Connect with us

NEWS

Gina Pistol, declarații zguduitoare despre divorțul din familie: ”M-am simțit a nimănui”

Published

on

Gina Pistol este astăzi o vedetă talentată și extraordinar de frumoasă, însă puțini știu că soția lui Smiley a avut un moment dur care a marcat-o în copilărie. Ea a fost invitată la podcast-ul lui Mihai Morar, “Fain și Simplu”, unde a vorbit sincer despre divorțul părinților săi, un subiect delicat și dureros pentru ea.

În timpul podcastului, ea a dezvăluit că, în copilărie, părinții săi se judecau pentru custodia ei și a fost lăsată în grija unei persoane care nu i-a explicat ce se întâmplă și de ce. Această experiență a făcut-o să se simtă singură și “a nimănui”.

Prezentatoarea TV a mărturisit că acest moment a fost unul definitoriu în viața ei. Chiar dacă era doar un copil la acea vreme, episodul a marcat-o profund. Ea a simțit că nu are pe nimeni în viața ei care să-i ofere sprijin și să-i explice ce se întâmplă. A fost un moment de confuzie și durere pentru ea. În timpul podcastului, femeia a vorbit sincer despre această perioadă dificilă din viața ei.

Gina Pistol, afectată de divorțul părinților

Cel mai mare regret al vedetei este că nimeni nu o pregătise pentru acest moment și nimeni nu i-a explicat ce înseamnă cu adevărat un divorț. Mai clar, la vârsta maturității ea a înțeles că un divorț poate atinge și astfel de coordonate dureroase, însă asta nu înseamnă că ea nu era iubită. În acel moment, fiind mică, ea a simțit că i s-a luat ceva foarte important în viața ei și că a fost abandonată într-un moment vulnerabil.

Soția artistului a mai spus că mama sa i-a dat o singură palmă, de-a lungul timpului. Ea a menționat că nu a venit nimeni să-i spună că părinții săi se judecă, că este ceva normal și că ea este iubită. Femeia care a avut grijă de ea în acea perioadă era puțin agresivă, având propriile ei probleme. Acum, ea a înțeles că acea persoană nu avea capacitatea să-i ofere suport emoțional și să-i explice situația.

Vedeta este pregătită pentru orice în viață

Dacă ar putea să se întoarcă în timp, Gina Pistol a precizat că ar alege fix momentele dificile pe care le-a trăit când era mică și s-ar îmbrățișa. Consideră că ar fi un gest de compasiune și încurajare pentru copilul care era atunci. Ea a învățat de-a lungul timpului să se descurce singură și să-și găsească puterea interioară pentru a face față provocărilor vieții.

De-a lungul carierei sale, vedeta a fost întrebată adesea despre relațiile sale sentimentale. Ea a recunoscut că se poate descurca și singură, având un simț puternic de supraviețuire. A mărturisit că de cele mai multe ori a fost ea cea care a pus capăt relațiilor, deoarece nu se simțea bine în ele. Nu a fost niciodată lăsată de cineva, deoarece este o persoană independentă și puternică.

Cât despre actuala viață pe care o trăiește, fosta prezentatoare de la emisiunea „Chefi la cuțite” a subliniat că este o mamă dedicată, o iubită și o parteneră de încredere. Are încredere în propriile capacități și  știe că poate să se descurce singură în viață, indiferent de obstacolele pe care le întâmpină pe traseu.

Advertisement
Oana Roman și Catinca Roman
NEWS19 hours ago

Oana și Catinca Roman, din nou în război: „Comentăm de pe margine, dar nu ne-am implicat cu nimic”

Stela Popescu
NEWS20 hours ago

Actorul celebru care a turnat-o pe Stela Popescu la Securitate: „Era prea emancipată”

Daniela Gyorfi și George Tal
NEWS21 hours ago

Cu ce vedetă din România ar fi fost înșelată Daniela Gyorfi. Vedeta a spus tot adevărul despre soțul ei

Mihai și Mikaela Albu
NEWS22 hours ago

Mihai Albu, supărat că se întâlnește rar cu fiica Mikaela. Care este motivul distanței dintre cei doi: „Nu ne-am văzut de trei sau patru săptămâni”

Gabriela Cristea
NEWS23 hours ago

Cum face față Gabriela Cristea comentariilor negative. Tavi Clonda a dat-o de gol: „A deranjat-o faza în care s-a scris că a băut în timpul emisiunii”

Horscop, zodii
SPECIAL24 hours ago

Care sunt cele mai false zodii din horoscop. În cine nu trebuie să ai încredere niciodată

NEWS1 day ago

Val de căldură în acest weekend. Când revin ploile și frigul în România. Anunțul ANM

NEWS1 day ago

Detalii mai puțin știute despre Cătălin Botezatu. Ce s-a întâmplat cu prima iubire a celebrului designer. Avea doar 30 de ani

marina voica
NEWS1 day ago

De ce nu are copii Marina Voica. Artista în vârstă de 87 de ani nu regretă

Oana Lis
NEWS1 day ago

Oana Lis, cu fața umflată de plâns pe rețelele de socializare. Drama prin care trece vedeta: „Plângă, cazi puțin, viața este o luptă”

Delia
NEWS1 day ago

Delia, umilită pe internet fiindcă s-a postat nemachiată. Internauții au explodat: „Muma pădurii”

Oana Roman
NEWS2 days ago

Oana Roman, criticată aspru fiindcă a renunțat la doliu. Cum a răspuns comentariilor: „Atâta primitivism și răutate ca la noi, nu există”

Zodiac, horoscop
NEWS2 days ago

Zodiile care sunt cel mai greu de părăsit. Nativii care nu pot renunța ușor la fosta iubire

Horia Brenciu și Rita Mureșan
NEWS2 days ago

Povestea de dragoste dintre Horia Brenciu și Rita Mureșan. Care este, de fapt, adevărul: „Am avut o relație frumoasă”

Petrică Mîțu Stoian
NEWS2 days ago

Sora lui Petrică Mîțu Stoian continuă să lupte pentru a-i face dreptate artistului. Femeia nu acceptă daune morale de la clinica pe care o consideră vinovată de moartea bărbatului: „Ce să fac cu banii?”

Alex Velea și Andreea Bănică
NEWS2 days ago

De ce nu își mai vorbesc Andreea Bănică și Alex Velea. Artista i-a fost nașă cântărețului la prima căsnicie. Totul a pornit de la bani