Connect with us

NEWS

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, revoltați. Fiica cea mică, abuzată de educatoare: „Dintr-un copil vesel devenise introvertit”

Published

on

Gabriela-Cristea-fete

Gabriela Cristea a făcut recent o dezvăluire cutremurătoare pe rețelele de socializare, vorbind despre abuzul emoțional la care a fost supusă fiica sa cea mică, Iris, la grădiniță. Situația a fost una extrem de dificilă pentru familie, care a trebuit să facă față unor momente emoționale intense și să găsească soluții pentru a o proteja pe micuță.

Vedeta de la Antena Stars a povestit cum fiica cea mică a fost victima unui abuz emoțional din partea unei educatoare, care a folosit un comportament greșit în încercarea de a disciplina copilul. Moderatoarea consideră că este nevoie de o comunicare pozitivă și empatică pentru educarea copiilor, menționând că micuții au nevoie de înțelegere și explicații pentru a-și exprima corect emoțiile și nevoile.

Fiica familiei Cristea-Clonda, victima abuzului la grădiniță

Episodul traumatizant s-a petrecut în urmă cu mai puțin de un an, când Iris avea doar trei ani și puțin. Soția lui Tavi Clonda a mărturisit că a fost extrem de dificil să observe schimbările de comportament ale fetiței sale, care devenise brusc introvertită și retrasă. Cu toate acestea, micuța nu a reușit să își exprime suferința în fața părinților, crezând probabil că nu va fi înțeleasă sau ascultată.

Citește și:

Gabriela Cristea le-a răspuns haterilor din online. De ce nu livrează celebrii cozonaci la timp: „Nu este o tragedie”

Ulterior, vedeta a aflat de la o vecină căreia fetița i s-a destăinuit că a avut parte e bullying și atunci s-a decis să acționeze prompt și hotărât. A eliminat orice contact dintre fetiță și educatoarea responsabilă de abuz, asigurându-se că cea mică va fi protejată în totalitate.

Gabriela Cristea a subliniat că descoperirea unui astfel de abuz asupra copilului său a fost extrem de dureroasă și șocantă. A atras atenția asupra problemei bullyingului, menționând că această formă de comportament abuziv nu este întâlnită doar în rândul copiilor, ci și al adulților. În acest context, este important ca părinții să fie vigilenți și să observe orice schimbare din comportamentul copiilor, fiindcă atunci e clar că ceva nu este în regulă.

Gabriela-Cristea-fete

De ce nu vrea Gabriela Cristea să le lase moștenire fiicelor sale

Deși a trecut prin multe greutăți până a reușit să rămână însărcinată, Gabriela Cristea și Tavi Clonda nu își învață fetele cu bani, chiar dacă au o situație financiară foarte bună. Recent, vedeta a vorbit despre abordarea sa în ceea ce privește gestionarea banilor. Ea a subliniat că nu urmează modelul tradițional al economisirii pentru zile grele, ci preferă să trăiască în prezent și să se bucure de viață, inclusiv prin împrumuturi bancare pentru lucrurile dorite.

Deși a pornit de jos și a avut o viață fără sprijin financiar din partea părinților, soția lui Tavi Clonda își dorește ca fiicele ei să învețe să-și câștige singure banii și să fie responsabile financiar. Ea consideră că este foarte important ca cei mici să învețe de la o vârstă fragedă valoarea muncii și să înțeleagă că banii nu ar trebui să fie un scop în sine, ci un mijloc de a-și întreține familia și de a-și crea amintiri frumoase alături de cei dragi.

Un alt lucru interesant este că prezentatoarea nu dorește să le lase moșteniri fetelor sale, ci le încurajează să-și câștige propriii bani și să prețuiască amintirile și relațiile cu cei dragi mai mult decât aspectul financiar. Ea acordă o atenție deosebită educației financiare a fiicelor sale, învățându-le despre economisire, investiții și gestionarea cheltuielilor, pentru a le pregăti pentru viața adultă și pentru a evita problemele legate de datorii și cheltuieli nesăbuite.

Advertisement
Dani Otil
NEWS8 hours ago

De ce îl consideră oamenii pe Dani Oțil zgârcit. De unde a pornit, de fapt, totul: „Nu aveam cu ce să mă încalț, îmi era rușine…”

Adelina Pestrițu
NEWS11 hours ago

Revine Adelina Pestrițu pe micul ecran? Vedeta a obosit: „Online-ul îmi ocupă foarte mult timp”

Marcel Toader și Gabriela Cristea
NEWS12 hours ago

De ce au divorțat Gabriela Cristea și Marcel Toader. Bărbatul i-a golit toate conturile bancare

Raluca Bădulescu
NEWS14 hours ago

Cum arată apartamentul de lux în care locuiește Raluca Bădulescu în chirie: „Plătesc 1.300 de euro pe lună”

Daniela Condurache (2)
NEWS15 hours ago

Cel mai mare regret din viața Danielei Condurache. De ce nu are artista copii

Fulgy
NEWS20 hours ago

Bucurie mare pentru Viorica și Ioniță de la Clejani. Fulgy și-a schimbat radical viața. Cu ce se ocupă tânărul mutat în Dubai

Iisus din Nazareth
NEWS1 day ago

Cum arată Robert Powell la 79 de ani, actorul din Iisus din Nazareth? Ce impact a avut rolul asupra vieții sale

muzica populara
NEWS1 day ago

Cântăreața de folclor care a fost scuipată, înjurată și dată afară dintr-o emisiune TV: ”Am fost la poliție”

Carmen Tănase
NEWS1 day ago

Carmen Tănase, diagnosticată cu tumoră pe măduvă. A descoperit boala gravă printr-o întâmplare: „Dumnezeu mă iubește”

Donatella Versace operatii
NEWS1 day ago

Donatella Versace a împlinit 69 de ani. Cum arăta înainte de a-și face operații estetice

Dana Budeanu
NEWS1 day ago

Dana Budeanu și-a arătat adevărata față: „Sunt sensibilă și fină. Nu aș suferi pentru atâtea lucruri…”

Florin Piersic operat
NEWS1 day ago

Care mai este starea lui Florin Piersic după ce a fost operat. Mesajul transmis de medici

Anamaria Prodan
NEWS1 day ago

Anamaria Prodan, reacție dură după ce s-a spus că Reghe vrea să îl cheme pe Dan Alexa ca martor împotriva ei: „Nu pot da valoare oricui…”

loredana groza
NEWS1 day ago

Loredana Groza nu agreează vacanțele lungi și dese. Ce părere are cântăreața despre ele

Maria Cârneci
NEWS1 day ago

Câți bani cere Maria Cârneci pentru a cânta la un eveniment. Suma este surprinzătoare

Betty-Salam Asia Express
NEWS1 day ago

Cum a marcat-o Asia Express pe Betty, fiica lui Florin Salam. Cel mai de preț lucru pe care l-a învățat