Connect with us

NEWS

Eliza Iliescu a aflat cine este tatăl ei. Ce a răspuns Adriana Iliescu atunci când a primit marea întrebare

Published

on

Eliza Iliescu și Adriana Iliescu

Eliza Iliescu a aflat cine este tatăl ei. Ce a răspuns Adriana Iliescu atunci când a primit marea întrebare. Cea mai în vârstă mamă din România a avut de-a lungul timpului de răspuns la numeroase întrebări din partea fiicei sale, referitoare la identitatea tatălui său. La un moment dat, femeia a decis să îi ofere fiicei sale explicațiile necesare pentru a înțelege adevărul despre circumstanțele nașterii sale.

În prezent, Adriana Iliescu are 83 de ani, iar în 2005, la vârsta de 67 de ani, a adus-o pe lume pe Eliza prin intermediul unui tratament de fertilizare in vitro (FIV). Această realizare a făcut-o celebră, fiind recunoscută în întreaga țară pentru curajul de a deveni mamă la o vârstă atât de înaintată. Povestea lor a captat atenția publicului și a generat multe discuții și controverse.

Eliza Iliescu a aflat cine este tatăl ei. Ce răspuns i-a dat Adriana Iliescu

Pe măsură ce copilul a crescut, curiozitatea lui în legătură cu tatăl său a devenit tot mai puternică. La vârsta de 14 ani, adolescenta a început să pună întrebări despre tatăl său, iar mama ei a încercat să răspundă cât mai sincer posibil. Inițial, i-a spus că tatăl său este plecat în străinătate pentru a lucra și că are mai multe rude, inclusiv bunici, în afara țării. Totuși, Adriana Iliescu știa că va veni momentul când va trebui să-i spună fiicei sale adevărul complet.

La vârsta de 17 ani, Eliza a ajuns să înțeleagă mai multe lucruri despre corpul uman și despre circumstanțele nașterii sale. În acest context, mama ei a considerat că este timpul să îi explice fiicei sale adevărul despre familia lor. A fost un moment dificil pentru amândouă, dar Adriana Iliescu a decis să îi povestească fetei despre procedura de fertilizare in vitro, despre riscurile implicate și despre faptul că nu își va cunoaște niciodată tatăl, deoarece acesta este un donator anonim.

Eliza Iliescu a primit aceste explicații cu greu, fiind un moment emoționant pentru ea. A fost nevoită să accepte faptul că nu va ști niciodată cine este tatăl său biologic, iar acest lucru a fost dureros pentru ea. A avut multe întrebări și lacrimi în ochi, dar în cele din urmă a înțeles situația. Nici Adrianei Iliescu nu i-a fost ușor să îi explice fiicei sale că a apelat la o bancă de donatori pentru a putea să o aducă pe lume.

Eliza Iliescu și Adriana Iliescu

În ciuda acestor dificultăți, fata a avut norocul să aibă alături o figură paternă în persoana nașului său, profesorul Marinescu, care i-a oferit sprijin și afecțiune. Aceasta a ajutat-o să depășească momentele dificile și să accepte situația sa familială.

Dramele din viața Adrianei Iliescu

Adriana Iliescu, în vârstă de 84 de ani, a devenit cunoscută în România ca fiind cea mai bătrână mamă din țară. În anul 2005, la vârsta de 67 de ani, a adus pe lume o fetiță numită Eliza, lucru care a atras atenția publicului și a făcut-o celebră. Povestea sa a intrat în Cartea Recordurilor, fiind recunoscută ca cea mai bătrână femeie din lume care a născut un copil. Puțini știu, însă, că viața acesteia a fost plină de încercări și drame.

În tinerețe, Adriana Iliescu a fost o femeie frumoasă și atrăgătoare. Cu părul său negru și ochii strălucitori, avea un aer de mister și eleganță. Zâmbetul cald și vocea plină de tandrețe o făceau iubită și admirată de toți cei din jurul ei. Cu toate acestea, viața ei a fost marcată de o dramă profundă. S-a căsătorit la o vârstă fragedă și a rămas însărcinată, fiind în culmea fericirii că va avea o familie. Însă, medicii i-au spus că sarcina ar putea avea complicații grave și că ar putea naște un copil cu malformații. Această veste devastatoare i-a produs o durere enormă, iar soțul ei a decis să o părăsească.

