Connect with us

NEWS

Luminița Anghel, boala care i-a schimbat viața: „Am fost la un pas de moarte”

Published

on

Luminița Anghel este o prezență strălucitoare în lumea muzicii încă din anul 1976, iar pasiunea și dăruirea cu care își exercită meseria se reflectă în recunoașterea și aprecierea pe care o primește din partea publicului. Cu toate acestea, puțini sunt cei care cunosc tristețea și provocările prin care a trecut în viața sa.

Într-un interviu recent, artista a avut curajul să-și deschidă sufletul și să vorbească despre cele mai grele momente din viața sa. Unul dintre acestea a fost când a aflat că suferă de trombofilie, o boală care i-a pus viața în pericol. În anul 2019 a primit acest diagnostic și a fost la un pas de a-și pierde viața.

Această experiență cumplită a fost un moment de trezire pentru cunoscuta cântăreață, care a învățat să fie mai atentă la semnalele pe care corpul ei i le trimite și să-și pună sănătatea pe primul loc.

Luminița Anghel, la un pas de moarte

Pe lângă problemele de sănătate, artista a trecut și prin două tragedii în viața sa: moartea părinților. Deși a avut unele conflicte cu tatăl ei de-a lungul vieții, decesul acestuia a lăsat un gol imens în sufletul ei. Pierderea mamei sale, la cinci ani distanță, a amplificat și mai mult sentimentele de singurătate și tristețe. Cu toate acestea, în fața publicului, Luminița a trebuit mereu să-și ascundă durerea și să joace rolul fericirii, așa cum trebuie să facă majoritatea artiștilor.

Citește și:

Detalii mai puțin știute despre Stela Popescu. Actrița, disperată că lumea o credea soția lui Alexandru Arșinel. La ce gest neașteptat a recurs

Aceasta este una dintre provocările celebrității, deoarece nu poți să arăți publicului larg tristețea și vulnerabilitatea din sufletul tău.

O altă problemă cu care s-a confruntat Luminița Anghel a fost relație cu fiul său adoptiv, David Pușcaș. Cei doi nu își mai vorbesc de nouă ani. Relația lor a fost mereu tensionată, iar aceasta s-a deteriorat treptat până la punctul în care nu mai există nicio formă de comunicare între ei.

Ce relație are artista cu fiul său adoptiv

Băiatul a vorbit într-un interviu pentru Click! despre situația dintre el și mama sa adoptivă. A mărturisit că nu a mai vorbit cu ea de foarte mulți ani și că nu a mai auzit vocea ei de mult timp. Cu toate acestea, el a subliniat că o simte mereu aproape și o poartă în sufletul său. Chiar dacă ar vrea să vorbească cu ea, tânărul spune că nu știe unde să o găsească, precizând că femeia i-a dat block pe toate rețelele de socializare.

Și Luminița Anghel a vorbit despre relația pe care o are cu fiul său, în urmă cu câțiva ani. Ea a afirmat că David este și va rămâne fiul ei și că nu regretă nimic în legătură cu el. Totuși, a recunoscut că l-a ajutat mult timp, dar că există limite pentru cât poate să facă.

Artista a povestit că a închiriat cinci garsoniere pentru el într-un singur an, dar că acesta nu se înțelegea cu proprietarii și pleca mereu. Ea a subliniat că nu a venit la televizor pentru a-l umili sau a-l face de râs, ci să îl facă să înțeleagă că ea mai are și un alt copil pe care trebuie să îl crească și să aibă energie pentru el. De asemenea, femeia a punctat în acel moment că este ultima dată când îl va mai ajuta pe băiat.

Advertisement
Oana Roman și Catinca Roman
NEWS19 hours ago

Oana și Catinca Roman, din nou în război: „Comentăm de pe margine, dar nu ne-am implicat cu nimic”

Stela Popescu
NEWS20 hours ago

Actorul celebru care a turnat-o pe Stela Popescu la Securitate: „Era prea emancipată”

Daniela Gyorfi și George Tal
NEWS21 hours ago

Cu ce vedetă din România ar fi fost înșelată Daniela Gyorfi. Vedeta a spus tot adevărul despre soțul ei

Mihai și Mikaela Albu
NEWS22 hours ago

Mihai Albu, supărat că se întâlnește rar cu fiica Mikaela. Care este motivul distanței dintre cei doi: „Nu ne-am văzut de trei sau patru săptămâni”

Gabriela Cristea
NEWS23 hours ago

Cum face față Gabriela Cristea comentariilor negative. Tavi Clonda a dat-o de gol: „A deranjat-o faza în care s-a scris că a băut în timpul emisiunii”

Horscop, zodii
SPECIAL24 hours ago

Care sunt cele mai false zodii din horoscop. În cine nu trebuie să ai încredere niciodată

NEWS1 day ago

Val de căldură în acest weekend. Când revin ploile și frigul în România. Anunțul ANM

NEWS1 day ago

Detalii mai puțin știute despre Cătălin Botezatu. Ce s-a întâmplat cu prima iubire a celebrului designer. Avea doar 30 de ani

marina voica
NEWS1 day ago

De ce nu are copii Marina Voica. Artista în vârstă de 87 de ani nu regretă

Oana Lis
NEWS1 day ago

Oana Lis, cu fața umflată de plâns pe rețelele de socializare. Drama prin care trece vedeta: „Plângă, cazi puțin, viața este o luptă”

Delia
NEWS1 day ago

Delia, umilită pe internet fiindcă s-a postat nemachiată. Internauții au explodat: „Muma pădurii”

Oana Roman
NEWS2 days ago

Oana Roman, criticată aspru fiindcă a renunțat la doliu. Cum a răspuns comentariilor: „Atâta primitivism și răutate ca la noi, nu există”

Zodiac, horoscop
NEWS2 days ago

Zodiile care sunt cel mai greu de părăsit. Nativii care nu pot renunța ușor la fosta iubire

Horia Brenciu și Rita Mureșan
NEWS2 days ago

Povestea de dragoste dintre Horia Brenciu și Rita Mureșan. Care este, de fapt, adevărul: „Am avut o relație frumoasă”

Petrică Mîțu Stoian
NEWS2 days ago

Sora lui Petrică Mîțu Stoian continuă să lupte pentru a-i face dreptate artistului. Femeia nu acceptă daune morale de la clinica pe care o consideră vinovată de moartea bărbatului: „Ce să fac cu banii?”

Alex Velea și Andreea Bănică
NEWS2 days ago

De ce nu își mai vorbesc Andreea Bănică și Alex Velea. Artista i-a fost nașă cântărețului la prima căsnicie. Totul a pornit de la bani