Connect with us

NEWS

Cine este și cu ce se ocupă soțul medicului Monica Pop

Published

on

monica pop

Cine este și cu ce se ocupă soțul medicului Monica Pop? De patru decenii aceasta are un mariaj despre care puțini știu. În același timp, are și o fiică în vârstă de 36 de ani. Aflați și ce meserie are tânăra, căci nu și-a urmat părinții în carieră.

Monica Pop, căsnicie de patru decenii. Cine este soțul ei

Monica Pop are 71 de ani și este cunoscută de o țară întreagă ca drept unul dintre cei mai buni medici din România. Specializată în Oftalmologie, a reușit să se facă renumită și datorită aparițiilor dese pe micile ecrane. Vorbele sale sunt foarte apreciate de public.

De asemenea, mai aflați despre Monica Pop că provine dintr-o familie de medici și că a deținut până în anul 2018 funcția de Manager General al Spitalului Clinic de Urgențe Oftalmologice București, în prezent fiind șefă de secție în același spital. Totodată, este cadru didactic universitar din anul 1983.

În plus, de mai bine de zece ani, Monica Pop este ea însăși un pacient căci se luptă cu cancerul de colon.  Deși a fost operată de cinci ori, ultima dată fiind în vara lui 2022, nu și-a pierdut speranța că se va vindeca la un moment dat.

La toate momentele grele prin care a trecut i-au fost alături soțul și fiica ei. Monica Pop este căsătorită din 1981 cu Mircea Pop. Și el face parte din domeniul științei, implicit al Medicinei, chiar dacă are o funcție diferită față de a partenerei de viață.

sotul monicai pop

Sotul Monicai Pop

Mircea Pop este cercetător științific în chimie organică. Lucrează de ani buni la Centrul de Chimie Organică ”C. D. Nenițescu”, ce aparține de Academia Română. Aici este foarte apreciat pentru munca sa, dar deși are o carieră de succes, venitul este unul mic, spre deosebire de al Monicăi Pop.

Ce salariu are Mircea Pop

Conform ultimei declarații de avere a Monicăi Pop, soțul ei ar primi în fiecare lună un venit de 5.000 de lei net, în vreme ce ea este remunerată la Spitalul Clinic de Urgențe Oftalmologie București cu aproape 15.000 de lei.

Cum se înțelege Monica Pop cu soțul ei? Ea a mărturisit la un moment dat că mariajul se bazează pe mult respect și că nu a încercat vreodată să-i impună lui Mircea Pop nimic, dar nici acesta la rândul său nu i-a impus ceva anume. A înțeles-o întotdeauna cu programul solicitant pe care îl are. Mai ales în perioada când fiica lor era elevă, la o școală privată, costurile fiind unele mari.

Monica Pop nu avea la acea vreme un salariu mare și pentru a-și putea întreține fiica la școală făcea chiar și câte zece gărzi pe lună. Cu toate că depunea efort, nu-l simțea, căci are o dragoste profundă față de meseria pe care și-a ales-o.

Cine este și cu ce se ocupă fiica Monicăi Pop

Fiica Monicăi Pop și a lui Mircea Pop se numește Letiția și are 36 de ani. Este mamă la rândul ei, având un copil în vârstă de cinci ani. În 2019 a devenit mamă pentru prima dată. Când nu este în preajma familiei pe care și-a creat-o, Letiția este la catedră. Predă limba franceză și, pe lângă asta, are o pasiune profundă pentru animale. Se implică adesea ca voluntar pentru animalele fără stăpân.

Advertisement
NEWS4 hours ago

Oana Roman a scos armele împotriva lui Marius Elisei. Vedeta îl dă în judecată pe fostul soț. Care sunt acuzațiile

Bianca Drăgușanu
NEWS11 hours ago

Bianca Drăgușanu, ridicată de poliție. Iubita lui Gabi Bădălău are probleme mari cu legea. Care sunt acuzațiile

Simina Loica-Jador
NEWS12 hours ago

Fosta iubită a lui Jador, dezvăluiri de ultimă oră despre despărțirea artistului de Oana Ciocan: „Așa face el”

Marina Voica
NEWS16 hours ago

Marina Voica și-a pregătit locul de veci. Declarații șocante: „Să veniți la înmormântarea mea. Nu mă tem…”

Monica Anghel și copilul ei-operatie
NEWS18 hours ago

Momente dificile pentru Monica Anghel. Fiul ei are nevoie de o nouă operație, la un an după intervenția medicală de la picior

Gigi Becali a făcut accident auto
NEWS19 hours ago

Gigi Becali, accident rutier chiar în fața bisericii pe care o construiește în Pipera. Cum a fost posibil

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu
NEWS20 hours ago

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu s-au simțit umiliți la un restaurant din țară. Cei doi, nemulțumiți de cum a fost tratat fiul lor, Filip

Babasha
NEWS21 hours ago

Cine este și cum arată iubita lui Babasha. Artistul care a cântat cu Coldplay și-a uimit fanii

Alexandra Ungureanu
NEWS22 hours ago

Momente de panică în avion pentru Alexandra Ungureanu. Artista se gândea să-și ia adio

Raluca
NEWS1 day ago

Îți mai aduci aminte de emisiunea „Iartă-mă”? Iată ce s-a ales de prezentatoarea Raluca Moianu: Din ce face bani în prezent

Cristina Șișcanu
NEWS1 day ago

Cristina Șișcanu, criticată din nou de fani. Ce îi lipsește mamei prezentatoarei: „Ești egoistă, mai scoate bani…”

Monica Tatoiu
NEWS1 day ago

Cel mai greu moment din viața Monicăi Tatoiu. A vrut să se sinucidă: „Puterea lui Dumnezeu este imensă”

Oana Lis și Viorel Lis
NEWS1 day ago

Viorel Lis a înșelat-o pe Oana: „A început să strige la mine că sunt nebună”. Cum a fost prins cu minciuna fostul primar al Capitalei

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu1
NEWS2 days ago

Cristina Șișcanu, acuzată că îl tratează urât pe Mădălin Ionescu: „Săracul! Tace și merge fără să comenteze”

Mădălina Manole
NEWS2 days ago

Cum arată vila din Otopeni în care Mădălina Manole și-a luat viața în urmă cu 14 ani. Imaginile postate sunt emoționante

Ianis și Elena Hagi
NEWS2 days ago

Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Invitații au scos o mulțime de bani din buzunar