Connect with us

NEWS

De ce nu mai vrea Monica Gabor să audă de Irinel Columbeanu

Published

on

Irinel Columbeanu a vorbit recent despre relația pe care o are cu fiica sa, Irina, dar și despre legătura dintre copilă și actualul iubit al Monicăi Gabor, Mr. Pink.

Viața fostului om de afaceri a suferit transformări dramatice de-a lungul anilor. De la perioade de opulență și extravaganță, când își permitea luxul mașinilor scumpe și al vilei impunătoare de la Izvorani, până la momentul actual când se confruntă cu probleme de sănătate și resurse financiare limitate, trăind într-un azil.

Deși viața i s-a schimbat radical, bărbatul mai are motive de bucurie, cum ar fi fiica sa, Irina. În anul 2023, el a avut ocazia să o întâlnească pe fată, în America. Într-un interviu recent, fostul soț al Monicăi Gabor a povestit că a fost profund impresionat de grija și atenția pe care Irina le primește din partea mamei sale și a tatălui vitreg, Mr. Pink.

Monica Gabor nu mai vrea să audă de fostul soț

Deși nu mai trăiește în aceeași țară cu fiica sa, el a fost încântat să constate că aceasta este în siguranță și fericită alături de mamă și de tatăl vitreg. Desigur, sentimentele sale sunt amestecate cu regretul pentru absența sa din viața fetei, însă în același timp este recunoscător pentru faptul că Monica și omul de afaceri Mr. Pink au grijă de copil.

În timpul vizitei sale în America, bărbatul a vrut să se asigure că nu își deranjează fiica și familia acesteia. Astfel, a ales să se cazeze la un hotel din apropierea orașului Malibu, preferând să respecte spațiul și intimitatea celor din jur. Cu toate că ar fi putut să stea mai mult, a preferat să se conformeze dorințelor Irinei și să petreacă timpul pe care ea l-a acceptat. Ținând cont că se văd destul de rar, fostul om de afaceri a precizat că este mai importantă calitatea timpului petrecut împreună, nu cantitatea.

În ceea ce privește relația cu Monica Gabor, mama Irinei, fostul soț al acesteia a mărturisit că a încercat să rămână în legătură cu ea, dar fără succes. Deși a trimis mesaje și a încercat să stabilească o comunicare, nu a primit niciun răspuns din partea acesteia. Cu toate acestea, el a fost consolat de faptul că fiica sa a răspuns la mesaje.

Irinuca, așa cum îi place lui Irinel Columbeanu să o numească, a ales să rămână în SUA, fiindcă s-a adaptat mult mai bine stilului de viață de acolo. Deși ar fi fost încântat să o aibă mai aproape, fostul afacerist îi respectă decizia și dorința acesteia de a rămâne în străinătate. Bărbatul este de părere că părinții trebuie să respecte și să susțină alegerile copiilor. De asemenea, el speră că legătura cu fiica sa va rămâne una puternică, indiferent de distanță.

Cum a ajuns Irinel Columbeanu sărac

Căderea lui Irinel Columbeanu a fost determinată de pierderea masivă a banilor într-o afacere eșuată cu materiale de construcții în Târgul Cărbunești. Încrezându-se într-un produs numit columbeanit, a investit toți banii, dar proiectul s-a dovedit a fi un eșec total.

Povestea declinului său începe cu investiția masivă de milioane de euro în acea afacere nereușită. Eforturile sale au fost ca și cum ar fi încercat să oprească un tren cu mâinile goale. Lipsa fondurilor a fost o barieră majoră, fiind nevoit să facă investiții substanțiale în fabrică, care acum este în proces de lichidare.

De atunci, viața lui s-a schimbat radical. Acum locuiește într-un azil, cu o pensie modestă, având nevoie constantă de ajutor financiar pentru a supraviețui. Fosta sa reședință de lux de la Izvorani este acum o ruină.

Publicul l-a criticat aspru, reproșându-i că nu a avut grijă să-și asigure un viitor financiar mai stabil în anii de glorie. Ar fi putut să investească într-un fond de pensii private, spun unii, pentru a evita să ajungă în situația de acum.

Advertisement
Cabral si Andreea Ibacka
NEWS1 hour ago

Cabral, dezvăluirea care a pus internauții pe jar: „Am venit acasă și am găsit-o pe nevasta mea cu doi bărbați”

Maria Constantin si Marcel Toader (2)
NEWS3 hours ago

Calvarul prin care a trecut Maria Constantin în căsnicia cu Marcel Toader. Ce a descoperit artista după ce s-a măritat cu el: „M-a mințit mult”

Florin Piersic
NEWS4 hours ago

Florin Piersic se pregătește să revină pe scenă. Medicii au făcut marele anunț despre starea de sănătate a marelui actor

Cristina Cioran și Alex Dobrescu (2)
NEWS4 hours ago

Cristina Cioran, prima reacție după ce Alex Dobrescu a anunțat că este însărcinată: „Pentru mine nu mai există”

Radu Mazăre (2)
NEWS5 hours ago

Averea lui Radu Mazăre. Ce afaceri i-au umplut conturile fostului primar din Constanța

Irinel Columbeanu (2)
NEWS6 hours ago

Irinel Columbeanu a dezvăluit discuția avută cu Monica Gabor. Fostul milionar a fost surprins de cuvintele fostei sale soții

Nicoleta Luciu si Zsolt
NEWS8 hours ago

Soțul Nicoletei Luciu a rupt tăcerea. Ce spune Zsolt Csergo despre divorț: „Viața nu este mai liniștită…”

Tavi Clonda
NEWS11 hours ago

Tavi Clonda, schimbare radicală de look. Gabriela Cristea a fost șocată: „Ce ți-ai făcut?”

Roxana Mihalache și Radu Mazăre
NEWS13 hours ago

Cine este și cu ce se ocupă Roxana Mihalache, soția lui Radu Mazăre. Femeia este însărcinată în patru luni

valentina pelinel
NEWS18 hours ago

Valentina Pelinel dă cărțile pe față! Cum se înțelege cu Mihaela Borcea, fosta și prima soție a lui Cristi Borcea

Florin Salam și Fănica-mormant
NEWS19 hours ago

Imagini sfâșietoare de la mormântul Fănicăi, prima soție a lui Florin Salam. Sunt 15 ani de la decesul ei

laura cosoi
NEWS20 hours ago

Anunțul Laurei Cosoi după 9 ani de căsătorie cu Cosmin Curticăpean. Actrița va naște în curând al patrulea copil

nicoleta luciu
NEWS21 hours ago

Cum arată și cu ce se mai ocupă Nicoleta Luciu, după ce a dispărut din spațiul public

Mioara Velicu
NEWS22 hours ago

Mioara Velicu încă primește semne de la soțul decedat în urmă cu 11 ani. Cum îi răspunde artista

Diana Enache și Iuliana Marciuc-relatie
NEWS23 hours ago

Cum se înțelege fiica lui Adrian Enache cu Iuliana Marciuc, partenera tatălui său: ”Realitatea a fost mult mai grea”

Bianca Drăgușanu și Ilinca Vandici (2)
NEWS1 day ago

Ilinca Vandici i-a atras atenția Biancăi Drăgușanu. Ce a deranjat-o pe prezentatoarea de la Kanal D: „Ține-le pentru tine”