Connect with us

NEWS

Teo Trandafir a demisionat. Motivul acestei decizii radicale: „Din păcate, voi renunța”

Published

on

Teo Trandafir

După o pauză de câteva luni, Teo Trandafir a revenit în forță pe micile ecrane, de această dată alături de Ilinca Vandici, la Kanal D 2. Cele două vedete prezintă emisiunea “Follow Us”, un show care promite a fi o sursă de divertisment și informație, abordând subiecte de interes din lumea mondenă.

Colaborarea cu Ilinca Vandici a fost o surpriză plăcută pentru cunoscuta prezentatoare, care o apreciază pe colega sa atât ca om, cât și ca profesionistă. Vedeta consideră că această colaborare este o “minune” și se declară entuziasmată de proiectul comun.

După ce vechea emisiune a vedetei a fost întreruptă, aceasta a început un loc de muncă în radio. Pentru a putea, însă, să revină pe micile ecrane, femeia a fost nevoită să își întrerupă activitatea la Radio Impuls, fiindcă nu poate îmbina cele două joburi.

Deși a renunțat la emisiunea sa de radio pentru a se putea concentra pe noul proiect de televiziune, moderatoarea nu se desparte complet de acest format. Podcastul “Gând la gând cu Teo” va continua să fie difuzat, oferind o perspectivă personală asupra diverselor subiecte.

Renunțarea la emisiunea de radio a fost o decizie dificilă, dar necesară, având în vedere programul aglomerat al vedetei. Teo Trandafir consideră că această pauză de la radio va fi benefică pe termen lung, permițându-i să se concentreze pe noul proiect de televiziune și să ofere tot ce are mai bun publicului.

Viața personală a lui Teo Trandafir. Cum se înțelege cu fiica sa

Teo Trandafir a dezvăluit, recent, detalii despre legătura cu fiica sa, Maia, care a împlinit aproape 20 de ani. Deși nu este mama biologică a tinerei, vedeta o iubește necondiționat și este mândră de tânăra domnișoară care își urmează propriul drum.

Teo Trandafir

Citește și:

Teo Trandafir a dezvăluit cum a aflat că e înşelată: „Era mereu cu capsa pusă, vorbea mult la telefon și…”

Relația lor s-a schimbat odată cu trecerea timpului, iar prezentatoarea recunoaște că acum fiica ei are propriile priorități și că ea trebuie să accepte acest lucru. În ciuda faptului că nu își mai petrec atât de mult timp împreună ca în trecut, cunoscuta prezentatoare simte că este important să îi ofere fetei spațiul și libertatea de a-și urma propriile pasiuni și interese.

Tânăra se află într-o perioadă de descoperire a sinelui și de explorare a lumii din jurul ei, iar femeia înțelege că trebuie să îi acorde această independență și să o sprijine în alegerile pe care le face. Relația lor a evoluat natural, iar comunicarea deschisă și înțelegerea reciprocă sunt elemente cheie în menținerea unei legături sănătoase între ele.

Deși dacă recunoaște că există lucruri pe care tânăra le poate ascunde de ea, Teo apreciază modul în care fiica sa știe să abordeze subiectele sensibile cu delicatețe și respect. Această capacitate de a comunica empatic și de a menține un echilibru în relație este apreciată de prezentatoare, care consideră că legătura lor s-a consolidat de-a lungul anilor și este solidă datorită înțelegerii reciproce.

Femeia a subliniat importanța acceptării schimbării și evoluției în relația cu fiica ei, care recunoaște că fiecare etapă a vieții aduce noi provocări și oportunități de creștere personală.

Advertisement
Oana Roman și Catinca Roman
NEWS18 hours ago

Oana și Catinca Roman, din nou în război: „Comentăm de pe margine, dar nu ne-am implicat cu nimic”

Stela Popescu
NEWS19 hours ago

Actorul celebru care a turnat-o pe Stela Popescu la Securitate: „Era prea emancipată”

Daniela Gyorfi și George Tal
NEWS20 hours ago

Cu ce vedetă din România ar fi fost înșelată Daniela Gyorfi. Vedeta a spus tot adevărul despre soțul ei

Mihai și Mikaela Albu
NEWS21 hours ago

Mihai Albu, supărat că se întâlnește rar cu fiica Mikaela. Care este motivul distanței dintre cei doi: „Nu ne-am văzut de trei sau patru săptămâni”

Gabriela Cristea
NEWS22 hours ago

Cum face față Gabriela Cristea comentariilor negative. Tavi Clonda a dat-o de gol: „A deranjat-o faza în care s-a scris că a băut în timpul emisiunii”

Horscop, zodii
SPECIAL23 hours ago

Care sunt cele mai false zodii din horoscop. În cine nu trebuie să ai încredere niciodată

NEWS1 day ago

Val de căldură în acest weekend. Când revin ploile și frigul în România. Anunțul ANM

NEWS1 day ago

Detalii mai puțin știute despre Cătălin Botezatu. Ce s-a întâmplat cu prima iubire a celebrului designer. Avea doar 30 de ani

marina voica
NEWS1 day ago

De ce nu are copii Marina Voica. Artista în vârstă de 87 de ani nu regretă

Oana Lis
NEWS1 day ago

Oana Lis, cu fața umflată de plâns pe rețelele de socializare. Drama prin care trece vedeta: „Plângă, cazi puțin, viața este o luptă”

Delia
NEWS1 day ago

Delia, umilită pe internet fiindcă s-a postat nemachiată. Internauții au explodat: „Muma pădurii”

Oana Roman
NEWS2 days ago

Oana Roman, criticată aspru fiindcă a renunțat la doliu. Cum a răspuns comentariilor: „Atâta primitivism și răutate ca la noi, nu există”

Zodiac, horoscop
NEWS2 days ago

Zodiile care sunt cel mai greu de părăsit. Nativii care nu pot renunța ușor la fosta iubire

Horia Brenciu și Rita Mureșan
NEWS2 days ago

Povestea de dragoste dintre Horia Brenciu și Rita Mureșan. Care este, de fapt, adevărul: „Am avut o relație frumoasă”

Petrică Mîțu Stoian
NEWS2 days ago

Sora lui Petrică Mîțu Stoian continuă să lupte pentru a-i face dreptate artistului. Femeia nu acceptă daune morale de la clinica pe care o consideră vinovată de moartea bărbatului: „Ce să fac cu banii?”

Alex Velea și Andreea Bănică
NEWS2 days ago

De ce nu își mai vorbesc Andreea Bănică și Alex Velea. Artista i-a fost nașă cântărețului la prima căsnicie. Totul a pornit de la bani