Connect with us

NEWS

Experiența paranormală pe care a avut-o sora Ronei Hartner. Gestul emoționant făcut pentru Rita Sumalya: „A fost un semn”

Published

on

Rona Hartner

Experiența paranormală pe care a avut-o sora Ronei Hartner. Gestul emoționant făcut pentru Rita Sumalya: „A fost un semn”. Rinda Hartner trăiește o experiență profund emoționantă și misterioasă, simțind că are o legătură specială, dincolo de această lume, cu sora sa, Rona Hartner. Artista a încetat din viață pe data de 23 noiembrie 2023, la vârsta de 50 de ani, din cauza cancerului.

Într-un interviu pentru Click!, Rinda a povestit despre un episod straniu care i-a dat fiori și pe care îl consideră un semn clar de la sora ei. Stabilită în Canada, ea a decis să îi pună surorii ei o placă comemorativă în Franța, într-un loc unde actrița obișnuia să se roage după ce a aflat că suferă de cancer.

Aceasta a mărturisit că, de la înmormântarea surorii sale, au avut loc mai multe evenimente bizare, pe care le consideră semne de la Rona. Un astfel de moment a avut loc de Paște, când Rinda a vizitat-o pe mama sa în Franța și a decis să se plimbe prin locurile unde sora ei obișnuia să facă plajă.

Sora Ronei Hartner susține că primește semne de la artistă

În timpul plimbării, strada era pustie, iar atmosfera era neobișnuit de liniștită. În drum spre stația de autobuz, Rinda și prietenul său de familie au întâlnit o doamnă mai în vârstă, care a apărut din senin și i-a întrebat unde merg.

Aceasta le-a recomandat să viziteze Notre Dame Du Cap Falcon, un loc de rugăciune unde cerul se unește cu marea și unde există un loc de reculegere pentru cei care au murit departe de casă. Doamna le-a spus că acolo, în capelă, cânta o fată frumoasă care a murit anul trecut, referindu-se chiar la Rona Hartner, pe care o cunoștea și după nume.

Rona Rinda Hartner

Gest emoționant făcut pentru fiica cântăreței

Această întâlnire neașteptată a convins-o pe Rinda că pașii i-au fost îndrumați spre acel loc de către sora sa, dincolo de lumi. Este ferm convinsă că Rona Hartner i-a trimis acolo pentru a le crea un loc de reculegere unde ei, dar și fiica sa, Rita Sumalya, să se poată ruga și să își amintească de ea. Tânăra, care locuiește în Franța, ajunge rar la cimitirul Bellu Catolic din București, unde este înmormântată mama ei, astfel că acest loc din Franța îi oferă posibilitatea să își exprime durerea și să vorbească cu mama sa.

Rinda a decis să pună în acel loc o poză cu sora ei și o vază cu flori, iar Rita a fost încântată de gestul mătușii sale. Rinda a povestit cu emoție cum tânăra a fost bucuroasă să aibă un loc în Franța unde să poată merge și să vorbească cu mama sa.

Rinda Hartner este stabilită în Canada de peste 25 de ani. În România, ea a fost dentist și a studiat Ingineria mediului. După ce s-a mutat în Canada, a urmat o facultate de infirmiere și asistente medicale, obținând ulterior un master pentru a deveni cadru medical.

Rinda a povestit despre dificultățile întâmpinate în timpul pandemiei de Covid-19, când a muncit din greu pentru a ajuta și salva viețile oamenilor aflați în suferință. Ea și colegii săi au depus eforturi considerabile pentru a face față provocărilor pandemiei.

Advertisement
NEWS5 hours ago

Oana Roman a scos armele împotriva lui Marius Elisei. Vedeta îl dă în judecată pe fostul soț. Care sunt acuzațiile

Bianca Drăgușanu
NEWS11 hours ago

Bianca Drăgușanu, ridicată de poliție. Iubita lui Gabi Bădălău are probleme mari cu legea. Care sunt acuzațiile

Simina Loica-Jador
NEWS13 hours ago

Fosta iubită a lui Jador, dezvăluiri de ultimă oră despre despărțirea artistului de Oana Ciocan: „Așa face el”

Marina Voica
NEWS16 hours ago

Marina Voica și-a pregătit locul de veci. Declarații șocante: „Să veniți la înmormântarea mea. Nu mă tem…”

Monica Anghel și copilul ei-operatie
NEWS18 hours ago

Momente dificile pentru Monica Anghel. Fiul ei are nevoie de o nouă operație, la un an după intervenția medicală de la picior

Gigi Becali a făcut accident auto
NEWS19 hours ago

Gigi Becali, accident rutier chiar în fața bisericii pe care o construiește în Pipera. Cum a fost posibil

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu
NEWS20 hours ago

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu s-au simțit umiliți la un restaurant din țară. Cei doi, nemulțumiți de cum a fost tratat fiul lor, Filip

Babasha
NEWS21 hours ago

Cine este și cum arată iubita lui Babasha. Artistul care a cântat cu Coldplay și-a uimit fanii

Alexandra Ungureanu
NEWS22 hours ago

Momente de panică în avion pentru Alexandra Ungureanu. Artista se gândea să-și ia adio

Raluca
NEWS1 day ago

Îți mai aduci aminte de emisiunea „Iartă-mă”? Iată ce s-a ales de prezentatoarea Raluca Moianu: Din ce face bani în prezent

Cristina Șișcanu
NEWS1 day ago

Cristina Șișcanu, criticată din nou de fani. Ce îi lipsește mamei prezentatoarei: „Ești egoistă, mai scoate bani…”

Monica Tatoiu
NEWS1 day ago

Cel mai greu moment din viața Monicăi Tatoiu. A vrut să se sinucidă: „Puterea lui Dumnezeu este imensă”

Oana Lis și Viorel Lis
NEWS1 day ago

Viorel Lis a înșelat-o pe Oana: „A început să strige la mine că sunt nebună”. Cum a fost prins cu minciuna fostul primar al Capitalei

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu1
NEWS2 days ago

Cristina Șișcanu, acuzată că îl tratează urât pe Mădălin Ionescu: „Săracul! Tace și merge fără să comenteze”

Mădălina Manole
NEWS2 days ago

Cum arată vila din Otopeni în care Mădălina Manole și-a luat viața în urmă cu 14 ani. Imaginile postate sunt emoționante

Ianis și Elena Hagi
NEWS2 days ago

Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Invitații au scos o mulțime de bani din buzunar