Connect with us

NEWS

Vestea teribilă pe care a aflat-o Cristina Șișcanu înainte de a rămâne însărcinată. Ce i-au spus medicii: „A picat ca un trăznet, m-a devastat”

Published

on

Cristina Siscanu

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu sunt un cuplu solid și apreciat în România. Deși povestea lor de dragoste a început cu critici și judecăți din toate părțile, cei doi nu au ținut cont de gurile rele și au format o familie minunată. Aceștia au împreună o fetiță, Petra, însă în același timp au grijă și de ceilalți doi copii ai lui Mădălin proveniți dintr-o căsnicie anterioară.

Puțini sunt cei care știu că soția lui Mădălin Ionescu a trecut prin momente cumplite în momentele în care a încercat să rămână însărcinată. La un moment dat, vedeta a vorbit despre obstacolele pe care le-a traversat pentru a ajunge în ziua de azi să fie o mamă extrem de mândră.

Momente critice pentru Cristina Șișcanu

Înainte de a rămâne însărcinată cu Petra, Cristina și Mădălin Ionescu se gândeau la posibilitatea de a face un copil. Din acest motiv, femeia și-a făcut analizele și ce a urmat a fost teribil. A aflat că are o leziune pe col și că trebuie să facă urgent o biopsie. În acel moment, prezentatoarea s-a simțit devastată, iar cele două săptămâni de așteptare au secat-o. În momentul în care au venit rezultatele biopsiei, femeia s-a liniștit: nu erau celule canceroase.

Din acel moment, ea a simţit nevoia să meargă mai des la biserică şi şi-a găsit timp să o facă destul de des, iar rugăciunile ei au fost ascultate. Soțul său a povestit în urmă cu ceva timp că femeia a rămas însărcinată într-o vacanţă pe care au avut-o în Grecia. Fix în acea escapadă, cei doi s-au rugat la biserica din Corfu Town.

Cristina Siscanu

Petra, înscrisă la o școală privată

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au hotărât să își înscrie fetița la o școală privată, o decizie pe care au comunicat-o printr-un clip video postat pe Instagram. Vedeta a simțit nevoia să explice motivele care i-au condus la această alegere, subliniind că au analizat cu atenție toate opțiunile disponibile pentru fetiță.

Cei doi au petrecut luni întregi evaluând dacă să o trimită pe Petra la o școală privată sau să opteze pentru una de stat. După o perioadă de gândire, au decis în final să își îndrume copilul către învățământul privat, însă următorul pas a fost să identifice cea mai potrivită instituție pentru ea.

Citește și:

Cristina Șișcanu, acuzată că a fost amanta lui Mădălin Ionescu. Prezentatorul TV a reacționat: „Nici nu realizați cât de rău i-ați făcut”

Fosta concurentă de la emisiunea „Bravo, ai stil” a explicat raționamentul din spatele alegerii lor, subliniind că au luat în considerare mai multe aspecte. Unul dintre principalele motive al alegerii lor a fost legată de calitatea educației, recunoscând discrepanțele dintre sistemul de învățământ privat și cel de stat din România.

De asemenea, au analizat și aspectele financiare implicate, constatând că, în ciuda caracterului gratuit al învățământului de stat, cheltuielile suplimentare pentru servicii precum after-school și alte activități ar fi fost substanțiale. Mai mult, ar fi necesitat o ajustare a programelor și sacrificarea unor proiecte personale pentru a face față nevoilor fetei.

Prin urmare, după o evaluare atentă a costurilor și beneficiilor, cuplul a ajuns la concluzia că o școală privată ar fi cea mai bună opțiune pentru Petra. Soția lui Mădălin Ionescu a subliniat că au întocmit o listă detaliată a avantajelor și dezavantajelor învățământului de stat și a constatat că, în final, costurile asociate acestuia nu ar fi fost neglijabile. Astfel, au decis că investiția într-o școală privată ar fi cea mai adecvată pentru nevoile și aspirațiile lor legate de educația fiicei.

Advertisement
Oana Roman și Catinca Roman
NEWS20 hours ago

Oana și Catinca Roman, din nou în război: „Comentăm de pe margine, dar nu ne-am implicat cu nimic”

Stela Popescu
NEWS21 hours ago

Actorul celebru care a turnat-o pe Stela Popescu la Securitate: „Era prea emancipată”

Daniela Gyorfi și George Tal
NEWS22 hours ago

Cu ce vedetă din România ar fi fost înșelată Daniela Gyorfi. Vedeta a spus tot adevărul despre soțul ei

Mihai și Mikaela Albu
NEWS23 hours ago

Mihai Albu, supărat că se întâlnește rar cu fiica Mikaela. Care este motivul distanței dintre cei doi: „Nu ne-am văzut de trei sau patru săptămâni”

Gabriela Cristea
NEWS1 day ago

Cum face față Gabriela Cristea comentariilor negative. Tavi Clonda a dat-o de gol: „A deranjat-o faza în care s-a scris că a băut în timpul emisiunii”

Horscop, zodii
SPECIAL1 day ago

Care sunt cele mai false zodii din horoscop. În cine nu trebuie să ai încredere niciodată

NEWS1 day ago

Val de căldură în acest weekend. Când revin ploile și frigul în România. Anunțul ANM

NEWS1 day ago

Detalii mai puțin știute despre Cătălin Botezatu. Ce s-a întâmplat cu prima iubire a celebrului designer. Avea doar 30 de ani

marina voica
NEWS1 day ago

De ce nu are copii Marina Voica. Artista în vârstă de 87 de ani nu regretă

Oana Lis
NEWS1 day ago

Oana Lis, cu fața umflată de plâns pe rețelele de socializare. Drama prin care trece vedeta: „Plângă, cazi puțin, viața este o luptă”

Delia
NEWS1 day ago

Delia, umilită pe internet fiindcă s-a postat nemachiată. Internauții au explodat: „Muma pădurii”

Oana Roman
NEWS2 days ago

Oana Roman, criticată aspru fiindcă a renunțat la doliu. Cum a răspuns comentariilor: „Atâta primitivism și răutate ca la noi, nu există”

Zodiac, horoscop
NEWS2 days ago

Zodiile care sunt cel mai greu de părăsit. Nativii care nu pot renunța ușor la fosta iubire

Horia Brenciu și Rita Mureșan
NEWS2 days ago

Povestea de dragoste dintre Horia Brenciu și Rita Mureșan. Care este, de fapt, adevărul: „Am avut o relație frumoasă”

Petrică Mîțu Stoian
NEWS2 days ago

Sora lui Petrică Mîțu Stoian continuă să lupte pentru a-i face dreptate artistului. Femeia nu acceptă daune morale de la clinica pe care o consideră vinovată de moartea bărbatului: „Ce să fac cu banii?”

Alex Velea și Andreea Bănică
NEWS2 days ago

De ce nu își mai vorbesc Andreea Bănică și Alex Velea. Artista i-a fost nașă cântărețului la prima căsnicie. Totul a pornit de la bani