Connect with us

NEWS

El a fost marea dragoste a Ionelei Prodan. S-a căsătorit cu el după doar trei zile de la prima întâlnire

Published

on

Ionela Prodan

El a fost marea dragoste a Ionelei Prodan. S-a căsătorit cu el după doar trei zile de la prima întâlnire. Deși a fost una dintre cele mai iubite artiste de la noi din țară, puțini cunosc detalii despre viața personală a acesteia. De-a lungul vieții, cântăreața a fost căsătorită de două ori, însă adevărata ei iubire a fost un singur bărbat, pe care l-a iubit până la finalul vieții.

Ionela Prodan s-a căsătorit prima dată cu Traian Tănase, un bărbat cu care s-a măritat după doar trei zile de la prima întâlnire. Din această relație au rezultat două fete, Anamaria și Anca.

Traian Tănase, marea iubire a Ionelei Prodan

Dragostea pentru Traian Tănase a fost una profundă și intensă, dar, din păcate, acesta a decedat în 1992, la vârsta de 54 de ani, din cauza unei congestii cerebrale. Moartea acestuia a fost un moment de cotitură în viața Ionelei Prodan, schimbându-i radical cursul.

Ionela Prodan și Traian Tănase

După moartea primului soț, artista a fost nevoită să facă sacrificii majore. A renunțat la cariera muzicală pentru a se dedica complet creșterii celor două fiice ale sale. Traian Tănase a fost înmormântat la Cimitirul Bellu, lângă prima sa soție, Mărioara Tănase, care murise într-un accident auto.

Ionela Prodan a suferit profund în urma pierderii primului soț, descriindu-l ca fiind un sprijin de neînlocuit în viața ei și un tată extraordinar pentru fetele lor. Fără el, artista a trebuit să preia toate responsabilitățile familiei, întrerupându-și cariera pentru a fi prezentă în viața fiicelor sale, care aveau nevoie de un model în acea perioadă delicată a adolescenței.

A renunțat la muzică pentru a-și crește fetele

Decizia de a renunța la muzică nu a fost una ușoară pentru Ionela Prodan. Ea a mărturisit că pierderea lui Traian Tănase a fost motivul principal care a determinat-o să își întrerupă turneele. Primul soț era cel care se ocupa de casă și de fetițe în timp ce ea era plecată în turnee, atât în țară, cât și în străinătate. După moartea lui, femeia a simțit că trebuie să fie alături de fetele ei, să le îndrume și să le ofere stabilitate în acea perioadă dificilă.

După această pierdere devastatoare, Ionela Prodan și-a regăsit liniștea sufletească alături de cel de-al doilea soț, Toni Antohi. Bărbatul era un inginer moldovean, calm și răbdător, care a reușit să o facă pe cântăreață să iubească din nou. Relația cu acesta a fost una de reconstrucție, atât a vieții ei personale, cât și a unei noi familii. Ionela Prodan a descris această perioadă ca fiind una de regăsire si de întemeiere a unei noi familii, alături de un partener care a avut curajul să clădească alături de ea o nouă viață.

„Anii au trecut, mi-am regăsit liniştea sufletească lângă cel de-al doilea soţ, inginerul Toni Antohi, un moldovean molcom, care s-a încumetat să clădească alături de mine un nou cămin”, spunea regretata artistă.

Povestea tragică a lui Traian Tănase

Anamaria Prodan, cunoscută în prezent ca o personalitate influentă în lumea sportului, a avut o copilărie în care nu i-a lipsit nimic. Provenind dintr-o familie renumită, părinții ei, Ionela Prodan și Traian Tănase, i-au oferit tot ce și-a dorit.

Povestea tatălui ei este una dramatică și demnă de un scenariu de film. Traian Tănase a avut o copilărie dificilă, rămânând orfan la vârsta de cinci ani. La doar 14 ani, a început să lucreze într-o sticlărie pentru a-și putea continua studiile. Prin muncă asiduă și determinare, a reușit să devină la vârsta de 30 de ani un avocat de succes în România. Înainte de a se căsători cu Ionela Prodan, acesta a fost căsătorit cu Mărioara Tănase, o altă interpretă de muzică populară. Din păcate, femeia și-a pierdut viața într-un tragic accident de mașină la vârsta de doar 30 de ani.

