Connect with us

NEWS

Laurențiu Reghecampf, supărat foc pe Anamaria Prodan: „Sunt ținut cu forța în această căsnicie!”. Ce gest a făcut impresara

Published

on

Anamaria Prodan si Laurențiu Reghecampf1

Laurențiu Reghecampf, supărat foc pe Anamaria Prodan: „Sunt ținut cu forța în această căsnicie!”. Ce gest a făcut impresara. Cei doi se află într-un conflict deschis de ceva vreme, legat de procesul lor de divorț care pare să nu aibă sfârșit. Recent, antrenorul a acuzat-o pe soția sa că îl obligă să rămână în această căsnicie și că nu dorește să finalizeze divorțul, deși ea a declarat în repetate rânduri că vrea să se despartă cât mai repede.

Pe data de 21 iunie, a avut loc o nouă înfățișare în cadrul procesului de divorț. Anamaria Prodan a făcut un apel, dar nu s-a prezentat la tribunal, fiind reprezentată doar de avocatul ei. Absența ei l-a iritat pe fostul soț, care a făcut câteva declarații la ieșirea din tribunal, acuzând-o că nu vrea să finalizeze divorțul, deși ea susține contrariul. El a menționat că se simte legat de această căsnicie și că speră ca totul să se termine cât mai repede, mai ales că amândoi au deja alte relații.

Laurențiu Reghecampf, acuzații dure la adresa Anamariei Prodan

Antrenorul a subliniat că el a câștigat primul proces și că fosta soție este cea care a făcut apel, ceea ce în opinia lui, doar prelungește agonia. El a mai adăugat că este deranjat de faptul că impresara dorește să păstreze numele de familie după divorț, considerând că aceasta denigrează numele Reghecampf și că nu ar trebui să-l mai folosească.

În același timp, Anamaria Prodan, care se află în America împreună cu actualul ei iubit, Ronald Gavril, a decis să nu mai discute despre fostul ei soț. Ea a postat pe Instagram un mesaj în care a menționat că, împreună cu familia ei, a hotărât să nu mai facă declarații despre fostul său soț. Ea a subliniat că viața lor este prea frumoasă și lipsită de probleme pentru a fi umbrită de subiecte legate de celebrul antrenor.

Anamaria Prodan si Laurențiu Reghecampf1

Impresara nu mai vrea să discute despre fostul soț

Scandalul dintre cei doi a escaladat în urmă cu o săptămână, când Laurențiu Reghecampf a venit la aceasta acasă însoțit de poliție. Acest incident a fost picătura care a umplut paharul pentru ea, care a decis să nu mai discute despre fostul ei soț în public. Vedeta a subliniat că familia ei și nou iubit au fost de acord cu această decizie și că vor să se concentreze pe viața lor frumoasă.

Anamaria Prodan consideră că Laurențiu Reghecampf nu mai este aceeași persoană pe care a cunoscut-o și că acesta a început să decadă de când nu mai sunt împreună. Ea a menționat că cei care au ochi să vadă, pot observa diferența între viața ei actuală și cea a fostului ei soț. Impresara a mai subliniat că, deși Reghecampf îi distruge propria operă, ea și familia ei sunt într-un loc mult mai bun și că nu mai are rost să se împotrivească, deoarece are puterea și talentul de a crea alte opere mult mai valoroase.

Advertisement
Dana Roba și Daniel Balaciu
NEWS1 hour ago

Daniel Balaciu, condamnat la doar șapte ani de închisoare după ce aproape și-a ucis soția. Dana Roba, revoltată: „Mi-e frică de el. Mă voi muta din țară”

Gabriela Cristea și familia 2
NEWS3 hours ago

Gabriela Cristea, acuzată pe internet că nu își îngrijește fetițele. Prezentatoarea nu s-a mai abținut: „Le pieptăn de vreo 3 ori pe zi”

Adriana Bahmuteanu
NEWS5 hours ago

Adriana Bahmuțeanu, momente de panică. Vijelia a luat acoperișul blocului în care locuiește. Fanii au făcut haz de necaz: „Acum chiar că nu are toate țiglele pe casă”

Mârlanu-Toni Ionescu
NEWS6 hours ago

Vă mai amintiți de „Mârlanu’” din serialul „Trăsniți în NATO”? Iată cu ce se ocupă Toni Ionescu după ce s-a retras din TV: „Nu prea mai avem loc în televiziune, noi, cei vechi”

maia-morgenstern1
NEWS9 hours ago

Care este cel mai mare regret al actriței Maia Morgenstern. Greșeala uriașă pe care a făcut-o: „Îmi dădeam ochii peste cap. Nu am știut să le acord timp”

Oana Roman1
NEWS12 hours ago

Revine Oana Roman pe micul ecran? Vedeta a făcut anunțul: „Am ezitat foarte mult înainte să accept, pentru că sunt o perfecţionistă”

Teo Trandafir-
NEWS19 hours ago

Teo Trandafir nu se privește niciodată la televizor. Care este motivul

Oana Mosneagu si Vlad Gherman
NEWS20 hours ago

Ce vrea să facă Oana Moșneagu cu buchetul de mireasă de la nuntă. Cum și de ce își va vopsi una dintre rochii

Gianina Corodan
NEWS21 hours ago

Ce mai face și cum arată Gianina Corondan după ce s-a retras din TV. Ce spune despre revenirea pe sticlă

Margareta Pâslaru
NEWS22 hours ago

Margareta Pâslaru deține un apartament de lux în New York. Cum arată imobilul de peste 1 milion de dolari

jador
NEWS1 day ago

Ce spune Oana Ciocan după ce Jador a confirmat despărțirea. Mesajul ei i-a surprins pe mulți

Jador și Oana Ciocan1
NEWS1 day ago

Este oficial. Jador și Oana Ciocan s-au despărțit. Mesajul cântărețului: „Nu mai suntem împreună. Nu mai alcătuim un cuplu”

Anamaria Prodan si Laurențiu Reghecampf
NEWS1 day ago

Anamaria Prodan, atac furibund la adresa fostului soț: „Ronald i-a dat o lecție de bărbăţie”. Replica dată de Reghecampf

Anamaria Prodan si Reghecampf
NEWS1 day ago

Monica Tatoiu nu s-a mai abținut. A intervenit în scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „Săracul, Reghe…”

Denisa Răducu
NEWS1 day ago

Cel mai mare regret al tatălui Denisei Răducu. Bărbatul are inima sfâșiată: „Tare mult mi-aș dori”

Dana Roba (2)
NEWS1 day ago

Dana Roba nu mai scapă de probleme. Fosta soacră vrea să îi ia copiii: „Nu au ce să caute acolo, nu vreau să-i întoarcă împotriva mea”