Connect with us

NEWS

Detalii mai puțin știute despre Andreea Esca. Ce religie are, de fapt, prezentatoarea de știri

Published

on

Andreea Esca

Andreea Esca este una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare de știri din România. Deși apare de zeci de ani pe micile ecrane, în ceea ce privește viața personală, vedeta a fost mereu discretă și a preferat să stea departe de ochii lumii. De aceea, puțini știu care este, de fapt, religia jurnalistei.

Nu multă lume știe că prezentatoarea de la Pro TV a făcut o schimbare semnificativă în ceea ce privește religia sa atunci când s-a căsătorit cu omul de afaceri francez Alexandre Eram. Deși s-a născut având religia creștin-ortodoxă, Andreea Esca s-a convertit la catolicism pentru a se putea căsători. Cu toate acestea, ea a declarat în nenumărate rânduri că și-a păstrat credința ortodoxă și continuă să meargă la bisericile ortodoxe. Copiii lor, Alexia și Aris, au fost botezați în religia catolică, iar familia lor este acum o combinație complexă de tradiții religioase.

Ce religie are Andreea Esca

Jurnalista a subliniat că schimbarea religiei a fost necesară pentru a se putea căsători, iar pentru ea este mai important să ai credință și să participi la slujbe, indiferent de religia pe care o ai. Un aspect semnificativ al perspectivei acesteia este celebrarea dublă a Paștelui, atât la catolici, cât și la ortodocși. Cu toate acestea, vedeta a declarat că nu ține post, însă dacă ar vrea să facă asta, ar putea foarte ușor, mai ales că la catolici este mult mai simplu să ții post decât la ortodocși.

Prezentatoarea de știri a mai spus că în familia ei este o combinație de tradiții și religii, ea fiind catolică convertită, soțul ei romano-catolic, tatăl greco-catolic, iar copiii săi romano-catolici. Această diversitate religioasă a familiei sale reflectă istoria complicată a credințelor religioase din Ardeal, unde au existat schimbări majore determinate de contextul istoric.

Într-un interviu acordat într-o emisiune de la Pro TV, Andreea Esca a vorbit despre parcursul său religios și despre modul în care a găsit o modalitate de a respecta tradițiile diverse ale familiei sale. Indiferent de religia pe care o are orice om, pentru cunoscuta vedetă este mult mai important să ai credință și să ți-o exprimi în mod sincer.

Andreea Esca

Citește și:

Care este, de fapt, legătura dintre Mirabela Dauer și Raoul. De ce au rupt legătura timp de 8 ani

Din ce câștigă bani

De-a lungul timpului, Andreea Esca a reușit să-și construiască o imagine puternică în lumea jurnalismului și nu numai. Deși a fost mereu în centrul atenției și supusă zvonurilor legate de salariul ei, femeia a știut să-și păstreze discreția în ceea ce privește veniturile sale. Cu toate acestea, ea nu se rezumă doar la cariera din televiziune, ci explorează și alte domenii pentru a-și diversifica sursele de venit.

Unul dintre proiectele de succes în care s-a implicat a fost organizarea unei croaziere de lux cu celebrul vas Celebrity Edge, oferind participanților o experiență de neuitat prin destinații precum Valencia, Ibiza, Portofino, Ajaccio, Florența și Roma. Inspirată de propria ei călătorie și dorind să ofere și altora oportunitatea de a trăi această experiență, aceasta a reușit să creeze un eveniment memorabil.

Croaziera, care a costat 3.000 de euro de persoană, a fost un succes atât din punct de vedere financiar, cât și personal pentru Andreea Esca, aducându-i beneficii semnificative, atât din punct de vedere financiar, cât și din punct de vedere sufletesc. Cu serviciile exclusive oferite de Celebrity Edge, participanții au avut parte de confort și distracție pe tot parcursul călătoriei, transformând această inițiativă într-un retreat special, plin de activități captivante.

Advertisement
Oana Roman și Catinca Roman
NEWS19 hours ago

Oana și Catinca Roman, din nou în război: „Comentăm de pe margine, dar nu ne-am implicat cu nimic”

Stela Popescu
NEWS20 hours ago

Actorul celebru care a turnat-o pe Stela Popescu la Securitate: „Era prea emancipată”

Daniela Gyorfi și George Tal
NEWS21 hours ago

Cu ce vedetă din România ar fi fost înșelată Daniela Gyorfi. Vedeta a spus tot adevărul despre soțul ei

Mihai și Mikaela Albu
NEWS22 hours ago

Mihai Albu, supărat că se întâlnește rar cu fiica Mikaela. Care este motivul distanței dintre cei doi: „Nu ne-am văzut de trei sau patru săptămâni”

Gabriela Cristea
NEWS23 hours ago

Cum face față Gabriela Cristea comentariilor negative. Tavi Clonda a dat-o de gol: „A deranjat-o faza în care s-a scris că a băut în timpul emisiunii”

Horscop, zodii
SPECIAL1 day ago

Care sunt cele mai false zodii din horoscop. În cine nu trebuie să ai încredere niciodată

NEWS1 day ago

Val de căldură în acest weekend. Când revin ploile și frigul în România. Anunțul ANM

NEWS1 day ago

Detalii mai puțin știute despre Cătălin Botezatu. Ce s-a întâmplat cu prima iubire a celebrului designer. Avea doar 30 de ani

marina voica
NEWS1 day ago

De ce nu are copii Marina Voica. Artista în vârstă de 87 de ani nu regretă

Oana Lis
NEWS1 day ago

Oana Lis, cu fața umflată de plâns pe rețelele de socializare. Drama prin care trece vedeta: „Plângă, cazi puțin, viața este o luptă”

Delia
NEWS1 day ago

Delia, umilită pe internet fiindcă s-a postat nemachiată. Internauții au explodat: „Muma pădurii”

Oana Roman
NEWS2 days ago

Oana Roman, criticată aspru fiindcă a renunțat la doliu. Cum a răspuns comentariilor: „Atâta primitivism și răutate ca la noi, nu există”

Zodiac, horoscop
NEWS2 days ago

Zodiile care sunt cel mai greu de părăsit. Nativii care nu pot renunța ușor la fosta iubire

Horia Brenciu și Rita Mureșan
NEWS2 days ago

Povestea de dragoste dintre Horia Brenciu și Rita Mureșan. Care este, de fapt, adevărul: „Am avut o relație frumoasă”

Petrică Mîțu Stoian
NEWS2 days ago

Sora lui Petrică Mîțu Stoian continuă să lupte pentru a-i face dreptate artistului. Femeia nu acceptă daune morale de la clinica pe care o consideră vinovată de moartea bărbatului: „Ce să fac cu banii?”

Alex Velea și Andreea Bănică
NEWS2 days ago

De ce nu își mai vorbesc Andreea Bănică și Alex Velea. Artista i-a fost nașă cântărețului la prima căsnicie. Totul a pornit de la bani