Connect with us

NEWS

Top 10 filme de acțiune pe care trebuie să le vezi pe Netflix în 2024

Published

on

netflix

Zece filme de acțiune la care să te uiți pe Netflix în 2024. Te vor impresiona prin secvențe pline de suspans, adrenalină, emoție, dramă și comedie. De asemenea, îți poți vedea actorii favoriți în noi ipostaze.

O listă de 10 filme la care să te uiți în acest an

Dacă te numeri printre cei peste 1 milion de români care au cont pe Netflix și îți dorești să privești pelicule care să fie mai captivante decât restul, dar și din care să rămâi cu lecții importante despre viață, iată o listă care în mod cert te va fascina.

Îți propunem pentru început ”Lift”, o comedie îmbinată cu acțiune, care te va amuza și îți va crea o stare de tensiune pe alocuri, pe parcursul a 60 de minute. Atenția îți va fi captată de o bandă internațională de hoți, condusă de Cyrus Whitaker, care se grăbește să fure 500 de milioane de dolari în aur dintr-un avion.

Netflix film

”Society of Snow” nu trebuie să-l ratezi, fiindcă vei avea ocazia să vezi cum vor supraviețui în frig câțiva sportivi. Asta după ce se va prăbuși un avion cu o echipă de rugby, în inima munților Anzi. Acțiunea se petrece în anul 1972.

Dacă îți plac filmele misterioase, atunci este potrivit pentru tine ”Fool me once”. În acesta, o tânără soldat, pe nume Maya, își vede soțul cu o cameră ascunsă, după ce știa că a fost ucis. Va descoperi o conspirație cu rădăcini adânci.

”Griselda”, o miniserie despre ”Văduva neagră”

De asemenea, dacă vrei să afli mai multe despre cartelurile americane, îți sugerăm miniseria ”Griselda”. Pe parcursul a 9 episoade o vei descoperi pe femeia care ar fi fost mai de temut, în mafia drogurilor, și decât Pablo Escoba. Se spune că și-a omorât toți cei trei soți, fiind denumită ”Văduva neagră”. Familia ei a dat în judecată ”Netflix” după difuzarea peliculei, în care personaj principal este Sofia Vergara.

Un alt film interesant este ”The Brothers Sun”. O familie este amenințată de un inamic misterios, membru al unei traide din Taipei, care va merge în Los Angeles pentru a-și proteja mama îndărătnică și fratele neștiutor.

”End of the line” te va amuza copios. Este tot o comedie îmbinată cu acțiune, asemeni ”LifT”, dar în care povestea este alta. Ivan, un șofer clandestin, va încerca să facă față provocărilor aduse de finalul căsniciei sale

„A killer paradox”te va fascina prin modul cum un student va produce o crimă accidentală, după care o alta din proprie voință. Va intra într-un joc de-a șoarecele și pisica cu un detectiv care este pe urmele sale.

În mod inevitabil îți va plăcea și ”House of Ninjas”, în care membrii unei familii disfuncționale reîncep misiuni din umbră pentru a elimina pericolele care li se par că îi vizează. Multe întâmplări bizare se vor produce.

”The Mire-Millenium”, cu o acțiune care se desfășoară la finalul anilor 90, te va impresiona prin modul cum poliția investighează o crimă locală. Asta după ce va descoperi un schelet într-o pădure și va primi sesizări nenumărate de răpiri.

Îți va plăcea cu siguranță și ”Code 8 Part II”, în care acțiunea are loc într-un oraș cu oameni cu superputeri, dar care sunt oprimați. Totul se va complica din clipa în care un fost escroc face echipă cu un traficant încât să protejeze o adolescentă de un polițist corupt.

Advertisement
Oana Roman și Catinca Roman
NEWS21 hours ago

Oana și Catinca Roman, din nou în război: „Comentăm de pe margine, dar nu ne-am implicat cu nimic”

Stela Popescu
NEWS22 hours ago

Actorul celebru care a turnat-o pe Stela Popescu la Securitate: „Era prea emancipată”

Daniela Gyorfi și George Tal
NEWS23 hours ago

Cu ce vedetă din România ar fi fost înșelată Daniela Gyorfi. Vedeta a spus tot adevărul despre soțul ei

Mihai și Mikaela Albu
NEWS24 hours ago

Mihai Albu, supărat că se întâlnește rar cu fiica Mikaela. Care este motivul distanței dintre cei doi: „Nu ne-am văzut de trei sau patru săptămâni”

Gabriela Cristea
NEWS1 day ago

Cum face față Gabriela Cristea comentariilor negative. Tavi Clonda a dat-o de gol: „A deranjat-o faza în care s-a scris că a băut în timpul emisiunii”

Horscop, zodii
SPECIAL1 day ago

Care sunt cele mai false zodii din horoscop. În cine nu trebuie să ai încredere niciodată

NEWS1 day ago

Val de căldură în acest weekend. Când revin ploile și frigul în România. Anunțul ANM

NEWS1 day ago

Detalii mai puțin știute despre Cătălin Botezatu. Ce s-a întâmplat cu prima iubire a celebrului designer. Avea doar 30 de ani

marina voica
NEWS1 day ago

De ce nu are copii Marina Voica. Artista în vârstă de 87 de ani nu regretă

Oana Lis
NEWS1 day ago

Oana Lis, cu fața umflată de plâns pe rețelele de socializare. Drama prin care trece vedeta: „Plângă, cazi puțin, viața este o luptă”

Delia
NEWS1 day ago

Delia, umilită pe internet fiindcă s-a postat nemachiată. Internauții au explodat: „Muma pădurii”

Oana Roman
NEWS2 days ago

Oana Roman, criticată aspru fiindcă a renunțat la doliu. Cum a răspuns comentariilor: „Atâta primitivism și răutate ca la noi, nu există”

Zodiac, horoscop
NEWS2 days ago

Zodiile care sunt cel mai greu de părăsit. Nativii care nu pot renunța ușor la fosta iubire

Horia Brenciu și Rita Mureșan
NEWS2 days ago

Povestea de dragoste dintre Horia Brenciu și Rita Mureșan. Care este, de fapt, adevărul: „Am avut o relație frumoasă”

Petrică Mîțu Stoian
NEWS2 days ago

Sora lui Petrică Mîțu Stoian continuă să lupte pentru a-i face dreptate artistului. Femeia nu acceptă daune morale de la clinica pe care o consideră vinovată de moartea bărbatului: „Ce să fac cu banii?”

Alex Velea și Andreea Bănică
NEWS2 days ago

De ce nu își mai vorbesc Andreea Bănică și Alex Velea. Artista i-a fost nașă cântărețului la prima căsnicie. Totul a pornit de la bani