Connect with us

NEWS

Secretul căsniciei fericite dintre Petre Roman și Silvia Chifiriuc. Cum s-au afișat prima dată împreună în public

Published

on

Silvia Chifiriuc și Petre Roman sunt împreună de mai bine de 17 ani, iar drumul lor a fost plin de momente atât de frumoase, cât și de provocări pe care le-au înfruntat împreună. Chiar și în cele mai dificile momente, au rămas alături unul de altul. Secretul fericirii lor constă într-un ritual pe care îl practică în fiecare seară înainte de culcare, un moment special care îi ajută să se reconecteze și să își exprime recunoștința pentru tot ce au.

Relația lor este o dovadă vie că dragostea autentică poate înfrunta orice obstacol. De-a lungul anilor, au trecut prin experiențe care i-au unit și mai mult, inclusiv momente de mare bucurie, dar și tristeți profunde, precum pierderea părinților Silviei.

Cei doi au demonstrat că dragostea lor este puternică și autentică, mai ales în fața celor care nu credeau în povestea lor. În cei peste 17 ani, au experimentat atât bucuriile vieții, cât și durerile, cum a fost pierderea părinților Silviei. Cu toate acestea, au rămas uniți și au trecut prin toate împreună.

Secretul căsniciei dintre Silvia Chifiriuc și Petre Roman

Faptul că s-au căsătorit în anul 2009 a fost un pas important în consolidarea legăturii lor. Chiar dacă unii nu au crezut în povestea lor de dragoste, au demonstrat că sunt făcuți unul pentru altul și au reușit să își construiască o relație solidă și durabilă.

Pentru cei doi, numărul anilor petrecuți împreună nu este atât de important precum calitatea timpului și a relației lor. Recunoștința și mulțumirea pentru tot ce au sunt două aspecte esențiale în relația lor de cuplu. Prin practicarea recunoștinței zilnic, ei simt că atrag lucruri pozitive și frumoase în viața lor.

Gesturile mici și atenția reciprocă sunt pilonii care au susținut și consolidat legătura lor de-a lungul anilor. Cântăreața a avut întotdeauna încredere în dragostea și devotamentul fostului premier, iar această încredere reciprocă a fost piatra de temelie a relației lor solide.

În ciuda criticilor și a obstacolelor întâlnite pe parcursul relației lor, cei doi au rămas uniți și puternici. Au trecut prin momente dificile, inclusiv perioade în care relația lor a fost expusă sub lumina reflectoarelor, dar au reușit să treacă peste aceste momente. În ciuda dificultăților, ei cred că relația lor este o adevărată binecuvântare și sunt recunoscători pentru fiecare moment pe care îl petrec împreună.

Petre Roman și-a luat rămas bun de la fosta soție

Înainte de a se căsători cu Silvia Chifiriuc, Petre Roman a avut o căsnicie de lungă durată cu Mioara Roman. Deși au trăit împreună peste 30 de ani, perioadă în care s-a născut și Oana Roman, relația lor a ajuns la final. În 2007 cei doi au divorțat, iar din acel moment nu au mai vorbit unul cu altul. Chiar dacă fostul politician se interesa mereu de fosta soție, el a preferat să păstreze distanța și să nu mai aibă nicio legătură cu ea.

Mioara Roman a murit pe data de 23 februarie iar luni, 26 februarie, a fost condusă de familie pe ultimul drum. Oana Roman s-a asigurat că mama ei are o înmormântare pe măsură, cu multe flori albe, dar și un sobor format din patru preoți.

La capela unde a fost depus trupul Mioarei Roman a fost și Petre Roman. Fostul soț al femeii a fost distrus și nu s-a putut uita în direcția unde era sicriul.

Advertisement
Cabral si Andreea Ibacka
NEWS45 mins ago

Cabral, dezvăluirea care a pus internauții pe jar: „Am venit acasă și am găsit-o pe nevasta mea cu doi bărbați”

Maria Constantin si Marcel Toader (2)
NEWS3 hours ago

Calvarul prin care a trecut Maria Constantin în căsnicia cu Marcel Toader. Ce a descoperit artista după ce s-a măritat cu el: „M-a mințit mult”

Florin Piersic
NEWS4 hours ago

Florin Piersic se pregătește să revină pe scenă. Medicii au făcut marele anunț despre starea de sănătate a marelui actor

Cristina Cioran și Alex Dobrescu (2)
NEWS4 hours ago

Cristina Cioran, prima reacție după ce Alex Dobrescu a anunțat că este însărcinată: „Pentru mine nu mai există”

Radu Mazăre (2)
NEWS5 hours ago

Averea lui Radu Mazăre. Ce afaceri i-au umplut conturile fostului primar din Constanța

Irinel Columbeanu (2)
NEWS6 hours ago

Irinel Columbeanu a dezvăluit discuția avută cu Monica Gabor. Fostul milionar a fost surprins de cuvintele fostei sale soții

Nicoleta Luciu si Zsolt
NEWS7 hours ago

Soțul Nicoletei Luciu a rupt tăcerea. Ce spune Zsolt Csergo despre divorț: „Viața nu este mai liniștită…”

Tavi Clonda
NEWS11 hours ago

Tavi Clonda, schimbare radicală de look. Gabriela Cristea a fost șocată: „Ce ți-ai făcut?”

Roxana Mihalache și Radu Mazăre
NEWS12 hours ago

Cine este și cu ce se ocupă Roxana Mihalache, soția lui Radu Mazăre. Femeia este însărcinată în patru luni

valentina pelinel
NEWS17 hours ago

Valentina Pelinel dă cărțile pe față! Cum se înțelege cu Mihaela Borcea, fosta și prima soție a lui Cristi Borcea

Florin Salam și Fănica-mormant
NEWS19 hours ago

Imagini sfâșietoare de la mormântul Fănicăi, prima soție a lui Florin Salam. Sunt 15 ani de la decesul ei

laura cosoi
NEWS20 hours ago

Anunțul Laurei Cosoi după 9 ani de căsătorie cu Cosmin Curticăpean. Actrița va naște în curând al patrulea copil

nicoleta luciu
NEWS21 hours ago

Cum arată și cu ce se mai ocupă Nicoleta Luciu, după ce a dispărut din spațiul public

Mioara Velicu
NEWS22 hours ago

Mioara Velicu încă primește semne de la soțul decedat în urmă cu 11 ani. Cum îi răspunde artista

Diana Enache și Iuliana Marciuc-relatie
NEWS23 hours ago

Cum se înțelege fiica lui Adrian Enache cu Iuliana Marciuc, partenera tatălui său: ”Realitatea a fost mult mai grea”

Bianca Drăgușanu și Ilinca Vandici (2)
NEWS1 day ago

Ilinca Vandici i-a atras atenția Biancăi Drăgușanu. Ce a deranjat-o pe prezentatoarea de la Kanal D: „Ține-le pentru tine”