Anca Savelio, sora Anamariei Prodan, a oferit mai multe detalii emoționante despre tatăl lor într-un interviu acordat unei publicații din Statele Unite. Ea a vorbit despre lecțiile valoroase pe care le-a învățat de la tatăl lor și despre impactul profund pe care acesta l-a avut asupra vieții ei. Femeia a dezvăluit că Traian Tănase a trecut prin multe greutăți, dar a reușit să le depășească prin muncă și determinare. Rămas orfan la cinci ani, acesta a trebuit să muncească din greu pentru a-și continua educația și a devenit un exemplu de succes pentru copiii săi.

Traian Tănase s-a căsătorit cu Ionela Prodan la câțiva ani după ce a rămas văduv. Acesta a murit în 1992, la vârsta de 54 de ani, și a fost înmormântat la Cimitirul Bellu, alături de prima sa soție. Mai târziu, și Ionela Prodan a fost depusă în același loc.

Advertisement
Dana Roba și Daniel Balaciu
NEWS25 mins ago

Daniel Balaciu, condamnat la doar șapte ani de închisoare după ce aproape și-a ucis soția. Dana Roba, revoltată: „Mi-e frică de el. Mă voi muta din țară”

Gabriela Cristea și familia 2
NEWS2 hours ago

Gabriela Cristea, acuzată pe internet că nu își îngrijește fetițele. Prezentatoarea nu s-a mai abținut: „Le pieptăn de vreo 3 ori pe zi”

Adriana Bahmuteanu
NEWS4 hours ago

Adriana Bahmuțeanu, momente de panică. Vijelia a luat acoperișul blocului în care locuiește. Fanii au făcut haz de necaz: „Acum chiar că nu are toate țiglele pe casă”

Mârlanu-Toni Ionescu
NEWS5 hours ago

Vă mai amintiți de „Mârlanu’” din serialul „Trăsniți în NATO”? Iată cu ce se ocupă Toni Ionescu după ce s-a retras din TV: „Nu prea mai avem loc în televiziune, noi, cei vechi”

maia-morgenstern1
NEWS8 hours ago

Care este cel mai mare regret al actriței Maia Morgenstern. Greșeala uriașă pe care a făcut-o: „Îmi dădeam ochii peste cap. Nu am știut să le acord timp”

Oana Roman1
NEWS11 hours ago

Revine Oana Roman pe micul ecran? Vedeta a făcut anunțul: „Am ezitat foarte mult înainte să accept, pentru că sunt o perfecţionistă”

Teo Trandafir-
NEWS18 hours ago

Teo Trandafir nu se privește niciodată la televizor. Care este motivul

Oana Mosneagu si Vlad Gherman
NEWS19 hours ago

Ce vrea să facă Oana Moșneagu cu buchetul de mireasă de la nuntă. Cum și de ce își va vopsi una dintre rochii

Gianina Corodan
NEWS20 hours ago

Ce mai face și cum arată Gianina Corondan după ce s-a retras din TV. Ce spune despre revenirea pe sticlă

Margareta Pâslaru
NEWS21 hours ago

Margareta Pâslaru deține un apartament de lux în New York. Cum arată imobilul de peste 1 milion de dolari

jador
NEWS23 hours ago

Ce spune Oana Ciocan după ce Jador a confirmat despărțirea. Mesajul ei i-a surprins pe mulți

Jador și Oana Ciocan1
NEWS1 day ago

Este oficial. Jador și Oana Ciocan s-au despărțit. Mesajul cântărețului: „Nu mai suntem împreună. Nu mai alcătuim un cuplu”

Anamaria Prodan si Laurențiu Reghecampf
NEWS1 day ago

Anamaria Prodan, atac furibund la adresa fostului soț: „Ronald i-a dat o lecție de bărbăţie”. Replica dată de Reghecampf

Anamaria Prodan si Reghecampf
NEWS1 day ago

Monica Tatoiu nu s-a mai abținut. A intervenit în scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „Săracul, Reghe…”

Denisa Răducu
NEWS1 day ago

Cel mai mare regret al tatălui Denisei Răducu. Bărbatul are inima sfâșiată: „Tare mult mi-aș dori”

Dana Roba (2)
NEWS1 day ago

Dana Roba nu mai scapă de probleme. Fosta soacră vrea să îi ia copiii: „Nu au ce să caute acolo, nu vreau să-i întoarcă împotriva mea”