Connect with us

NEWS

I-au spart ușa casei și au intrat în locuința ei. Loredana Chivu, mari probleme după despărțirea de fostul iubit

Published

on

Loredana Chivu trece printr-o perioadă dificilă în viața sa. Apartamentul ei de lux din nordul capitalei a fost spart pentru a doua oară, însă de data aceasta nu de hoți obișnuiți, ci de un executor judecătoresc înarmat cu o bormașină. Consecințele sunt devastatoare: patul, balansoarul și chiar acvariul cu pești au fost ridicate din locuința ei, apartamentul fiind aproape gol.

Această situație nu este întâmplătoare, ci face parte dintr-un conflict mai amplu dintre fosta asistentă TV și fostul ei iubit. Blondina ar avea o datorie la Dani Leș în valoare de 600.000 de lei, iar neplata acestei sume a dus la intervenția executorului judecătoresc. Cu toate acestea, femeia respinge cu fermitate acuzațiile fostului său partener, afirmând că nu îi datorează nimic și că este victima unei persecuții nejustificate.

Loredana Chivu, lăsată cu apartamentul gol

Este important de menționat că aceasta nu este prima dată când Loredana se confruntă cu astfel de probleme. În trecut, alte obiecte de valoare din locuința ei au fost luate în circumstanțe similare. Aceste evenimente au creat nesiguranță și neliniște în viața ei, făcând-o să îi fie frică să mai locuiască în propria casă.

De-a lungul timpului, relația tumultuoasă cu fostul ei iubit a fost marcată de conflicte și acuzații reciproce. În urma unor presupuse acte de violență, fosta iubită a lui Leo de la Strehaia a obținut chiar și un ordin de protecție împotriva acestuia. Cu toate acestea, situația pare să nu se fi rezolvat, iar ea continuă să se simtă persecutată și amenințată.

Recentele evenimente au lăsat apartamentul de lux al blondinei complet gol. Imaginile arată că locuința ei este acum pustie, iar obiectele de mobilier scumpe au dispărut. Singurele lucruri care mai rămân în casă sunt câteva ghivece de flori.

Câți ani de închisoare riscă vedeta

Dani Leș, fostul partener al Loredanei Chivu, a depus anul trecut mai multe plângeri penale împotriva fostei asistente TV, acuzând-o de diverse infracțiuni precum înșelăciune, abuz în serviciu, delapidare și gestiune frauduloasă. Consecințele acestor acuzații sunt extrem de grave, femeia fiind expusă riscului de a primi o pedeapsă cu închisoarea de până la 7 ani, dacă va fi găsită vinovată.

Relația lor de trei ani s-a încheiat în primăvara anului trecut, cu mare scandal, atunci când diva l-a acuzat pe fostul iubit de agresiune fizică și amenințare cu moartea. Aceasta a obținut chiar și un ordin de protecție împotriva lui. Cu toate acestea, situația a escaladat după expirarea ordinului de protecție, iar recent, Loredana a fost vizitată, pentru a doua oară, de un executor judecătoresc din cauza unor datorii pe care le are către fostul ei partener.

Potrivit plângerii penale depuse în urmă cu un an, Loredana ar fi angajată la una dintre firmele acestuia și ar fi comis mai multe infracțiuni legate de gestionarea fondurilor și a obligațiilor sale contractuale. Mai exact, ea ar fi acuzată că nu și-a îndeplinit corect atribuțiile de serviciu și ar fi refuzat să returneze sume de bani care îi erau datorate.

Acuzațiile aduse fostei asistente TV

În ceea ce privește prima plângere penală, vedeta este acuzată de înșelăciune, abuz în serviciu, delapidare și gestiune frauduloasă. Conform plângerii, ea ar fi angajată la firma lui Dani Leș și ar fi gestionat sume mari de bani în mod necorespunzător, cauzând prejudicii semnificative. Suma totală pe care i-ar datora-o fostului partener ar fi de aproximativ 850.000 de lei.

În cea de-a doua plângere penală, Loredana este acuzată că nu a răspuns unei convocări la sediul firmei lui Dani Leș și că ar fi refuzat să coopereze în cadrul unei cercetări disciplinare. Conform plângerii, ea ar fi solicitat în mod nejustificat încetarea contractului de muncă și ar fi refuzat să se prezinte la locul de muncă.

Lista plângerilor împotriva Loredanei Chivu este lungă și gravă. Printre altele, se regăsesc acuzații precum delapidarea, gestiunea frauduloasă, înșelăciunea și abuzul de încredere. Dacă va fi găsită vinovată, ea ar putea primi o pedeapsă cu închisoarea de până la 7 ani.

Advertisement
NEWS5 hours ago

Oana Roman a scos armele împotriva lui Marius Elisei. Vedeta îl dă în judecată pe fostul soț. Care sunt acuzațiile

Bianca Drăgușanu
NEWS12 hours ago

Bianca Drăgușanu, ridicată de poliție. Iubita lui Gabi Bădălău are probleme mari cu legea. Care sunt acuzațiile

Simina Loica-Jador
NEWS13 hours ago

Fosta iubită a lui Jador, dezvăluiri de ultimă oră despre despărțirea artistului de Oana Ciocan: „Așa face el”

Marina Voica
NEWS17 hours ago

Marina Voica și-a pregătit locul de veci. Declarații șocante: „Să veniți la înmormântarea mea. Nu mă tem…”

Monica Anghel și copilul ei-operatie
NEWS18 hours ago

Momente dificile pentru Monica Anghel. Fiul ei are nevoie de o nouă operație, la un an după intervenția medicală de la picior

Gigi Becali a făcut accident auto
NEWS20 hours ago

Gigi Becali, accident rutier chiar în fața bisericii pe care o construiește în Pipera. Cum a fost posibil

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu
NEWS21 hours ago

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu s-au simțit umiliți la un restaurant din țară. Cei doi, nemulțumiți de cum a fost tratat fiul lor, Filip

Babasha
NEWS22 hours ago

Cine este și cum arată iubita lui Babasha. Artistul care a cântat cu Coldplay și-a uimit fanii

Alexandra Ungureanu
NEWS23 hours ago

Momente de panică în avion pentru Alexandra Ungureanu. Artista se gândea să-și ia adio

Raluca
NEWS1 day ago

Îți mai aduci aminte de emisiunea „Iartă-mă”? Iată ce s-a ales de prezentatoarea Raluca Moianu: Din ce face bani în prezent

Cristina Șișcanu
NEWS1 day ago

Cristina Șișcanu, criticată din nou de fani. Ce îi lipsește mamei prezentatoarei: „Ești egoistă, mai scoate bani…”

Monica Tatoiu
NEWS1 day ago

Cel mai greu moment din viața Monicăi Tatoiu. A vrut să se sinucidă: „Puterea lui Dumnezeu este imensă”

Oana Lis și Viorel Lis
NEWS1 day ago

Viorel Lis a înșelat-o pe Oana: „A început să strige la mine că sunt nebună”. Cum a fost prins cu minciuna fostul primar al Capitalei

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu1
NEWS2 days ago

Cristina Șișcanu, acuzată că îl tratează urât pe Mădălin Ionescu: „Săracul! Tace și merge fără să comenteze”

Mădălina Manole
NEWS2 days ago

Cum arată vila din Otopeni în care Mădălina Manole și-a luat viața în urmă cu 14 ani. Imaginile postate sunt emoționante

Ianis și Elena Hagi
NEWS2 days ago

Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Invitații au scos o mulțime de bani din buzunar