Connect with us

NEWS

Mara Bănică, mărturisiri emoționante despre depresie. Cât de greu i-a putut fi jurnalistei

Published

on

mara banica

Mărturisirile emoționante ale Marei Bănică despre depresie. Cum și-a dat seama jurnalista  că suferă de această afecțiune, catalogată și ”boala secolului XXI”. Cât de greu i-a fost să se vindece?

Ce spune Mara Bănică despre depresie

Mara Bănică este una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz și reușește să atragă adesea toate privirile. Are, de asemenea, și o atitudine mereu impunătoare și lasă de înțeles că nimic nu pare să o afecteze. Însă, nici pe departe.

Jurnalista a recunoscut la un moment dat că depresia a pus stăpânire pe ea și nu credea că va mai găsi o portiță de salvare. Orice încerca, nu dădea roade și chiar a considerat pentru o perioadă că este sortită eșecului sau a nefericii în plan sentimental.

Mara Bănică a intrat în depresie după ce tatăl i-a murit. A văzut cum mulți oameni, pe care îi considera prieteni, poate chiar prieteni de familie s-au făcut făcut ”invizibili”. Aceștia nu au mai dat niciun semn de viață, chiar și în clipele în care jurnalista urla de durerea pierderii celui care a crescut-o.

Mara Bănică, remediu cu intervenții estetice

Mara Bănică relata într-o postare pe Faceboook, din 2023, că mai are clipe și când se simte foarte singură, chiar dacă alături îi este fiul său. Jurnalista a încercat să facă mai mult din lucrurile care îi plac pentru a-și mai reveni. De exemplu, mersul la medicul estetician.

Vedeta a trecut în ultima vreme pragul cabinetelor esteticiene, cu scopul de a-și face numite retușuri. Asta din cauză că nu se mai simțea bine nici în pielea sa, adică avea sentimente de complexitate, care îi amplificau și mai mult depresia. Acum se bucură de complimentele pe care le primește în fiecare zi. Acestea îi mai redau starea de bine și au scos-o din starea de anxietate/depresie.

Procedurile la nivelul feței sau în altte zone ale corpului i-a u redat încrederea Marei Bănică, deși a fost nevoită să scoată din portofel câteva zeci de mii de euro, bani pe care nu și-i permite orice român. Într-o declarație pentru wowbiz.ro Mara Bănică detalia sumele investite.

Concret, pentru un lifting total cervico-facial, Alina Laufer a achitat 10.000 de euro, care în total cu o blefaroplastie a ajuns-o 13.000 de euro. Mara Bănică a explicat și că orice procedură de înfrumusețare se face în funcție de formă, tipul de ten și cum i-ar sta mai bine pacientului.

Mara Bănică a rămas fără tată în anul 2022. Decesul acestuia a bulversat-o total, mai ales că, potrivit spuselor ei, în mediul online, bărbatul nu dădea niciun semn că se va stinge. După ce a murit, i s-a făcut o autopsie, iar cadrele medicale au ajuns la concluzia că tatăl vedetei suferea de o pneumonie severă. Aceasta ar fi fost cauzată de virusul Covid-19, pe care bărbatul l-a contaminat de două ori.

De altfel, de-a lungul vieții, tatăl Marei Bănică a avut mai multe cumpene. În urmă cu peste un deceniu s-a luptat cu cancerul, boală care i-a fost descoperită în stadiul IV și pe care a reușit să o învingă.

Advertisement
Oana Roman și Catinca Roman
NEWS19 hours ago

Oana și Catinca Roman, din nou în război: „Comentăm de pe margine, dar nu ne-am implicat cu nimic”

Stela Popescu
NEWS20 hours ago

Actorul celebru care a turnat-o pe Stela Popescu la Securitate: „Era prea emancipată”

Daniela Gyorfi și George Tal
NEWS21 hours ago

Cu ce vedetă din România ar fi fost înșelată Daniela Gyorfi. Vedeta a spus tot adevărul despre soțul ei

Mihai și Mikaela Albu
NEWS22 hours ago

Mihai Albu, supărat că se întâlnește rar cu fiica Mikaela. Care este motivul distanței dintre cei doi: „Nu ne-am văzut de trei sau patru săptămâni”

Gabriela Cristea
NEWS23 hours ago

Cum face față Gabriela Cristea comentariilor negative. Tavi Clonda a dat-o de gol: „A deranjat-o faza în care s-a scris că a băut în timpul emisiunii”

Horscop, zodii
SPECIAL1 day ago

Care sunt cele mai false zodii din horoscop. În cine nu trebuie să ai încredere niciodată

NEWS1 day ago

Val de căldură în acest weekend. Când revin ploile și frigul în România. Anunțul ANM

NEWS1 day ago

Detalii mai puțin știute despre Cătălin Botezatu. Ce s-a întâmplat cu prima iubire a celebrului designer. Avea doar 30 de ani

marina voica
NEWS1 day ago

De ce nu are copii Marina Voica. Artista în vârstă de 87 de ani nu regretă

Oana Lis
NEWS1 day ago

Oana Lis, cu fața umflată de plâns pe rețelele de socializare. Drama prin care trece vedeta: „Plângă, cazi puțin, viața este o luptă”

Delia
NEWS1 day ago

Delia, umilită pe internet fiindcă s-a postat nemachiată. Internauții au explodat: „Muma pădurii”

Oana Roman
NEWS2 days ago

Oana Roman, criticată aspru fiindcă a renunțat la doliu. Cum a răspuns comentariilor: „Atâta primitivism și răutate ca la noi, nu există”

Zodiac, horoscop
NEWS2 days ago

Zodiile care sunt cel mai greu de părăsit. Nativii care nu pot renunța ușor la fosta iubire

Horia Brenciu și Rita Mureșan
NEWS2 days ago

Povestea de dragoste dintre Horia Brenciu și Rita Mureșan. Care este, de fapt, adevărul: „Am avut o relație frumoasă”

Petrică Mîțu Stoian
NEWS2 days ago

Sora lui Petrică Mîțu Stoian continuă să lupte pentru a-i face dreptate artistului. Femeia nu acceptă daune morale de la clinica pe care o consideră vinovată de moartea bărbatului: „Ce să fac cu banii?”

Alex Velea și Andreea Bănică
NEWS2 days ago

De ce nu își mai vorbesc Andreea Bănică și Alex Velea. Artista i-a fost nașă cântărețului la prima căsnicie. Totul a pornit de la bani