Connect with us

NEWS

Lidia Buble a vorbit despre diferența de vârstă dintre ea și Horațiu Nicolau. Bărbatul are 61 de ani: „Dragostea nu are limite”

Published

on

Lidia Buble a evitat să își expună relația cu Horațiu Nicolau o bună perioadă de timp. Cu toate acestea, paparazzi i-au surprins adesea împreună, astfel că artista a fost nevoită să recunoască public relația lor. După cei trei ani de relație, artista a decis să nu se mai ascundă, ci vorbește deschis despre partenerul ei.

În cadrul emisiunii Fresh by Unica, ea a dezvăluit cât de mult înseamnă pentru ea sprijinul total pe care îl primește din partea lui. Artista subliniază importanța creativității și a surprizelor în relație, evidențiind că este o persoană ușor de iubit datorită darului ei de a oferi fără limite.

Ce spune Lidia Buble despre diferența de vârstă dintre ea și Horațiu Nicolau

Cu toate acestea, recunoaște că această trăsătură nu este întotdeauna benefică, dar a decis să rămână autentică și să nu se schimbe pentru nimeni. Cântăreața consideră că intervenția divină elimină persoanele nepotrivite din viața noastră și se încrede în voința lui Dumnezeu în ceea ce privește relația ei cu Horațiu.

Deși diferența de vârstă de 31 de ani dintre cei doi a stârnit controverse, pentru ei sentimentele sunt cele care contează cel mai mult. Vedeta susține că dragostea nu cunoaște limite și că nu ține cont de aspecte precum religia sau naționalitatea, fiind un sentiment simplu și profund, resimțit în întregul corp.

Recent, artista a făcut public faptul că partenerul ei i-a făcut un cadou deosebit de ziua ei de naștere, un inel mult visat. Chiar dacă de obicei este discretă în privința vieții personale, a ales să împărtășească acest moment cu publicul.

A primit inelul

Despre relația lor, care a fost supusă la multe comentarii datorită diferenței mari de vârstă, cei doi au demonstrat că se înțeleg de minune și că dragostea lor este puternică și autentică.

Lidia Buble subliniază că, în afara cadourilor materiale, ceea ce primește din partea lui Horațiu Nicolau din punct de vedere sentimental este neprețuit. Sentimentul de iubire, înțelegere și susținere o motivează să depășească orice obstacol. Cu toate că nu a fost întotdeauna ușor să își păstreze viața personală departe de ochii publicului, ea preferă să se concentreze pe fericirea și pe lucrurile bune pe care le aduce în viața ei.

Fosta iubită a lui Răzvan Simion a explicat că dorește să își protejeze intimitatea și că preferă să își dezvăluie inima doar în fața lui Dumnezeu. Ea este recunoscătoare pentru susținerea și dragostea pe care o primește atât de la partenerul ei, cât și de la fanii ei. Lidia afirmă că este fericită și împlinită atât din punct de vedere personal, cât și profesional, și că apreciază fiecare aspect care aduce valoare în viața ei.

Cu ce s-a ocupat Lidia Buble înainte de a deveni cunoscută

Înainte de a deveni cunoscută, Lidia Buble a trăit o viață modestă și muncitoare. Crescută într-o familie numeroasă cu 11 copii și într-un mediu religios, ea și-a petrecut copilăria cântând în corul bisericii penticostale condus de tatăl ei, pastor. Deși inițial visa să devină gimnastă de succes, când s-a mutat în București a fost nevoită să caute alte modalități de a-și câștiga existența.

În capitală, Lidia a lucrat ca bonă pentru aproximativ un an și jumătate, având grijă de copiii unui cunoscut politician. Apoi, s-a aventurat în domeniul auto, lucrând ca manager de vânzări. Cu toate acestea, pasiunea ei pentru muzică a fost puternică și, în cele din urmă, aceasta a devenit drumul pe care și-a construit cariera, chiar dacă inițial nu era convinsă că este ceea ce dorește să facă pentru tot restul vieții.

Advertisement
Oana Roman și Catinca Roman
NEWS21 hours ago

Oana și Catinca Roman, din nou în război: „Comentăm de pe margine, dar nu ne-am implicat cu nimic”

Stela Popescu
NEWS22 hours ago

Actorul celebru care a turnat-o pe Stela Popescu la Securitate: „Era prea emancipată”

Daniela Gyorfi și George Tal
NEWS23 hours ago

Cu ce vedetă din România ar fi fost înșelată Daniela Gyorfi. Vedeta a spus tot adevărul despre soțul ei

Mihai și Mikaela Albu
NEWS24 hours ago

Mihai Albu, supărat că se întâlnește rar cu fiica Mikaela. Care este motivul distanței dintre cei doi: „Nu ne-am văzut de trei sau patru săptămâni”

Gabriela Cristea
NEWS1 day ago

Cum face față Gabriela Cristea comentariilor negative. Tavi Clonda a dat-o de gol: „A deranjat-o faza în care s-a scris că a băut în timpul emisiunii”

Horscop, zodii
SPECIAL1 day ago

Care sunt cele mai false zodii din horoscop. În cine nu trebuie să ai încredere niciodată

NEWS1 day ago

Val de căldură în acest weekend. Când revin ploile și frigul în România. Anunțul ANM

NEWS1 day ago

Detalii mai puțin știute despre Cătălin Botezatu. Ce s-a întâmplat cu prima iubire a celebrului designer. Avea doar 30 de ani

marina voica
NEWS1 day ago

De ce nu are copii Marina Voica. Artista în vârstă de 87 de ani nu regretă

Oana Lis
NEWS1 day ago

Oana Lis, cu fața umflată de plâns pe rețelele de socializare. Drama prin care trece vedeta: „Plângă, cazi puțin, viața este o luptă”

Delia
NEWS1 day ago

Delia, umilită pe internet fiindcă s-a postat nemachiată. Internauții au explodat: „Muma pădurii”

Oana Roman
NEWS2 days ago

Oana Roman, criticată aspru fiindcă a renunțat la doliu. Cum a răspuns comentariilor: „Atâta primitivism și răutate ca la noi, nu există”

Zodiac, horoscop
NEWS2 days ago

Zodiile care sunt cel mai greu de părăsit. Nativii care nu pot renunța ușor la fosta iubire

Horia Brenciu și Rita Mureșan
NEWS2 days ago

Povestea de dragoste dintre Horia Brenciu și Rita Mureșan. Care este, de fapt, adevărul: „Am avut o relație frumoasă”

Petrică Mîțu Stoian
NEWS2 days ago

Sora lui Petrică Mîțu Stoian continuă să lupte pentru a-i face dreptate artistului. Femeia nu acceptă daune morale de la clinica pe care o consideră vinovată de moartea bărbatului: „Ce să fac cu banii?”

Alex Velea și Andreea Bănică
NEWS2 days ago

De ce nu își mai vorbesc Andreea Bănică și Alex Velea. Artista i-a fost nașă cântărețului la prima căsnicie. Totul a pornit de la bani