Connect with us

NEWS

Actorul Marius Manole a răbufnit după ce un telefon a sunat în timpul unui spectacol. Vorbe dure adresate publicului

Published

on

marius manole

Actorul Marius Manole a răbufnit după ce un telefon a sunat în timpul unui spectacol. Vorbe dure adresate publicului. Cum își explică el ieșirea nervoasă? Nu a fost ocolit de critici.

Reacția nervoasă a actorului Marius Manole după ce un telefon a sunat în timpul unei piese de teatru

Marius Manole este unul dintre cei mai apreciați actori din țară și întotdeauna și-a exprimat deschis părerile, mai ales pe cele legate de clasa politică sau respectului publicului față de spectacolele de teatru.

marius manole

Marius Manole consideră că telefoanele trebuie oprite în timpul unui spectacol de teatru

Mulți români rezonează cu opiniile lui Marius Manole, iar ca drept dovadă sunt o parte dintre vorbele sale devenite virale în mediul online. Zilele acestea, Marius Manole a captat atenția după ce și-a ieșit din fire în timpul unui spectacol de teatru, susținut pe scena Teatrului Național din București.

Actorul a răbufnit la finalul piesei „Hedda Gabler”, când un telefon al unui spectator a sunat îndelung. Vizibil iritat, el a folosit cuvinte destul de aspre. A catalogat gestul drept unul de ”nesimțire” și l-a asemănat cu niște animale.

”Nu se poate să fii de o nesimțire încât să lași un minut telefonul să sune. Nu suntem animale, suntem oameni! L-ați uitat, ok, înțeleg, dar stingeți-l!, au fost cuvintele rostite de Marius Manole. Dar…Nu s-a oprit aici.

Actorul a făcut referire din nou la clasa politică, precizând că nu aceasta este mereu vinovată de problemele care au loc în România. Din punctul lui de vedere, unii români dau dovadă de lipsă de educație. ”De-aia avem țara pe care o avem, de-aia suntem necivilizați și de-aia trăim cum trăim – din cauza noastră, nu din cauza politicienilor neapărat”, a mai precizat actorul.

Antreprenorul Dragoș Stanca l-a criticat pe Marius Manole

Nu a durat mult, iar Marius Manole s-a ales cu critici în mediul online. Antreprenorul Dragoș Stanca a dezvăluit ceea ce s-a întâmplat la Teatrul Național pe rețelele de socializare și crede că Marius Manole a folosit pe nedrept termenul de nesimțire, dar și că ar fi trebuit să dea dovadă de toleranță.

Dragoș Stanca a observat că telefonul – un model vechi, după felul în care suna – provenea din geanta unei persoane vârstnice, care părea foarte încurcată că nu putea să-l găsească și să-l oprească. Antreprenorul a presupus că telefonul suna atât de rar, încât posesorul aproape că uitase de existența lui. El a subliniat importanța înțelegerii și a toleranței între oameni, adăugând că poate ar fi mai bine să pornim de la premisa de bună-credință în relațiile cu semenii noștri.

Marius Manole a prezentat scuze

După ce a realizat că a fost prea dur, Marius Manole a revenit pe Facebook unde a prezentat scuze pentru scăparea pe care a avut-o. Nu știa dacă era cazul, dar s-a simțit oarecum responsabil din bun simț. A menționat că a aflat despre persoana căreia îi sunase telefonul că era un profesor în vârstă și că avea o alarmă pentru medicamente.

Totodată, a spus că nu avea de unde să știe că este vorba despre o persoană în vârstă și și-a mai justificat reacția și din cauza că telefoanele sună la aproape fiecare reprezentație. În plus, crede că bătrânul ar fi trebuit însoțit la teatru, nu lăsat de unul singur.

Advertisement
Dana Roba și Daniel Balaciu
NEWS3 hours ago

Daniel Balaciu, condamnat la doar șapte ani de închisoare după ce aproape și-a ucis soția. Dana Roba, revoltată: „Mi-e frică de el. Mă voi muta din țară”

Gabriela Cristea și familia 2
NEWS4 hours ago

Gabriela Cristea, acuzată pe internet că nu își îngrijește fetițele. Prezentatoarea nu s-a mai abținut: „Le pieptăn de vreo 3 ori pe zi”

Adriana Bahmuteanu
NEWS6 hours ago

Adriana Bahmuțeanu, momente de panică. Vijelia a luat acoperișul blocului în care locuiește. Fanii au făcut haz de necaz: „Acum chiar că nu are toate țiglele pe casă”

Mârlanu-Toni Ionescu
NEWS8 hours ago

Vă mai amintiți de „Mârlanu’” din serialul „Trăsniți în NATO”? Iată cu ce se ocupă Toni Ionescu după ce s-a retras din TV: „Nu prea mai avem loc în televiziune, noi, cei vechi”

maia-morgenstern1
NEWS11 hours ago

Care este cel mai mare regret al actriței Maia Morgenstern. Greșeala uriașă pe care a făcut-o: „Îmi dădeam ochii peste cap. Nu am știut să le acord timp”

Oana Roman1
NEWS13 hours ago

Revine Oana Roman pe micul ecran? Vedeta a făcut anunțul: „Am ezitat foarte mult înainte să accept, pentru că sunt o perfecţionistă”

Teo Trandafir-
NEWS20 hours ago

Teo Trandafir nu se privește niciodată la televizor. Care este motivul

Oana Mosneagu si Vlad Gherman
NEWS22 hours ago

Ce vrea să facă Oana Moșneagu cu buchetul de mireasă de la nuntă. Cum și de ce își va vopsi una dintre rochii

Gianina Corodan
NEWS23 hours ago

Ce mai face și cum arată Gianina Corondan după ce s-a retras din TV. Ce spune despre revenirea pe sticlă

Margareta Pâslaru
NEWS24 hours ago

Margareta Pâslaru deține un apartament de lux în New York. Cum arată imobilul de peste 1 milion de dolari

jador
NEWS1 day ago

Ce spune Oana Ciocan după ce Jador a confirmat despărțirea. Mesajul ei i-a surprins pe mulți

Jador și Oana Ciocan1
NEWS1 day ago

Este oficial. Jador și Oana Ciocan s-au despărțit. Mesajul cântărețului: „Nu mai suntem împreună. Nu mai alcătuim un cuplu”

Anamaria Prodan si Laurențiu Reghecampf
NEWS1 day ago

Anamaria Prodan, atac furibund la adresa fostului soț: „Ronald i-a dat o lecție de bărbăţie”. Replica dată de Reghecampf

Anamaria Prodan si Reghecampf
NEWS1 day ago

Monica Tatoiu nu s-a mai abținut. A intervenit în scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „Săracul, Reghe…”

Denisa Răducu
NEWS1 day ago

Cel mai mare regret al tatălui Denisei Răducu. Bărbatul are inima sfâșiată: „Tare mult mi-aș dori”

Dana Roba (2)
NEWS1 day ago

Dana Roba nu mai scapă de probleme. Fosta soacră vrea să îi ia copiii: „Nu au ce să caute acolo, nu vreau să-i întoarcă împotriva mea”