Connect with us

NEWS

Gabi Bădălău a făcut-o de râs pe Bianca Drăgușanu. Afaceristul susține că fosta iubită i-a spus în față că l-a înșelat: „Îi e rușine”

Published

on

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău

Gabi Bădălău a făcut-o de râs pe Bianca Drăgușanu. Afaceristul susține că fosta iubită i-a spus în față că l-a înșelat: „Îi e rușine”. Fiul fostului ministru al Economiei a fost recent invitat în podcast-ul moderat de Ameri Nasrin în cadrul căruia a abordat mai multe subiecte legate de viața sa personală, dezvăluind detalii despre relația sa tumultoasă cu Bianca Drăgușanu.

Fostul soț al Claudiei Pătrășcanu a discutat deschis despre perioada în care a fost într-o relație cu fosta asistentă TV și a susținut că aceasta ar fi avut o relație extraconjugală. Apriția celei de-a treia persoană în viața lor a fost motivul pentru care cei doi au pus capăt relației.

Gabi Bădălău susține că Bianca a recunoscut că l-a înșelat

Gabi Bădălău a menționat că a simțit o răcire în comportamentul Biancăi Drăgușanu față de el și că acest lucru a dus la certuri frecvente între ei. El a explicat că, în opinia sa, blondina a adus o a treia persoană în relația lor, ceea ce l-a frustrat și l-a făcut să devină suspicios. Deși inițial femeia nu a recunoscut acest lucru, afaceristul a susținut că a descoperit numeroase indicii care i-au confirmat bănuielile. Potrivit acestuia, fosta parteneră ar fi avut o relație paralelă timp de trei-patru luni, iar acest lucru l-a afectat profund.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău

Un episod semnificativ povestit de Gabi Bădălău a fost atunci când fosta iubită s-a afișat la un eveniment recent alături de persoana respectivă, ceea ce a fost pentru bărbat un punct de cotitură. El a povestit cum acest gest l-a determinat să ia decizia de a nu mai continua relația cu ea. Această situație a fost pentru el un semn clar că nu mai există cale de întoarcere și că relația lor nu mai poate fi salvată.

Cu cine l-a înșelat vedeta

Gabi Bădălău a mai dezvăluit că, în urma insistențelor sale, Bianca Drăgușanu a recunoscut în cele din urmă relația extraconjugală cu medicul ei estetician. Cu toate acestea, el a subliniat că vedeta nu a dorit să facă public acest aspect, probabil din cauza rușinii sau a diferențelor de statut social dintre ea și noul partener. După aceste dezvăluiri ale fostei sale iubite, bărbatul spune că a fost extrem de afectat și s-a simțit trădat.

În același timp, el susține că a fost martor la multe lucruri care l-au rănit, însă l-au și întărit. În ciuda durerii, Gabi Bădălău a afirmat că viața merge înainte și că îi dorește Biancăi Drăgușanu să fie fericită și liniștită.

Bianca Drăgușanu a abordat acest subiect în cadrul unei emisiuni TV. Ea a declarat că nu l-a înșelat niciodată pe Gabi Bădălău, nici măcar cu gândul. De asemenea, vedeta susține că are un contract de parteneriat cu medicul estetician, iar întâlnirile pe care le-a avut cu acesta erau strict în scop profesional. Totuși, fosta iubită a lui Cătălin Botezatu a ținut să menționeze că de acum înainte este o persoană singură și are dreptul să facă tot ceea ce vrea.

Advertisement
Bianca Drăgușanu
NEWS50 mins ago

Bianca Drăgușanu reacționează după ce a fost ridicată de mascați și acuzată de evaziune fiscală. Cum se apără

NEWS5 hours ago

Oana Roman a scos armele împotriva lui Marius Elisei. Vedeta îl dă în judecată pe fostul soț. Care sunt acuzațiile

Bianca Drăgușanu
NEWS12 hours ago

Bianca Drăgușanu, ridicată de poliție. Iubita lui Gabi Bădălău are probleme mari cu legea. Care sunt acuzațiile

Simina Loica-Jador
NEWS13 hours ago

Fosta iubită a lui Jador, dezvăluiri de ultimă oră despre despărțirea artistului de Oana Ciocan: „Așa face el”

Marina Voica
NEWS17 hours ago

Marina Voica și-a pregătit locul de veci. Declarații șocante: „Să veniți la înmormântarea mea. Nu mă tem…”

Monica Anghel și copilul ei-operatie
NEWS19 hours ago

Momente dificile pentru Monica Anghel. Fiul ei are nevoie de o nouă operație, la un an după intervenția medicală de la picior

Gigi Becali a făcut accident auto
NEWS20 hours ago

Gigi Becali, accident rutier chiar în fața bisericii pe care o construiește în Pipera. Cum a fost posibil

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu
NEWS21 hours ago

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu s-au simțit umiliți la un restaurant din țară. Cei doi, nemulțumiți de cum a fost tratat fiul lor, Filip

Babasha
NEWS22 hours ago

Cine este și cum arată iubita lui Babasha. Artistul care a cântat cu Coldplay și-a uimit fanii

Alexandra Ungureanu
NEWS23 hours ago

Momente de panică în avion pentru Alexandra Ungureanu. Artista se gândea să-și ia adio

Raluca
NEWS1 day ago

Îți mai aduci aminte de emisiunea „Iartă-mă”? Iată ce s-a ales de prezentatoarea Raluca Moianu: Din ce face bani în prezent

Cristina Șișcanu
NEWS1 day ago

Cristina Șișcanu, criticată din nou de fani. Ce îi lipsește mamei prezentatoarei: „Ești egoistă, mai scoate bani…”

Monica Tatoiu
NEWS1 day ago

Cel mai greu moment din viața Monicăi Tatoiu. A vrut să se sinucidă: „Puterea lui Dumnezeu este imensă”

Oana Lis și Viorel Lis
NEWS1 day ago

Viorel Lis a înșelat-o pe Oana: „A început să strige la mine că sunt nebună”. Cum a fost prins cu minciuna fostul primar al Capitalei

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu1
NEWS2 days ago

Cristina Șișcanu, acuzată că îl tratează urât pe Mădălin Ionescu: „Săracul! Tace și merge fără să comenteze”

Mădălina Manole
NEWS2 days ago

Cum arată vila din Otopeni în care Mădălina Manole și-a luat viața în urmă cu 14 ani. Imaginile postate sunt emoționante