Connect with us

NEWS

Marina Almășan a invidiat-o pe Andreea Marin. Rivalitatea puțin știută dintre cele două prezentatoare

Published

on

Andreea Marin si Marina Almasan-rivale

Marina Almășan a invidiat-o pe Andreea Marin. Rivalitatea puțin știută dintre cele două prezentatoare de la Televiziunea Română. Totul este legat de vechile emisiuni, ”Surprize, surprize” și ”Ceaiul de la ora 5:00”.

Cât de mare a fost rivalitatea dintre Marina Almășan și Andreea Marin

Marina Almășan și Andreea Marin sunt două dintre numele emblematice ale TVR-ului, căci au reușit prin emisiunile lor să capteze cifre mari de audiență pentru singura televiziune de stat din țară. Astăzi, doar una dintre ele mai este angajată a postului, Marina Almășan, iar Andreea Marin a preferat să se retragă definitiv de când și-a încheiat proiectul ”Surprize, surprize”.

Andreea Marin, prezentatoare la Surprize Surprize

Andreea Marin, pe când era prezentatoare la ”Surprize, surprize”

Marina Almășan a moderat în perioada anilor ’90 ”Ceaiul de la ora 5”, timp de opt ani, iar Andreea Marin a fost realizatoarea show-ului ”Surprize, surprize”, din 1999, vreme de 18 sezoane, pe parcursul a nouă ani.

”Surprize, surprize” fost unul dintre cele mai populare spectacole de televiziune din România. În primii ani de la lansare, emisiunea a bătut recordurile de audiență pe țară printre toate emisiunile televizate. Au rămas în istorie momentele când invitații își revedeau persoane dragi după ani în care nu mai știau nimic de ele sau episoadele cu invitați de renume mondial, precum: Julio Iglesias Jr., Samantha Fox, Sara Montiel, Adamo, Back Street Boys sau Bonnie Tyler.

Odată cu apariția show-ului ”Surprize, surprize”, emisiunea ”Ceaiul de la ora 5:00” a dispărut din grila de programe alte TVR, situație care a supărat-o pe Marina Almășan. Invitată de curând la Kanal D, în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, crainica a recunoscut acest lucru și a precizat că nu i s-a spus de la bun început că emisiunea sa va fi scoasă cu scopul de a fi înlocuită de o alta.

Totodată, Marina Almășan a recunoscut și că a privit-o cu invidie pe Andreea Marin, dar fără a o considera pe ea vinovată de înlocuirea proiectului său. Maria Almășan a precizat și că a admirat-o pe Andreea Marin pentru profesionalism.

De asemenea, prezentatoarea de la TVR a punctat frumusețea Andreei Marin și trăsăturile ei feminine, lăsând de înțeles că poate ar fi avut și ea un succes mai mare cu ”Ceaiul de la ora 5”, dacă ar fi avut picioare mai lungi și o siluetă similară cu cea supranumită pe parcurs ”Zâna Surprizelor”.

Marina Almășan susține că ”Surprize, surprize” a copiat-o

Marina Almășan a mai precizat că ”Surprize, surprize” a preluat un detaliu important din emisiunea ”Ceaiul de la ora 5”, existența și a unui co-prezentator, pe lângă prezentator. Adică a fost copiată. Reamintim că Andreea Marin l-a avut pe Cove în rol de co-prezentator, el fiind mai exact cel care se deghiza în anumite costumații și încerca să stârnească râsul celor de acasă.

În plus, Marina Almășan a fost revoltată și pe faptul că show-ul Andreei Marin era plătit de TVR cu 37.000 de euro pe ediție, în timp ce pentru edițiile emisiunii sale nu s-a plătit nimic.

”Cum să nu se stârnească în tine o mică revoltă? Nu, nu era neapărat invidie, era o mică revoltă. Și nu la adresa Andreei Marin. Ea era nevinovată, era foarte bine acolo unde era, frumoasă, deșteaptă, strălucitoare, exact așa cum îi trebuie unui show de sâmbătă seară”, a mărturisit Marina Almășan în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D, adăugând și că emisiunea sa era ”la prânz”.

