduci aminte de emisiunea „Iartă-mă”? Iată ce s-a ales de prezentatoarea Raluca Moianu: Din ce face bani în prezent

Cristina Șișcanu
NEWS1 day ago

Cristina Șișcanu, criticată din nou de fani. Ce îi lipsește mamei prezentatoarei: „Ești egoistă, mai scoate bani…”

Monica Tatoiu
NEWS1 day ago

Cel mai greu moment din viața Monicăi Tatoiu. A vrut să se sinucidă: „Puterea lui Dumnezeu este imensă”

Oana Lis și Viorel Lis
NEWS1 day ago

Viorel Lis a înșelat-o pe Oana: „A început să strige la mine că sunt nebună”. Cum a fost prins cu minciuna fostul primar al Capitalei

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu1
NEWS1 day ago

Cristina Șișcanu, acuzată că îl tratează urât pe Mădălin Ionescu: „Săracul! Tace și merge fără să comenteze”

Mădălina Manole
NEWS2 days ago

Cum arată vila din Otopeni în care Mădălina Manole și-a luat viața în urmă cu 14 ani. Imaginile postate sunt emoționante

Ianis și Elena Hagi
NEWS2 days ago

Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Invitații au scos o mulțime de bani din buzunar