Connect with us

NEWS

Jurații de la Masterchef nu s-au suportat prima dată când s-au întâlnit. Adevărul despre relație dintre Dumitrescu, Scărlătescu și Bontea

Published

on

Masterchef

Jurații de la Masterchef nu s-au suportat prima dată când s-au întâlnit. Adevărul despre relație dintre Dumitrescu, Scărlătescu și Bontea. Florin Dumitrescu a vorbit despre acest lucru în cadrul unui interviu pe care i l-a acordat Andreei Esca.

Cei trei chefi au discutat despre parcursul lor în televiziune, selecția pentru formatul MasterChef și prietenia care s-a consolidat de-a lungul anilor. Andreea Esca i-a întâmpinat pe cei trei ucătari cu un mesaj călduros, exprimându-și bucuria pentru revenirea lor la PRO TV.

De ce nu s-au plăcut de la început Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea

La rândul lor, ei și-au exprimat dorul față de echipă și experiențele de la postul de televiziune. În timpul interviului, chefi au împărtășit detalii inedite despre începuturile lor în televiziune și despre modul în care au fost selectați pentru MasterChef. De asemenea, au discutat despre evoluția relației lor, care nu a fost una simplă de la început.

Florin Dumitrescu a recunoscut că, inițial, relația dintre ei nu a fost una ușoară. Dumitrescu a menționat că la început, Scărlătescu și Bontea se aflau într-o competiție pentru supremație, ceea ce a creat tensiuni între ei. Cu toate acestea, în timp, relația lor s-a sudat și au reușit să formeze un trio de nedespărțit, apreciat de publicul larg pentru chimia și dinamica lor pe platourile de filmare. Această evoluție a relației lor a contribuit la succesul emisiunii și la popularitatea de care se bucură în prezent.

De-a lungul anilor, cei trei chefi s-au remarcat prin exigența lor față de preparatele prezentate în cadrul emisiunii MasterChef. Comentariile acide și farfuriile aruncate au devenit o marcă a personalității lor dure. Cu toate acestea, Sorin Bontea a menționat că, odată cu trecerea timpului, au devenit mai înțelepți și mai indulgenți.

Istoria emisiunii MasterChef România

MasterChef România are o istorie de peste 12 ani, debutând în 2012 cu cei trei chefi, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Aceștia au fost jurații emisiunii pentru primele trei sezoane, până în 2014, când au părăsit PRO TV împreună cu echipa de producție a Monei Segall și au trecut la Antena 1. În această perioadă, MasterChef a continuat la PRO TV cu diverse echipe de jurați.

Masterchef

De-a lungul anilor, MasterChef a schimbat de mai multe ori juriul. Printre jurații care au participat la emisiune se numără Patrizia Paglieri, Adrian Hădean, Florin Scripcă (cunoscut ca Foa), Răzvan Exarhu, Samuel le Torriellec, Liviu Popescu, Joseph Hadad, Silviu Chelaru, Cosmin Tudoran și Radu Dumitrescu. Fiecare dintre aceștia a adus o perspectivă nouă și un stil diferit de jurizare, contribuind la diversitatea și dinamismul emisiunii.

După plecarea de la PRO TV, cei trei chefi au realizat emisiunea Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor la Antena 1, care a debutat în toamna anului 2014. Deși a avut un început promițător, emisiunea nu a reușit să atingă audiențele înregistrate de MasterChef și a fost mutată. În 2016, Antena 1 a găsit un nou format pentru cei trei chefi, intitulat Chefi la cuțite, realizat tot de Mona Segall. Acest format a avut un succes considerabil, iar cei trei chefi au jurizat emisiunea timp de 12 sezoane.

Cu toate acestea, din cauza mai multor neînțelegeri, echipa formată din cei trei jurați a decis să renunțe la emisiunea de la Antena 1 și să se întoarcă la Pro TV.

Advertisement
Dana Roba și Daniel Balaciu
NEWS49 mins ago

Daniel Balaciu, condamnat la doar șapte ani de închisoare după ce aproape și-a ucis soția. Dana Roba, revoltată: „Mi-e frică de el. Mă voi muta din țară”

Gabriela Cristea și familia 2
NEWS2 hours ago

Gabriela Cristea, acuzată pe internet că nu își îngrijește fetițele. Prezentatoarea nu s-a mai abținut: „Le pieptăn de vreo 3 ori pe zi”

Adriana Bahmuteanu
NEWS4 hours ago

Adriana Bahmuțeanu, momente de panică. Vijelia a luat acoperișul blocului în care locuiește. Fanii au făcut haz de necaz: „Acum chiar că nu are toate țiglele pe casă”

Mârlanu-Toni Ionescu
NEWS6 hours ago

Vă mai amintiți de „Mârlanu’” din serialul „Trăsniți în NATO”? Iată cu ce se ocupă Toni Ionescu după ce s-a retras din TV: „Nu prea mai avem loc în televiziune, noi, cei vechi”

maia-morgenstern1
NEWS9 hours ago

Care este cel mai mare regret al actriței Maia Morgenstern. Greșeala uriașă pe care a făcut-o: „Îmi dădeam ochii peste cap. Nu am știut să le acord timp”

Oana Roman1
NEWS11 hours ago

Revine Oana Roman pe micul ecran? Vedeta a făcut anunțul: „Am ezitat foarte mult înainte să accept, pentru că sunt o perfecţionistă”

Teo Trandafir-
NEWS18 hours ago

Teo Trandafir nu se privește niciodată la televizor. Care este motivul

Oana Mosneagu si Vlad Gherman
NEWS20 hours ago

Ce vrea să facă Oana Moșneagu cu buchetul de mireasă de la nuntă. Cum și de ce își va vopsi una dintre rochii

Gianina Corodan
NEWS21 hours ago

Ce mai face și cum arată Gianina Corondan după ce s-a retras din TV. Ce spune despre revenirea pe sticlă

Margareta Pâslaru
NEWS22 hours ago

Margareta Pâslaru deține un apartament de lux în New York. Cum arată imobilul de peste 1 milion de dolari

jador
NEWS24 hours ago

Ce spune Oana Ciocan după ce Jador a confirmat despărțirea. Mesajul ei i-a surprins pe mulți

Jador și Oana Ciocan1
NEWS1 day ago

Este oficial. Jador și Oana Ciocan s-au despărțit. Mesajul cântărețului: „Nu mai suntem împreună. Nu mai alcătuim un cuplu”

Anamaria Prodan si Laurențiu Reghecampf
NEWS1 day ago

Anamaria Prodan, atac furibund la adresa fostului soț: „Ronald i-a dat o lecție de bărbăţie”. Replica dată de Reghecampf

Anamaria Prodan si Reghecampf
NEWS1 day ago

Monica Tatoiu nu s-a mai abținut. A intervenit în scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „Săracul, Reghe…”

Denisa Răducu
NEWS1 day ago

Cel mai mare regret al tatălui Denisei Răducu. Bărbatul are inima sfâșiată: „Tare mult mi-aș dori”

Dana Roba (2)
NEWS1 day ago

Dana Roba nu mai scapă de probleme. Fosta soacră vrea să îi ia copiii: „Nu au ce să caute acolo, nu vreau să-i întoarcă împotriva mea”