Connect with us

NEWS

Mama Laurei Stoica, decizie emoționantă la 18 ani de la moartea marii artiste a României

Published

on

laura stoica

Decizia luată de mama Laurei Stoica, Elena Stoica, la 18 ani de când fiica sa a murit. Care mai este în prezent viața femeii, care acum aproape două decenii a trebuit să-și conducă pe ultimul drum copilul, ginerele, dar și viitorul nepot, căci artista era însărcinată când a decedat.

Ce decizie a luat mama Laurei Stoica

Pe data de 9 martie se vor împlini 18 ani de când Laura Stoica șoca o țară întreagă prin plecare sa din această lume. Se întâmpla, din păcate, în urma unui cumplit accident rutier. Tragedia a avut loc, mai exact, într-o seară din 2006, când interpreta se întorcea dintr-un concert, cu mașina, alături de logodnicul său, bateristul Cristian Mărgescu.

Niciunul dintre ei nu bănuia că acela avea să fie ultimul lor drum. Din senin, în localitatea Sinești, un autoturism a intrat pe contrasens și a lovit din plin autovehiculul în care erau Laura Stoica și partenerul de viață. Medicii nu i-au mai putut salva pe cei doi, în ciuda eforturilor, așa că le-au constatat decesul.

Sfârșitul lor a fost cu atât mai trist cu cât Laura Stoica purta în pântec un copil. Era în primele trei luni de sarcină. De asemenea, interpreta și-a dat ultima suflare la o vârstă foarte fragedă. Avea doar 38 de ani. Toate acestea aveau să o marcheze profund pe mama ei, Elena Stoica.

Elena Stoica a fost îngenucheată de durerea pierderii fiicei ei, mulți ani, dar în cele din urmă și-a dat seama că soarta artistei nu a stat în mâinile sale și că trebuie să-și găsească forța interioară de a merge mai departe. Într-un interviu recent pentru site-ul Click.ro, a declarat că s-a împăcat cu ideea că Laura Stoica nu mai este.

Elena Stoica se mai resemnează și cu gândul că fiica sa nu este unica fată care s-a stins de tânără și că a avut destinul scris de Dumnezeu. Pentru că luna viitoare se vor împlini 18 ani de la moartea cântăreței, Elena Stoica va merge la biserică și va da de pomană. De asemenea, va da și un pomelnic, așa cum procedează, de altfel, în fiecare săptămână.

Elena Stoica se pregătește pentru parastasul fiicei

Elena Stoica a mai precizat că și-ar dori să facă și niște pachete cu mâncare pe care să le ofere de pomană în memoria fiicei, însă bugetul nu-i permite, așa că se va rezuma la o colivă, vin și prescură. Totodată, femeia este convinsă că Laura Stoica este în prezent într-o altă lume, mai bună și mai liniștită decât pe Pământ.

Elena Stoica a mai mărturisit și că i-ar plăcea să ajungă mai des la mormântul artistei, dar drumul de la Târgoviște, unde locuiește ea, este prea lung până în București. Cu toate acestea, face eforturi să ajungă de două ori pe an la mormântul cântăreței.

Locul de veci al Laurei Stoica se află în Cimitirul Bellu din Capitală. Reamintim că ea este considerată, în continuare, una dintre cele mai bune voci din industria muzicală rock. A rămas în memoria multora și ca una dintre cele mai puternice și originale personalități feminine ale scenei muzicale autohtone.

Advertisement
Oana Roman și Catinca Roman
NEWS20 hours ago

Oana și Catinca Roman, din nou în război: „Comentăm de pe margine, dar nu ne-am implicat cu nimic”

Stela Popescu
NEWS21 hours ago

Actorul celebru care a turnat-o pe Stela Popescu la Securitate: „Era prea emancipată”

Daniela Gyorfi și George Tal
NEWS22 hours ago

Cu ce vedetă din România ar fi fost înșelată Daniela Gyorfi. Vedeta a spus tot adevărul despre soțul ei

Mihai și Mikaela Albu
NEWS23 hours ago

Mihai Albu, supărat că se întâlnește rar cu fiica Mikaela. Care este motivul distanței dintre cei doi: „Nu ne-am văzut de trei sau patru săptămâni”

Gabriela Cristea
NEWS24 hours ago

Cum face față Gabriela Cristea comentariilor negative. Tavi Clonda a dat-o de gol: „A deranjat-o faza în care s-a scris că a băut în timpul emisiunii”

Horscop, zodii
SPECIAL1 day ago

Care sunt cele mai false zodii din horoscop. În cine nu trebuie să ai încredere niciodată

NEWS1 day ago

Val de căldură în acest weekend. Când revin ploile și frigul în România. Anunțul ANM

NEWS1 day ago

Detalii mai puțin știute despre Cătălin Botezatu. Ce s-a întâmplat cu prima iubire a celebrului designer. Avea doar 30 de ani

marina voica
NEWS1 day ago

De ce nu are copii Marina Voica. Artista în vârstă de 87 de ani nu regretă

Oana Lis
NEWS1 day ago

Oana Lis, cu fața umflată de plâns pe rețelele de socializare. Drama prin care trece vedeta: „Plângă, cazi puțin, viața este o luptă”

Delia
NEWS1 day ago

Delia, umilită pe internet fiindcă s-a postat nemachiată. Internauții au explodat: „Muma pădurii”

Oana Roman
NEWS2 days ago

Oana Roman, criticată aspru fiindcă a renunțat la doliu. Cum a răspuns comentariilor: „Atâta primitivism și răutate ca la noi, nu există”

Zodiac, horoscop
NEWS2 days ago

Zodiile care sunt cel mai greu de părăsit. Nativii care nu pot renunța ușor la fosta iubire

Horia Brenciu și Rita Mureșan
NEWS2 days ago

Povestea de dragoste dintre Horia Brenciu și Rita Mureșan. Care este, de fapt, adevărul: „Am avut o relație frumoasă”

Petrică Mîțu Stoian
NEWS2 days ago

Sora lui Petrică Mîțu Stoian continuă să lupte pentru a-i face dreptate artistului. Femeia nu acceptă daune morale de la clinica pe care o consideră vinovată de moartea bărbatului: „Ce să fac cu banii?”

Alex Velea și Andreea Bănică
NEWS2 days ago

De ce nu își mai vorbesc Andreea Bănică și Alex Velea. Artista i-a fost nașă cântărețului la prima căsnicie. Totul a pornit de la bani