Marina Almășan este în prezent gazda programului ”Rivalii”, difuzat în fiecare sâmbătă, de la ora 15.00, pe TVR 2. Spune că nu o mai interesează atât de mult cifrele de audiență, cât calitatea informației pentru publicul care o privește.

Advertisement
Dana Roba și Daniel Balaciu
NEWS1 hour ago

Daniel Balaciu, condamnat la doar șapte ani de închisoare după ce aproape și-a ucis soția. Dana Roba, revoltată: „Mi-e frică de el. Mă voi muta din țară”

Gabriela Cristea și familia 2
NEWS3 hours ago

Gabriela Cristea, acuzată pe internet că nu își îngrijește fetițele. Prezentatoarea nu s-a mai abținut: „Le pieptăn de vreo 3 ori pe zi”

Adriana Bahmuteanu
NEWS5 hours ago

Adriana Bahmuțeanu, momente de panică. Vijelia a luat acoperișul blocului în care locuiește. Fanii au făcut haz de necaz: „Acum chiar că nu are toate țiglele pe casă”

Mârlanu-Toni Ionescu
NEWS6 hours ago

Vă mai amintiți de „Mârlanu’” din serialul „Trăsniți în NATO”? Iată cu ce se ocupă Toni Ionescu după ce s-a retras din TV: „Nu prea mai avem loc în televiziune, noi, cei vechi”

maia-morgenstern1
NEWS9 hours ago

Care este cel mai mare regret al actriței Maia Morgenstern. Greșeala uriașă pe care a făcut-o: „Îmi dădeam ochii peste cap. Nu am știut să le acord timp”

Oana Roman1
NEWS12 hours ago

Revine Oana Roman pe micul ecran? Vedeta a făcut anunțul: „Am ezitat foarte mult înainte să accept, pentru că sunt o perfecţionistă”

Teo Trandafir-
NEWS19 hours ago

Teo Trandafir nu se privește niciodată la televizor. Care este motivul

Oana Mosneagu si Vlad Gherman
NEWS20 hours ago

Ce vrea să facă Oana Moșneagu cu buchetul de mireasă de la nuntă. Cum și de ce își va vopsi una dintre rochii

Gianina Corodan
NEWS21 hours ago

Ce mai face și cum arată Gianina Corondan după ce s-a retras din TV. Ce spune despre revenirea pe sticlă

Margareta Pâslaru
NEWS22 hours ago

Margareta Pâslaru deține un apartament de lux în New York. Cum arată imobilul de peste 1 milion de dolari

jador
NEWS1 day ago

Ce spune Oana Ciocan după ce Jador a confirmat despărțirea. Mesajul ei i-a surprins pe mulți

Jador și Oana Ciocan1
NEWS1 day ago

Este oficial. Jador și Oana Ciocan s-au despărțit. Mesajul cântărețului: „Nu mai suntem împreună. Nu mai alcătuim un cuplu”

Anamaria Prodan si Laurențiu Reghecampf
NEWS1 day ago

Anamaria Prodan, atac furibund la adresa fostului soț: „Ronald i-a dat o lecție de bărbăţie”. Replica dată de Reghecampf

Anamaria Prodan si Reghecampf
NEWS1 day ago

Monica Tatoiu nu s-a mai abținut. A intervenit în scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „Săracul, Reghe…”

Denisa Răducu
NEWS1 day ago

Cel mai mare regret al tatălui Denisei Răducu. Bărbatul are inima sfâșiată: „Tare mult mi-aș dori”

Dana Roba (2)
NEWS1 day ago

Dana Roba nu mai scapă de probleme. Fosta soacră vrea să îi ia copiii: „Nu au ce să caute acolo, nu vreau să-i întoarcă împotriva mea”