Connect with us

NEWS

Dinu Maxer și Magdalena Chihaia vor ajunge în fața altarului. Când va avea loc marele eveniment

Published

on

Dinu Maxer și Magdalena Chihaia1

Dinu Maxer și Magdalena Chihaia vor ajunge în fața altarului. Când va avea loc marele eveniment. După un an de relație cu actrița, artistul a decis să facă pasul cel mare și să o ceară în căsătorie. Evenimentul a avut loc recent, în timpul unei vacanțe romantice în Veneția, unde artistul și-a luat inima în dinți și a pus marea întrebare. Cererea în căsătorie a avut loc în prezența familiei femeii.

Înainte de această relație, Dinu Maxer a fost căsătorit timp de 18 ani cu Deea Maxer. După ce au decis să divorțeze, fiecare dintre ei și-a găsit fericirea în brațele altor persoane. În cazul cântărețului, acesta a început o relație cu Magdalena Chihaia, o poveste de dragoste care pare să fie foarte promițătoare. Cei doi sunt împreună de mai bine de un an și acum sunt pregătiți să ducă relația la următorul nivel, planificând să se căsătorească.

Dinu Maxer și Magdalena Chihaia vor să ajungă în fața altarului

În timpul unei vacanțe în Veneția, Dinu Maxer a complotat cu mama logodnicei pentru a organiza cererea în căsătorie. S-a chinuit să pună la punct mai multe detalii, cum ar fi dimensiunea inelului și locul ideal pentru a face marea cerere. Familia Chihaia, inclusiv o parte din rudele din Germania, s-a reunit în Italia pentru această vacanță, oferindu-i astfel ocazia perfectă pentru a face pasul cel mare. Momentul a fost unul emoționant, iar Magdalena Chihaia nu a stat deloc pe gânduri atunci când a răspuns cu „Da”.

Dinu Maxer și Magdalena Chihaia1

Chiar dacă în urma divorțului de Deea, Dinu Maxer declara că nu se mai gândește să se căsătorească din nou, se pare că planurile sale s-au schimbat. Acum este pregătit să ajungă iar în fața altarului. Întrebat despre data nunții, artistul a evitat să ofere un răspuns clar, menționând că nu se grăbește și că marele eveniment va avea loc, cel mai probabil, anul viitor. El a subliniat că un an de relație nu este suficient pentru a grăbi lucrurile și că mai pot trece încă 12 luni până la eveniment.

De ce nu îi va lua numele de familie logodnicului său

Un aspect interesant este că, deși Dinu Maxer a cerut-o în căsătorie pe Magdalena Chihaia, aceasta nu va prelua numele său de familie. Artistul a explicat că schimbarea numelui ar fi o greșeală majoră pentru ea, deoarece numele ei este deja cunoscut și reprezintă un brand în lumea actoriei. Cântărețul a menționat că a cunoscut-o pe logodnica sa la o petrecere, iar întâlnirea lor a fost o întâmplare fericită, pe care el o consideră mâna destinului.

Dinu Maxer a subliniat că schimbarea numelui nu este necesară, deoarece Magdalena Chihaia are deja un nume celebru în zona comercială și artistică. El a adăugat că decizia de a face nunta depinde de mulți factori, nu doar de sentimente, ci și de rațiuni practice și plăcerea momentului. Dinu Maxer a declarat că ia în calcul toate aceste aspecte și nu vrea să proiecteze evenimentul fără a lua în considerare toate detaliile.

Advertisement
Dana Roba și Daniel Balaciu
NEWS3 hours ago

Daniel Balaciu, condamnat la doar șapte ani de închisoare după ce aproape și-a ucis soția. Dana Roba, revoltată: „Mi-e frică de el. Mă voi muta din țară”

Gabriela Cristea și familia 2
NEWS4 hours ago

Gabriela Cristea, acuzată pe internet că nu își îngrijește fetițele. Prezentatoarea nu s-a mai abținut: „Le pieptăn de vreo 3 ori pe zi”

Adriana Bahmuteanu
NEWS6 hours ago

Adriana Bahmuțeanu, momente de panică. Vijelia a luat acoperișul blocului în care locuiește. Fanii au făcut haz de necaz: „Acum chiar că nu are toate țiglele pe casă”

Mârlanu-Toni Ionescu
NEWS8 hours ago

Vă mai amintiți de „Mârlanu’” din serialul „Trăsniți în NATO”? Iată cu ce se ocupă Toni Ionescu după ce s-a retras din TV: „Nu prea mai avem loc în televiziune, noi, cei vechi”

maia-morgenstern1
NEWS11 hours ago

Care este cel mai mare regret al actriței Maia Morgenstern. Greșeala uriașă pe care a făcut-o: „Îmi dădeam ochii peste cap. Nu am știut să le acord timp”

Oana Roman1
NEWS13 hours ago

Revine Oana Roman pe micul ecran? Vedeta a făcut anunțul: „Am ezitat foarte mult înainte să accept, pentru că sunt o perfecţionistă”

Teo Trandafir-
NEWS21 hours ago

Teo Trandafir nu se privește niciodată la televizor. Care este motivul

Oana Mosneagu si Vlad Gherman
NEWS22 hours ago

Ce vrea să facă Oana Moșneagu cu buchetul de mireasă de la nuntă. Cum și de ce își va vopsi una dintre rochii

Gianina Corodan
NEWS23 hours ago

Ce mai face și cum arată Gianina Corondan după ce s-a retras din TV. Ce spune despre revenirea pe sticlă

Margareta Pâslaru
NEWS24 hours ago

Margareta Pâslaru deține un apartament de lux în New York. Cum arată imobilul de peste 1 milion de dolari

jador
NEWS1 day ago

Ce spune Oana Ciocan după ce Jador a confirmat despărțirea. Mesajul ei i-a surprins pe mulți

Jador și Oana Ciocan1
NEWS1 day ago

Este oficial. Jador și Oana Ciocan s-au despărțit. Mesajul cântărețului: „Nu mai suntem împreună. Nu mai alcătuim un cuplu”

Anamaria Prodan si Laurențiu Reghecampf
NEWS1 day ago

Anamaria Prodan, atac furibund la adresa fostului soț: „Ronald i-a dat o lecție de bărbăţie”. Replica dată de Reghecampf

Anamaria Prodan si Reghecampf
NEWS1 day ago

Monica Tatoiu nu s-a mai abținut. A intervenit în scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „Săracul, Reghe…”

Denisa Răducu
NEWS1 day ago

Cel mai mare regret al tatălui Denisei Răducu. Bărbatul are inima sfâșiată: „Tare mult mi-aș dori”

Dana Roba (2)
NEWS1 day ago

Dana Roba nu mai scapă de probleme. Fosta soacră vrea să îi ia copiii: „Nu au ce să caute acolo, nu vreau să-i întoarcă împotriva mea”