Connect with us

NEWS

Motivul pentru care Fuego a vrut să renunțe la muzică. Greutățile care l-au marcat: „M-au sabotat, m-au făcut să plâng. N-am avut ce mânca”

Published

on

Fuego

Motivul pentru care Fuego a vrut să renunțe la muzică. Greutățile care l-au marcat: „M-au sabotat, m-au făcut să plâng. N-am avut ce mânca”. Paul Surugiu este unul dintre cei mai iubiti artiști din România, având o carieră impresionantă de peste 30 de ani. Drumul său către succes nu a fost deloc ușor, fiind presărat cu numeroase obstacole și dificultăți financiare.

Debutul său oficial a avut loc în 1993, la Festivalul Național de Muzică Ușoară din Mamaia, unde a interpretat două piese compuse de George Grigoriu. Acel moment a fost foarte important pentru cariera lui, deschizându-i ușile către o serie de oportunități care aveau să-i contureze viitorul artistic.

Cu toate acestea, începuturile nu au fost lipsite de greutăți. Fuego a mărturisit recent că a trebuit să facă față numeroaselor piedici și sabotaje, fiind adesea descurajat de cei din jur. În ciuda acestor încercări, pasiunea sa pentru muzică a fost mai puternică decât orice obstacol, determinându-l să continue să lupte pentru visul său.

Fuego a vrut să renunțe la muzică

În primii ani de carieră, artistul s-a confruntat cu probleme financiare majore. Nu avea bani, relații sau alte resurse care să-l ajute să-și construiască o carieră mai ușor. A fost nevoit să muncească din greu pentru fiecare pas, iar multe uși i-au fost închise în față. Totuși, aceste dificultăți nu l-au descurajat, ci dimpotrivă, l-au ambiționat să creadă în talentul și munca sa.

A recunoscut că au existat momente în care a fost atât de descurajat încât a vrut să renunțe la muzică. Perioadele de disperare au fost atât de intense încât uneori nu avea nici măcar ce să mănânce. Cu toate acestea, a continuat să urce pe scenă, indiferent de starea sa de sănătate sau de alte dificultăți, afișându-se mereu cu zâmbetul pe buze în fața publicului său.

Fuego1

Ce relație are cu mama sa

Un alt aspect important al vieții sale este relația strânsă pe care o are cu mama sa, Eugenia. După moartea tatălui său, femeia a devenit cel mai bun prieten și principalul său sprijin. Deși este extrem de mândră de realizările fiului ei, aceasta nu participă la concertele lui din cauza emoțiilor puternice pe care le resimte. A preferat întotdeauna să stea departe de lumina reflectoarelor pentru a nu-și lăsa emoțiile să interfereze cu performanța fiului său. Tot ea a fost cea care, atunci când Fuego a împlinit 15 ani, l-a dus la București pentru a-l ajuta să facă ceea ce își dorea el, adică muzică.

Deși este o persoană celebră, Paul Surugiu subliniază că duce o viață normală, la fel ca oricare alt om. Are rate și datorii la bancă și își plătește mașina în rate pe cinci ani. Spectacolele sale, deși impresionante și costisitoare, necesită investiții mari. Pentru concertele de la Sala Palatului, care implică o scenografie complexă și participarea unor orchestre mari, este adesea nevoit să suporte cheltuielile din propriul buzunar.

Advertisement
NEWS4 hours ago

Oana Roman a scos armele împotriva lui Marius Elisei. Vedeta îl dă în judecată pe fostul soț. Care sunt acuzațiile

Bianca Drăgușanu
NEWS11 hours ago

Bianca Drăgușanu, ridicată de poliție. Iubita lui Gabi Bădălău are probleme mari cu legea. Care sunt acuzațiile

Simina Loica-Jador
NEWS12 hours ago

Fosta iubită a lui Jador, dezvăluiri de ultimă oră despre despărțirea artistului de Oana Ciocan: „Așa face el”

Marina Voica
NEWS16 hours ago

Marina Voica și-a pregătit locul de veci. Declarații șocante: „Să veniți la înmormântarea mea. Nu mă tem…”

Monica Anghel și copilul ei-operatie
NEWS18 hours ago

Momente dificile pentru Monica Anghel. Fiul ei are nevoie de o nouă operație, la un an după intervenția medicală de la picior

Gigi Becali a făcut accident auto
NEWS19 hours ago

Gigi Becali, accident rutier chiar în fața bisericii pe care o construiește în Pipera. Cum a fost posibil

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu
NEWS20 hours ago

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu s-au simțit umiliți la un restaurant din țară. Cei doi, nemulțumiți de cum a fost tratat fiul lor, Filip

Babasha
NEWS21 hours ago

Cine este și cum arată iubita lui Babasha. Artistul care a cântat cu Coldplay și-a uimit fanii

Alexandra Ungureanu
NEWS22 hours ago

Momente de panică în avion pentru Alexandra Ungureanu. Artista se gândea să-și ia adio

Raluca
NEWS1 day ago

Îți mai aduci aminte de emisiunea „Iartă-mă”? Iată ce s-a ales de prezentatoarea Raluca Moianu: Din ce face bani în prezent

Cristina Șișcanu
NEWS1 day ago

Cristina Șișcanu, criticată din nou de fani. Ce îi lipsește mamei prezentatoarei: „Ești egoistă, mai scoate bani…”

Monica Tatoiu
NEWS1 day ago

Cel mai greu moment din viața Monicăi Tatoiu. A vrut să se sinucidă: „Puterea lui Dumnezeu este imensă”

Oana Lis și Viorel Lis
NEWS1 day ago

Viorel Lis a înșelat-o pe Oana: „A început să strige la mine că sunt nebună”. Cum a fost prins cu minciuna fostul primar al Capitalei

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu1
NEWS2 days ago

Cristina Șișcanu, acuzată că îl tratează urât pe Mădălin Ionescu: „Săracul! Tace și merge fără să comenteze”

Mădălina Manole
NEWS2 days ago

Cum arată vila din Otopeni în care Mădălina Manole și-a luat viața în urmă cu 14 ani. Imaginile postate sunt emoționante

Ianis și Elena Hagi
NEWS2 days ago

Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Invitații au scos o mulțime de bani din buzunar