Connect with us

NEWS

Salman Khan nu vrea să o ia de nevastă pe Iulia Vântur. De ce nu s-au căsătorit până acum: „S-ar putea să nu fiu în stare să ofer fericire în viață”

Published

on

Iulia Vântur și Salman Khan

Lovitură dură pentru Iulia Vântur. Salman Khan, celebrul actor din India, nu vrea să se căsătorească, considerând că o va face atunci când va simți că este momentul potrivit. Deși sunt împreună de un deceniu, se pare că artistul încă așteaptă acel ceva care să îl determine să o ceară pe româncă de soție.

Relația dintre Iulia Vântur și superstarul indian Salman Khan a fost mereu subiect de interes pentru presă și fani, generând controverse și speculații în legătură cu o posibilă căsătorie care întârzie să apară, chiar și după cei 12 ani de relație pe care cei doi îi au împreună. Cu toate acestea, Salman Khan a subliniat în mai multe rânduri că momentul căsătoriei nu a sosit încă, menționând că după mai multe experiențe nereușite în dragoste, nu simte nevoia de a se căsători în prezent.

De ce nu vrea să se căsătorească Salman Khan

La un moment dat, într-un interviu pentru India TV, bărbatul a dezvăluit că motivul pentru care nu s-a căsătorit până acum ar putea fi chiar el însuși. Totuși, din punctul său de vedere, decizia de a se căsători depinde de ambele părți, iar vedeta a subliniat că este dispus să facă acest pas atunci când va simți că este momentul potrivit.

Actorul a recunoscut că în trecut a fost părăsit de femei, atribuind aceste despărțiri propriei nesiguranțe și temerilor partenerei sale că nu i-ar putea oferi fericire pe termen lung. Cu toate acestea, Salman Khan a spus că își dorește ca, atunci când va lua decizia de a se căsători, să fie o hotărâre definitivă și să-i ofere partenerului său toată fericirea și stabilitatea de care are nevoie.

Iulia Vântur și Salman Khan

Citește și:

Iulia Vântur și Salman Khan, în pericol. Faimosul actor a fost ținta unui atac armat. Cine a vrut să îl ucidă și care este motivul

Iulia Vântur a vorbit și ea, într-un interviu recent acordat pentru City Times, despre partenerul ei de viață. Românca îi poartă un respect imens iubitului său pentru dedicarea acestuia față de munca sa. Ea a subliniat că superstarul indian se implică cu pasiune nu doar în propriile proiecte, ci și în echipa sa, fiind o sursă de inspirație pentru ea. Cu toate acestea, blondina a recunoscut că uneori se simte eclipsată de strălucirea și popularitatea lui Salman, descris ca o “stea strălucitoare”. A mai spus că superstarul indian este „scutul” ei.

Cum o numesc indienii pe Iulia Vântur

De-a lungul celor peste zece ani petrecuți împreună, cei doi nu au făcut încă pasul către căsătorie, alimentând speculațiile și întrebările din partea publicului cu privire la momentul în care cei doi vor decide să oficializeze relația.

Cu toate acestea, presa indiană a relatat că Salman Khan a afirmat că nu mai consideră căsătoria ca fiind o prioritate în viața sa, sugerând că această etapă a vieții sale ar putea fi deja depășită. Cu toate acestea, fanii din India continuă să își exprime dorința de a-i vedea pe cei doi căsătoriți, iar atunci când o întâlnesc pe Iulia pe străzile din Mumbai, o salută cu apelativul “bhabhi”, adică “cumnată”, arătându-i astfel că este apreciată și iubită de comunitatea lor.

Advertisement
irina loghin
NEWS10 hours ago

Cum arată Irina Loghin în costum de baie la 85 de ani. Artista și-a surprins fanii

Dani Otil
NEWS14 hours ago

De ce îl consideră oamenii pe Dani Oțil zgârcit. De unde a pornit, de fapt, totul: „Nu aveam cu ce să mă încalț, îmi era rușine…”

Adelina Pestrițu
NEWS18 hours ago

Revine Adelina Pestrițu pe micul ecran? Vedeta a obosit: „Online-ul îmi ocupă foarte mult timp”

Marcel Toader și Gabriela Cristea
NEWS19 hours ago

De ce au divorțat Gabriela Cristea și Marcel Toader. Bărbatul i-a golit toate conturile bancare

Raluca Bădulescu
NEWS21 hours ago

Cum arată apartamentul de lux în care locuiește Raluca Bădulescu în chirie: „Plătesc 1.300 de euro pe lună”

Daniela Condurache (2)
NEWS22 hours ago

Cel mai mare regret din viața Danielei Condurache. De ce nu are artista copii

Fulgy
NEWS1 day ago

Bucurie mare pentru Viorica și Ioniță de la Clejani. Fulgy și-a schimbat radical viața. Cu ce se ocupă tânărul mutat în Dubai

Iisus din Nazareth
NEWS1 day ago

Cum arată Robert Powell la 79 de ani, actorul din Iisus din Nazareth? Ce impact a avut rolul asupra vieții sale

muzica populara
NEWS1 day ago

Cântăreața de folclor care a fost scuipată, înjurată și dată afară dintr-o emisiune TV: ”Am fost la poliție”

Carmen Tănase
NEWS2 days ago

Carmen Tănase, diagnosticată cu tumoră pe măduvă. A descoperit boala gravă printr-o întâmplare: „Dumnezeu mă iubește”

Donatella Versace operatii
NEWS2 days ago

Donatella Versace a împlinit 69 de ani. Cum arăta înainte de a-și face operații estetice

Dana Budeanu
NEWS2 days ago

Dana Budeanu și-a arătat adevărata față: „Sunt sensibilă și fină. Nu aș suferi pentru atâtea lucruri…”

Florin Piersic operat
NEWS2 days ago

Care mai este starea lui Florin Piersic după ce a fost operat. Mesajul transmis de medici

Anamaria Prodan
NEWS2 days ago

Anamaria Prodan, reacție dură după ce s-a spus că Reghe vrea să îl cheme pe Dan Alexa ca martor împotriva ei: „Nu pot da valoare oricui…”

loredana groza
NEWS2 days ago

Loredana Groza nu agreează vacanțele lungi și dese. Ce părere are cântăreața despre ele

Maria Cârneci
NEWS2 days ago

Câți bani cere Maria Cârneci pentru a cânta la un eveniment. Suma este surprinzătoare