Connect with us

NEWS

Laurette se mută definitiv din România. Vedeta își vinde mașina și luxoasa vilă din Tunari

Published

on

Laurette

Laurette Attindehou se pregătește să înceapă o nouă etapă în viața ei, departe de România. Vedeta a decis să-și vândă toate proprietățile din România pentru a se muta la Paris alături de iubitul ei, fotbalistul Magaye Gueye. Aceasta s-a gândit foarte bine la decizia respectivă, iar în momentul în care s-a hotărât, și-a scos vila din Tunari și mașina la vânzare.

Casa de lux din Tunari, achiziționată de Laurette în 2019, este acum disponibilă pentru cei interesați. Cu patru dormitoare, trei băi, un living generos, o bucătărie impresionantă și o terasă perfectă pentru momente de relaxare, vila reprezintă un adevărat refugiu pentru cei care caută confort și rafinament.

Mulatra se mută din România

Prețul cerut pentru această locuință este unul pe măsură. Anunțul de vânzare a fost făcut public pe diverse site-uri specializate, iar interesul pentru această proprietate deosebită a fost deja semnalat. Laurette a declarat că este deschisă la oferte și că este dispusă să discute direct cu potențialii cumpărători pentru a găsi cea mai bună soluție pentru ambele părți, anunțând că prețul locuinței este de 240.000 de euro.

Laurette

În plus, mașina sa, un alt bun de preț, este și ea disponibilă pentru vânzare. Laurette a subliniat că este hotărâtă să aibă parte de un nou început alături de iubitul ei și de fetița lor, Serena Luce Maria. Fosta asistentă TV vrea să se mute definitiv în Paris, acolo unde locuiește iubitul ei. Cei doi și-au oficializat relația în perioada în care fotbalistul a fost jucătorul echipei Dinamo București. Chiar dacă au fost despărțiți o perioadă, se pare că acum s-au împăcat și vor să o ia de la 0.

Citește și:

Vedeta care cere ajutor de la stat pentru a-și crește fetița: „Sunt zile în care nu avem bani”

Laurette a fost iubita lui Ion Țiriac

Recent, mulatra a dezvăluit un aspect din viața sa mai puțin cunoscut de oameni. A vorbit despre relațiile pe care le-a avut cu bărbați bogați, inclusiv cu celebrul miliardar Ion Țiriac. Bruneta a descris experiențele petrecute alături de el ca fiind deosebit de plăcute, subliniind că a fost o perioadă în care a învățat multe lucruri.

Fosta asistentă TV a detaliat cum s-a simțit în perioada în care a făcut parte din lumea bogaților, menționând calitățile necesare pentru a fi acceptat acolo. A recunoscut că îi plac milionarii și a subliniat că a simțit o plăcere aparte atunci când a avut ocazia să se bucure de luxul oferit de aceștia. Cu toate acestea, vedeta a recunoscut că a făcut greșeli mari față de cunoscutul om de afaceri, Ion Țiriac.

În urmă cu câteva luni, femeia a anunțat pe internet că se confruntă cu probleme financiare, inclusiv cu un proces intentat de o firmă de telecomunicații pentru neplată de facturi. Ea a fost surprinsă de această acțiune legală, dar a declarat că intenționează să rezolve situația cât mai repede posibil. De asemenea, ea i-a surprins pe toți în momentul în care a decis să își vândă hainele pe rețelele de socializare, chiar dacă unele dintre acestea aveau defecte serioase.

Deși a trecut prin momente dificile, mulatra s-a împăcat cu fostul iubit iar acum vrea să înceapă o viață nouă într-o altă țară.

Advertisement
irina loghin
NEWS7 hours ago

Cum arată Irina Loghin în costum de baie la 85 de ani. Artista și-a surprins fanii

Dani Otil
NEWS12 hours ago

De ce îl consideră oamenii pe Dani Oțil zgârcit. De unde a pornit, de fapt, totul: „Nu aveam cu ce să mă încalț, îmi era rușine…”

Adelina Pestrițu
NEWS16 hours ago

Revine Adelina Pestrițu pe micul ecran? Vedeta a obosit: „Online-ul îmi ocupă foarte mult timp”

Marcel Toader și Gabriela Cristea
NEWS17 hours ago

De ce au divorțat Gabriela Cristea și Marcel Toader. Bărbatul i-a golit toate conturile bancare

Raluca Bădulescu
NEWS19 hours ago

Cum arată apartamentul de lux în care locuiește Raluca Bădulescu în chirie: „Plătesc 1.300 de euro pe lună”

Daniela Condurache (2)
NEWS20 hours ago

Cel mai mare regret din viața Danielei Condurache. De ce nu are artista copii

Fulgy
NEWS1 day ago

Bucurie mare pentru Viorica și Ioniță de la Clejani. Fulgy și-a schimbat radical viața. Cu ce se ocupă tânărul mutat în Dubai

Iisus din Nazareth
NEWS1 day ago

Cum arată Robert Powell la 79 de ani, actorul din Iisus din Nazareth? Ce impact a avut rolul asupra vieții sale

muzica populara
NEWS1 day ago

Cântăreața de folclor care a fost scuipată, înjurată și dată afară dintr-o emisiune TV: ”Am fost la poliție”

Carmen Tănase
NEWS1 day ago

Carmen Tănase, diagnosticată cu tumoră pe măduvă. A descoperit boala gravă printr-o întâmplare: „Dumnezeu mă iubește”

Donatella Versace operatii
NEWS1 day ago

Donatella Versace a împlinit 69 de ani. Cum arăta înainte de a-și face operații estetice

Dana Budeanu
NEWS1 day ago

Dana Budeanu și-a arătat adevărata față: „Sunt sensibilă și fină. Nu aș suferi pentru atâtea lucruri…”

Florin Piersic operat
NEWS2 days ago

Care mai este starea lui Florin Piersic după ce a fost operat. Mesajul transmis de medici

Anamaria Prodan
NEWS2 days ago

Anamaria Prodan, reacție dură după ce s-a spus că Reghe vrea să îl cheme pe Dan Alexa ca martor împotriva ei: „Nu pot da valoare oricui…”

loredana groza
NEWS2 days ago

Loredana Groza nu agreează vacanțele lungi și dese. Ce părere are cântăreața despre ele

Maria Cârneci
NEWS2 days ago

Câți bani cere Maria Cârneci pentru a cânta la un eveniment. Suma este surprinzătoare