Connect with us

NEWS

Marius Manole, declarații neașteptate: ”Nu sunt citit. Am citit 20 de cărți la viața mea”

Published

on

Marius Manole

Marius Manole, declarații neașteptate: ”Nu sunt citit. Am citit 20 de cărți la viața mea”, spune cel considerat unul dintre cei mai profesioniști actori din România. Ce l-a determinat să spună asta despre el?

De ce se consideră Marius Manole un actor necitit

Marius Manole reușește mereu să atragă atenția prin declarațiile sale și a vorbit mereu deschis despre ceea ce simte sau ceea ce îl deranjează. De exemplu, zilele trecute a răbufnit la adresa unui spectator din sala de teatru, de la Teatrul Național din Capitală.

Actorul a răbufnit la finalul piesei „Hedda Gabler”, când un telefon al unui spectator a sunat îndelung. Vizibil iritat, el a folosit cuvinte destul de aspre. A catalogat gestul drept unul de ”nesimțire” și l-a asemănat cu niște animale.

”Nu se poate să fii de o nesimțire încât să lași un minut telefonul să sune. Nu suntem animale, suntem oameni!, au fost cuvintele rostite de Marius Manole. Dar…Nu s-a oprit aici.

Actorul a făcut referire din nou la clasa politică, așa cum are obiceiul, precizând că nu aceasta este mereu vinovată de problemele care au loc în România. Din punctul lui de vedere, unii români dau dovadă de lipsă de educație. ”De-aia avem țara pe care o avem, de-aia suntem necivilizați și de-aia trăim cum trăim – din cauza noastră, nu din cauza politicienilor neapărat”, a mai precizat actorul.

Nu a durat mult, iar Marius Manole s-a ales cu critici în mediul online. Antreprenorul Dragoș Stanca a dezvăluit ceea ce s-a întâmplat la Teatrul Național pe rețelele de socializare și crede că Marius Manole a folosit pe nedrept termenul de nesimțire, dar și că ar fi trebuit să dea dovadă de toleranță.

După ce a realizat că a fost prea dur, Marius Manole a revenit pe Facebook unde a prezentat scuze pentru scăparea pe care a avut-o. Nu știa dacă era cazul, dar s-a simțit oarecum responsabil din bun simț. A menționat că a aflat despre persoana căreia îi sunase telefonul că era un profesor în vârstă și că avea o alarmă pentru medicamente.

Marius Manole: ”Eu sunt un actor care are nevoie de regizor”

Prezent de curând într-un interviu ”FITS Talks”, din cadrul Festivalului Internațional de Teatru din Sibiu, Marius Manole i-a declarat actorului Marius Chivu că nu se consideră un actor demn să fie și regizor, deoarece nu are o cultură bogată.

Marius Manole spune că nu a citit enorm pentru a putea crea el un spectacol, deși a observat actori asemeni lui care au profitat de șansa de a regiza, dar care nu au demonstrat și profesionalism. Marius Manole a dezvăluit că nu a citit mai mult de 20 de cărți la viața lui și astfel crede că el are nevoie mereu de un regizor.

”Eu nu sunt un băiat citit. Eu am citit 20 de cărți la viața mea, eu nu pot să mă apuc să regizez pentru că nu știu. Ce să regizez? Eu sunt un actor care are nevoie de regizor”, au fost cuvintele lui Marius Manole, dar care au stârnit semne de întrebare dacă nu cumva a fost ironic, fiindcă nu pare a fi un actor lipsit de cultură așa cum susține.

Advertisement
Dana Roba și Daniel Balaciu
NEWS1 hour ago

Daniel Balaciu, condamnat la doar șapte ani de închisoare după ce aproape și-a ucis soția. Dana Roba, revoltată: „Mi-e frică de el. Mă voi muta din țară”

Gabriela Cristea și familia 2
NEWS3 hours ago

Gabriela Cristea, acuzată pe internet că nu își îngrijește fetițele. Prezentatoarea nu s-a mai abținut: „Le pieptăn de vreo 3 ori pe zi”

Adriana Bahmuteanu
NEWS5 hours ago

Adriana Bahmuțeanu, momente de panică. Vijelia a luat acoperișul blocului în care locuiește. Fanii au făcut haz de necaz: „Acum chiar că nu are toate țiglele pe casă”

Mârlanu-Toni Ionescu
NEWS6 hours ago

Vă mai amintiți de „Mârlanu’” din serialul „Trăsniți în NATO”? Iată cu ce se ocupă Toni Ionescu după ce s-a retras din TV: „Nu prea mai avem loc în televiziune, noi, cei vechi”

maia-morgenstern1
NEWS9 hours ago

Care este cel mai mare regret al actriței Maia Morgenstern. Greșeala uriașă pe care a făcut-o: „Îmi dădeam ochii peste cap. Nu am știut să le acord timp”

Oana Roman1
NEWS12 hours ago

Revine Oana Roman pe micul ecran? Vedeta a făcut anunțul: „Am ezitat foarte mult înainte să accept, pentru că sunt o perfecţionistă”

Teo Trandafir-
NEWS19 hours ago

Teo Trandafir nu se privește niciodată la televizor. Care este motivul

Oana Mosneagu si Vlad Gherman
NEWS20 hours ago

Ce vrea să facă Oana Moșneagu cu buchetul de mireasă de la nuntă. Cum și de ce își va vopsi una dintre rochii

Gianina Corodan
NEWS21 hours ago

Ce mai face și cum arată Gianina Corondan după ce s-a retras din TV. Ce spune despre revenirea pe sticlă

Margareta Pâslaru
NEWS22 hours ago

Margareta Pâslaru deține un apartament de lux în New York. Cum arată imobilul de peste 1 milion de dolari

jador
NEWS1 day ago

Ce spune Oana Ciocan după ce Jador a confirmat despărțirea. Mesajul ei i-a surprins pe mulți

Jador și Oana Ciocan1
NEWS1 day ago

Este oficial. Jador și Oana Ciocan s-au despărțit. Mesajul cântărețului: „Nu mai suntem împreună. Nu mai alcătuim un cuplu”

Anamaria Prodan si Laurențiu Reghecampf
NEWS1 day ago

Anamaria Prodan, atac furibund la adresa fostului soț: „Ronald i-a dat o lecție de bărbăţie”. Replica dată de Reghecampf

Anamaria Prodan si Reghecampf
NEWS1 day ago

Monica Tatoiu nu s-a mai abținut. A intervenit în scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „Săracul, Reghe…”

Denisa Răducu
NEWS1 day ago

Cel mai mare regret al tatălui Denisei Răducu. Bărbatul are inima sfâșiată: „Tare mult mi-aș dori”

Dana Roba (2)
NEWS1 day ago

Dana Roba nu mai scapă de probleme. Fosta soacră vrea să îi ia copiii: „Nu au ce să caute acolo, nu vreau să-i întoarcă împotriva mea”