Connect with us

NEWS

Oana Roman l-a dat de gol pe Marius Elisei. Cum o șantaja bărbatul după ce au divorțat: „Mi-a furat telefonul”

Published

on

Oana Roman și Marius Elisei

Oana Roman l-a dat de gol pe Marius Elisei. Cum o șantaja bărbatul după ce au divorțat: „Mi-a furat telefonul”. Recent, influencerul a vorbit despre un episod tensionat din relația sa cu fostul soț, susținând că acesta a recurs la șantaj chiar și după ce au divorțat.

Cei doi au avut o relație tumultuoasă, despărțindu-se oficial în 2021, dar încercând să se împace ulterior. În 2023, au decis să se despartă definitiv, după numeroase certuri și discuții. Recent, Oana Roman a dezvăluit că, în perioada în care nu mai formau un cuplu, bărbatul i-a furat telefonul și a folosit conversațiile ei personale pentru a o șantaja.

Într-o seară, Marius Elisei i-a luat telefonul Oanei fără permisiunea acesteia, dorind să vadă o conversație pe care aceasta o avusese cu cineva, chiar dacă erau deja divorțați. După ce a accesat telefonul, bărbatul a făcut poze la respectivele conversații și le-a folosit pentru a o șantaja pe fosta soție, dar și pe persoana cu care aceasta discutase. Vedeta a subliniat că, în acel moment, nu mai avea nicio relație oficială cu Marius Elisei, astfel că acțiunile lui au fost complet nejustificate.

Cum ar fi șantajat-o Marius Elisei pe Oana Roman

Pe lângă aceste probleme, Oana Roman l-a acuzat pe Marius Elisei că nu plătește pensia alimentară pentru fiica lor, Isabela. Fiica fostului premier al României a menționat că tatăl fetei nu se implică deloc în creșterea și educația ei, lăsând toate responsabilitățile pe umerii ei.

A povestit că ea este cea care se ocupă de toate activitățile zilnice ale Isabelei, de la ducerea la școală și aducerea acasă, până la organizarea vacanțelor și plata tuturor cheltuielilor. De asemenea, Oana Roman a menționat că fostul său partener nu a contribuit niciodată cu suma stabilită pentru pensia alimentară, deși aceasta este de doar 500 de lei pe lună.

Oana Roman și Marius Elisei

Despărțirea dintre cei doi a avut un impact dramatic asupra fiicei lor, Isabela. Micuța resimte puternic absența tatălui său și își amintește cu nostalgie momentele petrecute împreună. Oana Roman a remarcat transformările prin care a trecut fiica ei în ultimii ani, inclusiv discuțiile despre sentimentul puternic al urii pe care copilul îl resimte. Într-o postare pe rețelele de socializare, vedeta a dezvăluit că acest sentiment de ură este, de fapt, o manifestare a frustrării și a neputinței de a înțelege abandonul și alte aspecte negative din viața sa.

Este acuzat că nu se implică deloc în viața fiicei lor

Pentru a-i oferi fiicei sale un cadru mai echilibrat, Oana Roman a decis să o ducă pe Isabela la un psiholog. Ea speră că terapia o va ajuta pe micuță să treacă peste despărțirea părinților și să gestioneze mai bine emoțiile negative.

În ceea ce privește implicarea fostului soț în viața Isabelei, Oana Roman și-a arătat frustrarea spunând că fostul ei partener nu oferă niciun fel de sprijin în privința activităților fiicei lor.

Ea a menționat că are nevoie de un șofer pentru a o ajuta să își ducă copilul la psiholog și la cursurile de pictură, deoarece Marius Elisei nu se implică deloc în creșterea și educarea fiicei lor. În final, vedeta consideră că lipsa de implicare a fostului ei partener este inacceptabilă și că acesta nu mai merită să fie considerat un părinte.

Advertisement
Dana Roba și Daniel Balaciu
NEWS1 hour ago

Daniel Balaciu, condamnat la doar șapte ani de închisoare după ce aproape și-a ucis soția. Dana Roba, revoltată: „Mi-e frică de el. Mă voi muta din țară”

Gabriela Cristea și familia 2
NEWS3 hours ago

Gabriela Cristea, acuzată pe internet că nu își îngrijește fetițele. Prezentatoarea nu s-a mai abținut: „Le pieptăn de vreo 3 ori pe zi”

Adriana Bahmuteanu
NEWS5 hours ago

Adriana Bahmuțeanu, momente de panică. Vijelia a luat acoperișul blocului în care locuiește. Fanii au făcut haz de necaz: „Acum chiar că nu are toate țiglele pe casă”

Mârlanu-Toni Ionescu
NEWS6 hours ago

Vă mai amintiți de „Mârlanu’” din serialul „Trăsniți în NATO”? Iată cu ce se ocupă Toni Ionescu după ce s-a retras din TV: „Nu prea mai avem loc în televiziune, noi, cei vechi”

maia-morgenstern1
NEWS9 hours ago

Care este cel mai mare regret al actriței Maia Morgenstern. Greșeala uriașă pe care a făcut-o: „Îmi dădeam ochii peste cap. Nu am știut să le acord timp”

Oana Roman1
NEWS12 hours ago

Revine Oana Roman pe micul ecran? Vedeta a făcut anunțul: „Am ezitat foarte mult înainte să accept, pentru că sunt o perfecţionistă”

Teo Trandafir-
NEWS19 hours ago

Teo Trandafir nu se privește niciodată la televizor. Care este motivul

Oana Mosneagu si Vlad Gherman
NEWS20 hours ago

Ce vrea să facă Oana Moșneagu cu buchetul de mireasă de la nuntă. Cum și de ce își va vopsi una dintre rochii

Gianina Corodan
NEWS21 hours ago

Ce mai face și cum arată Gianina Corondan după ce s-a retras din TV. Ce spune despre revenirea pe sticlă

Margareta Pâslaru
NEWS22 hours ago

Margareta Pâslaru deține un apartament de lux în New York. Cum arată imobilul de peste 1 milion de dolari

jador
NEWS1 day ago

Ce spune Oana Ciocan după ce Jador a confirmat despărțirea. Mesajul ei i-a surprins pe mulți

Jador și Oana Ciocan1
NEWS1 day ago

Este oficial. Jador și Oana Ciocan s-au despărțit. Mesajul cântărețului: „Nu mai suntem împreună. Nu mai alcătuim un cuplu”

Anamaria Prodan si Laurențiu Reghecampf
NEWS1 day ago

Anamaria Prodan, atac furibund la adresa fostului soț: „Ronald i-a dat o lecție de bărbăţie”. Replica dată de Reghecampf

Anamaria Prodan si Reghecampf
NEWS1 day ago

Monica Tatoiu nu s-a mai abținut. A intervenit în scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „Săracul, Reghe…”

Denisa Răducu
NEWS1 day ago

Cel mai mare regret al tatălui Denisei Răducu. Bărbatul are inima sfâșiată: „Tare mult mi-aș dori”

Dana Roba (2)
NEWS1 day ago

Dana Roba nu mai scapă de probleme. Fosta soacră vrea să îi ia copiii: „Nu au ce să caute acolo, nu vreau să-i întoarcă împotriva mea”