Connect with us

NEWS

Cum a devenit celebră Mihaela Rădulescu

Published

on

mihaela

Iată cum a ajuns Mihaela Rădulescu una dintre cele mai celebre și de succes femei din România? Drumul către notorietate a fost unul cu obstacole, dar și multe reușite. Toate acestea au făcut-o să fie astăzi și o adevărată divă de Monaco.

Drumul către succes al Mihaelei Rădulescu

Când spui Mihaela Rădulescu îți aminteși, inevitabil, de ”Duminica în familie”. Sau poate te gândești la relația cu Ștefan Bănică Jr., ori cu Dani Oțil, sau la aparițiile vedetei la Românii au Talent. Cei care i-au urmărit evoluția, cu siguranță își aduc aminte parcursul profesional și amoros al Mihaelei. Desigur, nu trebuie uitată nici rivalitatea care s-a iscat între ea și ”Zâna Surprizelor”, Andreea Marin.

Mihaela Rădulescu și-a creionat și o imagine de femeie fatală în lumea mondenă. Prin frumusețea și atitudinea sa a reușit și reușește în continuare să întoarcă privirile multor bărbați, în pofida vârstei actuale.

Astăzi, vedeta are 54 ani, o siluetă încă de invidiat, și pare că duce o viață lipsită de griji în Monaco, alături de partenerul său, cascadorul austriac Felix Baumgartner. Acesta este de aceeași vârstă cu diva.

raduleascu si sotul

Copilăria Mihaelei Rădulescu

Până să-l întâlnească pe Felix Baumgartner, Mihaela Rădulescu a dus un destin tumultos în România. Înainte de a fi faimoasă, diva de Monaco și-a petrecut timpul în Piatra Neamț, acolo unde s-a născut, de fapt. Puțini știu și faptul că numele său era cândva Mihaela Țiganu, după numele de familie al părinților, care au fost profesori de educație fizică.
Mihaela Rădulescu a preluat din pasiunea mamei și a tatălui pentru sport și vreme de 10 ani a practicat gimnastică ritmică de performanță la Clubul Sportiv din localitatea natală.

Mai târziu, când a devenit un adult responsabil, a fost o perioadă instructoare de fitness, dar și șoferiță de taxi pentru a se putea întreține la facultate. Mihaela Rădulescu a început, de fapt, mai multe facultăți, dar nu ar fi terminat niciuna. Prima sa opțiune a fost Institutul de Educație Fizică și Sport, ulterior Filologie și Psihologie, iar la un moment dat a încercat la Regie Film, la Facultatea de Artă de la Hyperion.

Pe parcursul eforturilor de a-și duce la bun sfârșit studiile, Mihaela Rădulescu a reușit să se angajeze ca secretară a primului purtător de cuvânt al Guvernului post-Revoluție. Totodată, a mai fost șef de cabinet la Senat și s-a ocupat și de organizarea de evenimente. Toate acestea, până în 1995, când pășea pentru prima oară în televiziune.

Primii pași în TV ai Mihaelei Rădulescu

Primul post TV unde a lucrat Mihaela Rădulescu a fost Tele 7abc, unde a moderat două emisiuni. După o perioadă, a fost angajată la Protv, unde a prezentat ”Steaua ta norocoasă”. Însă, abia după ce s-a angajat la Antena 1 s-a făcut remarcată în toată țara. O bună perioadă a fost realizatoarea emisiunii ”Duminica în familie”, aducând audiență postului.

În anul 1998, Mihaela Rădulescu bifa o reușită importantă în cariera sa. A fost primul jurnalist român care a transmis în direct, pentru o televiziune, decernarea Premiilor Oscar. Mai apoi, a ajuns să discute cu nume renumite pe plan internațional, precum: Benjamin Netanyahu, Phil Collins, Johnny Depp, Julio Iglesias, Marie France Ionesco sau Robert de Niro.

De asemenea, aflați că Mihaela Rădulescu a jucat și în câteva filme românești, precum: ”Selfie”, ”Legături bolnăvicioase” sau ”15”. În timp ce realiza toate cele menționate, Mihaela Rădulescu ieșea în evidență și prin viața personală. La notorietatea sa a contribuit și căsnicia cu artistul Ștefan Bănică Junior, cu care s-a căsătorit în 1997, după ce a divorțat de primul soț, afaceristul Bogdan Rădulescu, căruia a dorit să-i păstreze numele.

