Connect with us

NEWS

Monica Tatoiu a avut o viață zbuciumată. Și-a înșelat soțul după două zile de la nuntă: „Venea iubitul meu din străinătate”

Published

on

Monica Tatoiu1

Monica Tatoiu a avut o viață zbuciumată. Și-a înșelat soțul după două zile de la nuntă: „Venea iubitul meu din străinătate”. Cunoscută pentru cariera sa de succes în afaceri și pentru personalitatea sa vibrantă, femeia a vorbit recent despre viața sa personală. La vârsta de 68 de ani, afacerista a adunat numeroase amintiri pe care a decis să le împărtășească cu publicul său. În stilul său caracteristic, plin de viață și fără rețineri, Tatoiu a vorbit despre căsnicia sa cu al doilea soț și despre experiențele care au marcat-o de-a lungul anilor.

Monica Tatoiu a avut o carieră remarcabilă în domeniul afacerilor, conducând o companie de cosmetice de renume din România între 1996 și 2008. Pe lângă succesul în afaceri, aceasta este și doctor în matematică, titlu obținut la Universitatea din Iași în 1990. În viața personală, este căsătorită cu Victor Tatoiu de 41 de ani și au împreună un fiu. Până să-l cunoască pe actualul ei partener, femeia și-a trăit viața după propriile reguli, fără să fie influențată de părerile celor din jur.

Monica Tatoiu și-a înșelat soțul după două zile de la nuntă

În cadrul podcastului “Viața bate filmul”, moderat de Bursucul, Monica Tatoiu a făcut publice detalii mai puțin cunoscute din viața sa. Prima căsătorie a avut loc la vârsta de 22 de ani, în urma unui pariu cu tatăl ei. Aceasta a povestit cum, la două zile după căsătorie, a fugit cu iubitul dinaintea soțului, cu care tatăl ei nu o lăsase să se căsătorească. Își amintește cu nostalgie de acele vremuri, când a plecat cu tânărul în Gara de Nord și au decis să ia un tren la întâmplare, fără să știe unde vor ajunge.

Apropo de al doilea soț. Ne-am căsătorit pe 3 ianuarie și pe 5 ianuarie i-am spus soțului că plec undeva. I-am zis că plec undeva, venea iubitul meu din străinătate. L-am așteptat la aeroport și ne-am dus în Gara de Nord. El mai trăiește încă.”

Monica Tatoiu1

Monica Tatoiu a recunoscut că a avut o tinerețe tumultuoasă, marcată de rebeliune și de dorința de a trăi viața la maximum. Tatăl ei, un om cu principii rigide, a crezut că mariajul ar putea să o potolească, dar ea a continuat să fie o persoană neliniștită și dornică de experiențe noi. Provenind dintr-o familie cu valori tradiționale, mama ei fiind crescută într-un mediu religios și tatăl ei având o viziune strictă asupra moralității, ea a găsit plăcere în a încălca convențiile sociale.

A avut o adolescență tumultoasă

La vârsta de 16 ani, vedeta a descoperit bucuria de a interacționa cu băieții și a realizat că putea să-i manipuleze cu ușurință. Deși era o elevă de nota 10, nu a ezitat să frecventeze discotecile și să exploreze sexualitatea, având prima experiență sexuală la 18 ani. Femeia de afaceri a recunoscut că, în tinerețe, se culca cu cine nimerea, fără să țină cont de convențiile sociale sau de așteptările familiei sale.

Într-un interviu acordat recent, femeia a discutat deschis despre adolescența sa zbuciumată, relațiile personale și opiniile sale despre dependența financiară a femeilor de partenerii lor. Ea nu este de acord ca o femeie să depindă financiar de bărbatul ei și le recomandă tuturor să își asigure o dependență financiară.

Advertisement
Dana Roba și Daniel Balaciu
NEWS2 hours ago

Daniel Balaciu, condamnat la doar șapte ani de închisoare după ce aproape și-a ucis soția. Dana Roba, revoltată: „Mi-e frică de el. Mă voi muta din țară”

Gabriela Cristea și familia 2
NEWS4 hours ago

Gabriela Cristea, acuzată pe internet că nu își îngrijește fetițele. Prezentatoarea nu s-a mai abținut: „Le pieptăn de vreo 3 ori pe zi”

Adriana Bahmuteanu
NEWS6 hours ago

Adriana Bahmuțeanu, momente de panică. Vijelia a luat acoperișul blocului în care locuiește. Fanii au făcut haz de necaz: „Acum chiar că nu are toate țiglele pe casă”

Mârlanu-Toni Ionescu
NEWS7 hours ago

Vă mai amintiți de „Mârlanu’” din serialul „Trăsniți în NATO”? Iată cu ce se ocupă Toni Ionescu după ce s-a retras din TV: „Nu prea mai avem loc în televiziune, noi, cei vechi”

maia-morgenstern1
NEWS10 hours ago

Care este cel mai mare regret al actriței Maia Morgenstern. Greșeala uriașă pe care a făcut-o: „Îmi dădeam ochii peste cap. Nu am știut să le acord timp”

Oana Roman1
NEWS13 hours ago

Revine Oana Roman pe micul ecran? Vedeta a făcut anunțul: „Am ezitat foarte mult înainte să accept, pentru că sunt o perfecţionistă”

Teo Trandafir-
NEWS20 hours ago

Teo Trandafir nu se privește niciodată la televizor. Care este motivul

Oana Mosneagu si Vlad Gherman
NEWS21 hours ago

Ce vrea să facă Oana Moșneagu cu buchetul de mireasă de la nuntă. Cum și de ce își va vopsi una dintre rochii

Gianina Corodan
NEWS22 hours ago

Ce mai face și cum arată Gianina Corondan după ce s-a retras din TV. Ce spune despre revenirea pe sticlă

Margareta Pâslaru
NEWS23 hours ago

Margareta Pâslaru deține un apartament de lux în New York. Cum arată imobilul de peste 1 milion de dolari

jador
NEWS1 day ago

Ce spune Oana Ciocan după ce Jador a confirmat despărțirea. Mesajul ei i-a surprins pe mulți

Jador și Oana Ciocan1
NEWS1 day ago

Este oficial. Jador și Oana Ciocan s-au despărțit. Mesajul cântărețului: „Nu mai suntem împreună. Nu mai alcătuim un cuplu”

Anamaria Prodan si Laurențiu Reghecampf
NEWS1 day ago

Anamaria Prodan, atac furibund la adresa fostului soț: „Ronald i-a dat o lecție de bărbăţie”. Replica dată de Reghecampf

Anamaria Prodan si Reghecampf
NEWS1 day ago

Monica Tatoiu nu s-a mai abținut. A intervenit în scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „Săracul, Reghe…”

Denisa Răducu
NEWS1 day ago

Cel mai mare regret al tatălui Denisei Răducu. Bărbatul are inima sfâșiată: „Tare mult mi-aș dori”

Dana Roba (2)
NEWS1 day ago

Dana Roba nu mai scapă de probleme. Fosta soacră vrea să îi ia copiii: „Nu au ce să caute acolo, nu vreau să-i întoarcă împotriva mea”