Connect with us

NEWS

Simona Gherghe, umilită de Lucian Viziru. De la ce a pornit scandalul

Published

on

În urmă cu mai bine de 10 ani, între Simona Gherghe și Lucian Viziru a izbucnit un conflict de zile mari. Deși au trecut atâția ani, actorul nu a trecut peste cele întâmplate.

Simona Gherghe l-a acuzat pe artist că ar fi cerut bani să apară în emisiunea ei. Această afirmație a fost vehement respinsă de către actor, care a considerat că a fost jignit și tratat injust. Mai mult decât atât, Viziru a simțit că moderatoarea a folosit emisiunea pentru a aborda subiectul despărțirii actorului de Tania Budi, iar acest lucru l-a deranjat enorm.

În ciuda eforturilor prezentatoarei de a-și susține acțiunile prin prezentarea unor dovezi și argumente, și a încercărilor ei de a justifica modul în care a gestionat situația, Viziru rămâne ferm în poziția sa. El consideră că a fost tratat injust și că insinuările aduse la adresa sa au fost nedrepte și neprofesioniste.

Simona Gherghe, umilită de Lucian Viziru

Mai mult decât atât, bărbatul și-a exprimat în mod deschis nemulțumirea față de Simona Gherghe și nu a ezitat să își spună părerea în diverse medii publice, inclusiv în cadrul podcast-ului „Acasă la Măruță”. Acest lucru demonstrează că resentimentele dintre cei doi nu s-au diminuat odată cu trecerea timpului, ci dimpotrivă, au persistat.

După o perioadă de șapte ani petrecuți în Germania, Lucian Viziru a luat decizia importantă de a se întoarce în România. Motivul acestei alegeri a fost legat de partenera sa, Ema, care a găsit un loc de muncă bun în țară. Pentru actor, absența soției sale a fost greu de suportat, iar dorința de a fi alături de ea l-a determinat să facă acest pas. Astfel, după ce Ema s-a întors acasă, Viziru a urmat-o curând.

Întoarcerea în România nu a fost lipsită de provocări pentru actor. Deși și-a dorit să încerce domeniul afacerilor, el a realizat că aceasta nu este chemarea sa. Preferând să se dedice pasiunilor sale – muzica și actoria, bărbatul a renunțat la ideea de a fi om de afaceri. Pentru el, banii nu reprezintă o motivație suficientă, iar libertatea și pasiunea pentru artă sunt prioritare.

Planuri mari pentru viitor

Cu toate acestea, revenirea în țară i-a deschis noi oportunități artistului în lumea televiziunii. Acesta a obținut un rol în serialul „Clanul” și este hotărât să se implice în mai multe proiecte viitoare. Cunoscutul actor își dorește să primească cât mai multe roluri, inclusiv pe cele negative.

Cu umor, el menționează că întotdeauna și-a dorit să interpreteze rolul „băiatului rău” și se oferă să facă acest lucru pentru oricine plătește suficient.

În ceea ce privește viața personală a actorului, recent, fratele acestuia, Augustin Viziru, a dat cărțile pe față. Mai clar, de-a lungul timpului, s-a vehiculat că cei doi nu sunt în relații bune, ba chiar ar fi ajuns în punctul în care să nu își mai vorbească.

Cei doi frați nu s-au ferit niciodată să recunoască că relația lor nu a fost deloc roz încă din copilărie, mereu se certau din lucruri mărunte. Augustin Viziru a spus, recent, că indiferent ce ar spune lumea, Lucian Viziru este omul pentru care ar face orice, indiferent de moment și de micile neînțelegeri pe care le au.

Advertisement
Cabral si Andreea Ibacka
NEWS2 hours ago

Cabral, dezvăluirea care a pus internauții pe jar: „Am venit acasă și am găsit-o pe nevasta mea cu doi bărbați”

Maria Constantin si Marcel Toader (2)
NEWS4 hours ago

Calvarul prin care a trecut Maria Constantin în căsnicia cu Marcel Toader. Ce a descoperit artista după ce s-a măritat cu el: „M-a mințit mult”

Florin Piersic
NEWS5 hours ago

Florin Piersic se pregătește să revină pe scenă. Medicii au făcut marele anunț despre starea de sănătate a marelui actor

Cristina Cioran și Alex Dobrescu (2)
NEWS5 hours ago

Cristina Cioran, prima reacție după ce Alex Dobrescu a anunțat că este însărcinată: „Pentru mine nu mai există”

Radu Mazăre (2)
NEWS6 hours ago

Averea lui Radu Mazăre. Ce afaceri i-au umplut conturile fostului primar din Constanța

Irinel Columbeanu (2)
NEWS7 hours ago

Irinel Columbeanu a dezvăluit discuția avută cu Monica Gabor. Fostul milionar a fost surprins de cuvintele fostei sale soții

Nicoleta Luciu si Zsolt
NEWS9 hours ago

Soțul Nicoletei Luciu a rupt tăcerea. Ce spune Zsolt Csergo despre divorț: „Viața nu este mai liniștită…”

Tavi Clonda
NEWS12 hours ago

Tavi Clonda, schimbare radicală de look. Gabriela Cristea a fost șocată: „Ce ți-ai făcut?”

Roxana Mihalache și Radu Mazăre
NEWS14 hours ago

Cine este și cu ce se ocupă Roxana Mihalache, soția lui Radu Mazăre. Femeia este însărcinată în patru luni

valentina pelinel
NEWS19 hours ago

Valentina Pelinel dă cărțile pe față! Cum se înțelege cu Mihaela Borcea, fosta și prima soție a lui Cristi Borcea

Florin Salam și Fănica-mormant
NEWS20 hours ago

Imagini sfâșietoare de la mormântul Fănicăi, prima soție a lui Florin Salam. Sunt 15 ani de la decesul ei

laura cosoi
NEWS21 hours ago

Anunțul Laurei Cosoi după 9 ani de căsătorie cu Cosmin Curticăpean. Actrița va naște în curând al patrulea copil

nicoleta luciu
NEWS22 hours ago

Cum arată și cu ce se mai ocupă Nicoleta Luciu, după ce a dispărut din spațiul public

Mioara Velicu
NEWS23 hours ago

Mioara Velicu încă primește semne de la soțul decedat în urmă cu 11 ani. Cum îi răspunde artista

Diana Enache și Iuliana Marciuc-relatie
NEWS1 day ago

Cum se înțelege fiica lui Adrian Enache cu Iuliana Marciuc, partenera tatălui său: ”Realitatea a fost mult mai grea”

Bianca Drăgușanu și Ilinca Vandici (2)
NEWS1 day ago

Ilinca Vandici i-a atras atenția Biancăi Drăgușanu. Ce a deranjat-o pe prezentatoarea de la Kanal D: „Ține-le pentru tine”