În 1999, Mihaela Rădulescu și Ștefan Bănică Jr divorțau, iar în 2006 acesta s-a căsătorit cu Andreea Marin. Nu a durat mult, și în spațiul monden au apărut zvonuri potrivit cărora Mihaela Rădulescu era invidioasă pe ”Zâna Surprizelor”. De altfel, între cele două s-a iscat și o rivalitate subtilă pentru succesul profesional.

Mihaela Rădulescu, divă de Monaco

În anul 2008, Mihaela Rădulescu atrăgea din nou atenția tuturor prin povestea de dragoste cu Dani Oțil. Asta deoarece ea era mai mare decât moderatorul de la Antena 1 cu 11 ani. În 2014 aceștia s-au despărțit, iar fosta prezentatoarea avea să capete mai târziu denumirea de ”divă de Monaco” prin relația cu austriacul Felix Baumgartner.

Advertisement
Oana Roman și Catinca Roman
NEWS21 hours ago

Oana și Catinca Roman, din nou în război: „Comentăm de pe margine, dar nu ne-am implicat cu nimic”

Stela Popescu
NEWS22 hours ago

Actorul celebru care a turnat-o pe Stela Popescu la Securitate: „Era prea emancipată”

Daniela Gyorfi și George Tal
NEWS23 hours ago

Cu ce vedetă din România ar fi fost înșelată Daniela Gyorfi. Vedeta a spus tot adevărul despre soțul ei

Mihai și Mikaela Albu
NEWS24 hours ago

Mihai Albu, supărat că se întâlnește rar cu fiica Mikaela. Care este motivul distanței dintre cei doi: „Nu ne-am văzut de trei sau patru săptămâni”

Gabriela Cristea
NEWS1 day ago

Cum face față Gabriela Cristea comentariilor negative. Tavi Clonda a dat-o de gol: „A deranjat-o faza în care s-a scris că a băut în timpul emisiunii”

Horscop, zodii
SPECIAL1 day ago

Care sunt cele mai false zodii din horoscop. În cine nu trebuie să ai încredere niciodată

NEWS1 day ago

Val de căldură în acest weekend. Când revin ploile și frigul în România. Anunțul ANM

NEWS1 day ago

Detalii mai puțin știute despre Cătălin Botezatu. Ce s-a întâmplat cu prima iubire a celebrului designer. Avea doar 30 de ani

marina voica
NEWS1 day ago

De ce nu are copii Marina Voica. Artista în vârstă de 87 de ani nu regretă

Oana Lis
NEWS1 day ago

Oana Lis, cu fața umflată de plâns pe rețelele de socializare. Drama prin care trece vedeta: „Plângă, cazi puțin, viața este o luptă”

Delia
NEWS1 day ago

Delia, umilită pe internet fiindcă s-a postat nemachiată. Internauții au explodat: „Muma pădurii”

Oana Roman
NEWS2 days ago

Oana Roman, criticată aspru fiindcă a renunțat la doliu. Cum a răspuns comentariilor: „Atâta primitivism și răutate ca la noi, nu există”

Zodiac, horoscop
NEWS2 days ago

Zodiile care sunt cel mai greu de părăsit. Nativii care nu pot renunța ușor la fosta iubire

Horia Brenciu și Rita Mureșan
NEWS2 days ago

Povestea de dragoste dintre Horia Brenciu și Rita Mureșan. Care este, de fapt, adevărul: „Am avut o relație frumoasă”

Petrică Mîțu Stoian
NEWS2 days ago

Sora lui Petrică Mîțu Stoian continuă să lupte pentru a-i face dreptate artistului. Femeia nu acceptă daune morale de la clinica pe care o consideră vinovată de moartea bărbatului: „Ce să fac cu banii?”

Alex Velea și Andreea Bănică
NEWS2 days ago

De ce nu își mai vorbesc Andreea Bănică și Alex Velea. Artista i-a fost nașă cântărețului la prima căsnicie. Totul a pornit de la bani