Connect with us

NEWS

De ce refuză fiica Ronei Hartner să meargă la mormântul mamei sale

Published

on

Fiica Ronei Hartner nu merge des la mormântul mamei sale. Moartea cunoscutei artiste a provocat multă durere, mai ales că a venit pe neașteptate. Actrița declara că se simte tot mai bine, însă boala a răpus-o atunci când se aștepta mai puțin. Începând cu data de 23 noiembrie  2023, viața Ritei Sumalya, fiica artistei, s-a schimbat radical și se află într-o suferință constantă.

Tânăra nu poate depăși durerea cauzată de moartea mamei sale, chiar dacă familia artistei este mereu lângă ea. Ea se gândește zilnic la persoana care i-a dat viață și încearcă să se obișnuiască cu această suferință greu de acceptat. De la înmormântare, nu a mai fost văzută la mormântul mamei sale, iar motivele sunt clare.

Rita Sumalya nu merge la mormântul mamei sale

Dana Cristescu, fosta manageră a regretatei artiste, a dezvăluit recent că Rita Sumalya suferă enorm și acum, chiar dacă au trecut trei luni de la decesul actriței. Ea le spune mereu celor din jur că mama sa încă mai trăiește, însă doar în mintea și sufletul ei. Îi este greu să meargă la mormânt pentru că ar vedea o cruce cu numele celei care i-a dat viață, motiv pentru care refuză să accepte această realitate dură.

Tânăra are grijă de mormântul mamei sale, aflat în Cimitirul Bellu Catolic, și de toate pomenile, cu ajutorul unui verișor și a soției acestuia din România.

În ceea ce privește pensia alimentară, Rocco Sedano, tatăl fiicei Ronei Hartner, a plătit suma minimă legală de când fiica celor doi a ales să rămână cu familia artistei după moartea mamei sale. Deși Rocco Sedano pare să fie implicat și să fi fost de sprijin, declarațiile recente indică faptul aceștia nu au o relație prea bună, chiar dacă se întâlnesc la fiecare două săptămâni.

Rocco Sedano a încercat diverse modalități de a-și îmbunătăți relația cu fiica sa, mai ales că Rita a fost crescută doar de mama sa de la vârsta de  6 luni. În ciuda eforturilor sale, inclusiv amenințări, tânăra nu s-a dus la el, conform unor declarații făcute de sora Ronei Hartner, Rinda.

Și-a prevestit Rona Hartner moartea?

Au trecut trei luni de când actrița a plecat din această lume, după o luptă grea cu cancerul. A lăsat în urmă o adâncă durere în inimile celor care au cunoscut-o, admirat-o, dar mai ales în inima familiei și a fiicei sale, Rita Hartner. La doar 16 ani, tânăra s-a trezit într-o situație tragică, fără mama ei lângă ea.

Cântăreața a sperat că se va vindeca din nou, după ce a reușit să învingă boala înspăimântătoare în  2019. În acel an a fost diagnosticată cu cancer la colon și ficat, iar după tratamente îndelungate și operații, părea că lumina de la capătul tunelului începea să se arate din nou. Totul părea că intrase pe făgașul cel bun până în primăvara anului 2023. Atunci s-a descoperit că actrița suferea de cancer la plămâni și la creier. Au urmat alte tratamente, în timp ce femeia credea cu tot sufletul în Dumnezeu și în puterea minții.

În vară, ea își informa cu bucurie fanii că a reușit să învingă din nou boala nemiloasă, însă lucrurile s-au schimbat radical în toamnă. Din acel moment, actrița și-a dat seama că nu mai existau soluții pentru a o menține în viață mai mult timp, astfel încât să-și vadă fiica crescând.

În timpul unei sesiuni de chimioterapie, vedeta a povestit o întâmplare stranie din viața sa. Ea a povestit că a simțit o senzație de rece în corp și a auzit vocea tatălui său din Rai, care o chema la el. Totodată, în conversația respectivă a apărut și Iisus, care i-a comunicat actriței că nu o va mai vindeca.

După acea întâmplare, femeia s-ar fi resemnat. În momentul în care medicii i-au confirmat că nu mai există speranțe de vindecare, ea a acceptat situația și a început să se pregătească. Printre altele, femeia și-a achiziționat un loc de veci.

Advertisement
Oana Roman și Catinca Roman
NEWS19 hours ago

Oana și Catinca Roman, din nou în război: „Comentăm de pe margine, dar nu ne-am implicat cu nimic”

Stela Popescu
NEWS20 hours ago

Actorul celebru care a turnat-o pe Stela Popescu la Securitate: „Era prea emancipată”

Daniela Gyorfi și George Tal
NEWS21 hours ago

Cu ce vedetă din România ar fi fost înșelată Daniela Gyorfi. Vedeta a spus tot adevărul despre soțul ei

Mihai și Mikaela Albu
NEWS22 hours ago

Mihai Albu, supărat că se întâlnește rar cu fiica Mikaela. Care este motivul distanței dintre cei doi: „Nu ne-am văzut de trei sau patru săptămâni”

Gabriela Cristea
NEWS23 hours ago

Cum face față Gabriela Cristea comentariilor negative. Tavi Clonda a dat-o de gol: „A deranjat-o faza în care s-a scris că a băut în timpul emisiunii”

Horscop, zodii
SPECIAL1 day ago

Care sunt cele mai false zodii din horoscop. În cine nu trebuie să ai încredere niciodată

NEWS1 day ago

Val de căldură în acest weekend. Când revin ploile și frigul în România. Anunțul ANM

NEWS1 day ago

Detalii mai puțin știute despre Cătălin Botezatu. Ce s-a întâmplat cu prima iubire a celebrului designer. Avea doar 30 de ani

marina voica
NEWS1 day ago

De ce nu are copii Marina Voica. Artista în vârstă de 87 de ani nu regretă

Oana Lis
NEWS1 day ago

Oana Lis, cu fața umflată de plâns pe rețelele de socializare. Drama prin care trece vedeta: „Plângă, cazi puțin, viața este o luptă”

Delia
NEWS1 day ago

Delia, umilită pe internet fiindcă s-a postat nemachiată. Internauții au explodat: „Muma pădurii”

Oana Roman
NEWS2 days ago

Oana Roman, criticată aspru fiindcă a renunțat la doliu. Cum a răspuns comentariilor: „Atâta primitivism și răutate ca la noi, nu există”

Zodiac, horoscop
NEWS2 days ago

Zodiile care sunt cel mai greu de părăsit. Nativii care nu pot renunța ușor la fosta iubire

Horia Brenciu și Rita Mureșan
NEWS2 days ago

Povestea de dragoste dintre Horia Brenciu și Rita Mureșan. Care este, de fapt, adevărul: „Am avut o relație frumoasă”

Petrică Mîțu Stoian
NEWS2 days ago

Sora lui Petrică Mîțu Stoian continuă să lupte pentru a-i face dreptate artistului. Femeia nu acceptă daune morale de la clinica pe care o consideră vinovată de moartea bărbatului: „Ce să fac cu banii?”

Alex Velea și Andreea Bănică
NEWS2 days ago

De ce nu își mai vorbesc Andreea Bănică și Alex Velea. Artista i-a fost nașă cântărețului la prima căsnicie. Totul a pornit de la bani