Ulterior, Adriana Iliescu s-a concentrat pe cariera sa în domeniul literaturii române. A devenit profesoară universitară și a publicat mai multe povești pentru copii. În 1995, a primit un tratament hormonal pentru a preveni menopauza și a rămâne fertilă. În 2004, a făcut fertilizare in vitro cu ajutorul unui donator anonim și a rămas însărcinată cu tripleți, însă doar Eliza a supraviețuit.

La vârsta de 67 de ani, Adriana Iliescu a devenit mamă, dedicându-și tot timpul creșterii și educării fiicei sale. Eliza Iliescu a devenit sprijinul și bucuria ei, moștenind atât inteligența, cât și frumusețea mamei sale.

Advertisement
Dana Roba și Daniel Balaciu
NEWS2 hours ago

Daniel Balaciu, condamnat la doar șapte ani de închisoare după ce aproape și-a ucis soția. Dana Roba, revoltată: „Mi-e frică de el. Mă voi muta din țară”

Gabriela Cristea și familia 2
NEWS3 hours ago

Gabriela Cristea, acuzată pe internet că nu își îngrijește fetițele. Prezentatoarea nu s-a mai abținut: „Le pieptăn de vreo 3 ori pe zi”

Adriana Bahmuteanu
NEWS5 hours ago

Adriana Bahmuțeanu, momente de panică. Vijelia a luat acoperișul blocului în care locuiește. Fanii au făcut haz de necaz: „Acum chiar că nu are toate țiglele pe casă”

Mârlanu-Toni Ionescu
NEWS7 hours ago

Vă mai amintiți de „Mârlanu’” din serialul „Trăsniți în NATO”? Iată cu ce se ocupă Toni Ionescu după ce s-a retras din TV: „Nu prea mai avem loc în televiziune, noi, cei vechi”

maia-morgenstern1
NEWS10 hours ago

Care este cel mai mare regret al actriței Maia Morgenstern. Greșeala uriașă pe care a făcut-o: „Îmi dădeam ochii peste cap. Nu am știut să le acord timp”

Oana Roman1
NEWS12 hours ago

Revine Oana Roman pe micul ecran? Vedeta a făcut anunțul: „Am ezitat foarte mult înainte să accept, pentru că sunt o perfecţionistă”

Teo Trandafir-
NEWS19 hours ago

Teo Trandafir nu se privește niciodată la televizor. Care este motivul

Oana Mosneagu si Vlad Gherman
NEWS21 hours ago

Ce vrea să facă Oana Moșneagu cu buchetul de mireasă de la nuntă. Cum și de ce își va vopsi una dintre rochii

Gianina Corodan
NEWS22 hours ago

Ce mai face și cum arată Gianina Corondan după ce s-a retras din TV. Ce spune despre revenirea pe sticlă

Margareta Pâslaru
NEWS23 hours ago

Margareta Pâslaru deține un apartament de lux în New York. Cum arată imobilul de peste 1 milion de dolari

jador
NEWS1 day ago

Ce spune Oana Ciocan după ce Jador a confirmat despărțirea. Mesajul ei i-a surprins pe mulți

Jador și Oana Ciocan1
NEWS1 day ago

Este oficial. Jador și Oana Ciocan s-au despărțit. Mesajul cântărețului: „Nu mai suntem împreună. Nu mai alcătuim un cuplu”

Anamaria Prodan si Laurențiu Reghecampf
NEWS1 day ago

Anamaria Prodan, atac furibund la adresa fostului soț: „Ronald i-a dat o lecție de bărbăţie”. Replica dată de Reghecampf

Anamaria Prodan si Reghecampf
NEWS1 day ago

Monica Tatoiu nu s-a mai abținut. A intervenit în scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „Săracul, Reghe…”

Denisa Răducu
NEWS1 day ago

Cel mai mare regret al tatălui Denisei Răducu. Bărbatul are inima sfâșiată: „Tare mult mi-aș dori”

Dana Roba (2)
NEWS1 day ago

Dana Roba nu mai scapă de probleme. Fosta soacră vrea să îi ia copiii: „Nu au ce să caute acolo, nu vreau să-i întoarcă împotriva mea”