Connect with us

NEWS

De ce s-a îmbolnăvit grav Nelu Vlad. Ce i-au interzis medicii: „Să dormi 3 ore pe noapte, asta sună a tortură!”

Published

on

Nelu Vlad

De ce s-a îmbolnăvit grav Nelu Vlad. Ce i-au interzis medicii: „Să dormi 3 ore pe noapte, asta sună a tortură!”. Îndrăgitul interpret al pieselor „În stație la Lizeanu” și „Mona” a dat detalii noi despre starea sa de sănătate, restricțiile impuse de medici și planurile sale de viitor, inclusiv concertele programate pentru această vară.

După diagnosticul grav de hematom pe creier, Nelu Vlad a urmat un tratament riguros care a dat rezultate favorabile. Deși se simte bine, medicii i-au recomandat să respecte cu strictețe anumite interdicții pentru a evita eventualele complicații. Printre acestea se numără evitarea expunerii la soare, abținerea de la consumul de alcool și renunțarea la fumat. Solistul a menționat că mai are încă o lună de tratament, dar analizele recente arată că hematomul a dispărut complet.

De ce s-a îmbolnăvit Nelu Vlad. Programul obositor și-a spus cuvântul

În ceea ce privește activitatea artistică, Nelu Vlad și trupa Azur au un program intens pentru această vară. Vor susține concerte pe litoralul românesc, inclusiv la Mamaia, Neptun și Olimp, dar și în teatrele de vară și la diverse evenimente locale. Deși medicii i-au recomandat să înceapă să cânte din iulie, el și-a reluat activitatea artistică cu două luni mai devreme, motivat de solicitările numeroase și de dorința de a fi alături de fanii săi.

Nelu Vlad s-a îmbolnăvit din cauza stilului de viață agitat și a multitudinilor de spectacole. Stresul constant și lipsa somnului adecvat l-au adus în situația de a se confrunta cu grave probleme medicale. În prezent, el a adoptat un stil de viață mai echilibrat, evitând excesele și prioritizând odihna. După concerte, preferă să se retragă la hotel pentru a se odihni, renunțând la obiceiul de a petrece nopțile în compania altor persoane.

De asemenea, cunoscutul artist a vorbit și despre efortul pe care l-a depus pentru hit-urile trupei Azur. El a explicat că versurile sunt esențiale pentru succesul unei piese și se inspiră adesea din fraze celebre care au o sonoritate muzicală. A dat exemplul piesei „Mona”, inspirată de un nume de fată foarte popular la vremea respectivă. De asemenea, a povestit cum a compus „În stație la Lizeanu” fără să știe inițial unde se află această locație, dar fiind inspirat de notorietatea frazei în acea perioadă.

Nelu Vlad

Solistul trupei „Azur” nu a crezut că scapă de hematomul pe creier

Diagnosticul de hematom pe creier a fost un moment de cumpănă pentru Nelu Vlad. Durerile de cap severe l-au forțat să se interneze în spital, unde investigațiile medicale au confirmat prezența hematomului cerebral. Vestea a fost șocantă pentru artist, care a fost copleșit de emoții negative. Spitalizarea, care a durat 22 de zile, a fost o perioadă în care interpretul s-a rugat constant. El a mărturisit că i-a mulțumit lui Dumnezeu pentru tot ce a realizat în viață și pentru dragostea primită de la public.

În timpul internării, artistul a avut un moment în care a acceptat posibilitatea ca viața sa să se încheie. A povestit cum a ținut un scurt monolog în fața unei doctorițe, exprimându-și mulțumirea pentru tot ce a primit de la viață și acceptând cu demnitate eventualitatea unui sfârșit apropiat. Momentele lui de sinceritate au fost emoționante atât pentru el, cât și pentru personalul medical care a început să plângă.

După o pauză de 50 de zile impusă de problemele de sănătate, Nelu Vlad a revenit pe scenă. Deși a fost nevoit să anuleze o serie de spectacole, revenirea sa a fost un moment de bucurie și emoție, atât pentru el, cât și pentru fani.

Advertisement
Dana Roba și Daniel Balaciu
NEWS34 mins ago

Daniel Balaciu, condamnat la doar șapte ani de închisoare după ce aproape și-a ucis soția. Dana Roba, revoltată: „Mi-e frică de el. Mă voi muta din țară”

Gabriela Cristea și familia 2
NEWS2 hours ago

Gabriela Cristea, acuzată pe internet că nu își îngrijește fetițele. Prezentatoarea nu s-a mai abținut: „Le pieptăn de vreo 3 ori pe zi”

Adriana Bahmuteanu
NEWS4 hours ago

Adriana Bahmuțeanu, momente de panică. Vijelia a luat acoperișul blocului în care locuiește. Fanii au făcut haz de necaz: „Acum chiar că nu are toate țiglele pe casă”

Mârlanu-Toni Ionescu
NEWS6 hours ago

Vă mai amintiți de „Mârlanu’” din serialul „Trăsniți în NATO”? Iată cu ce se ocupă Toni Ionescu după ce s-a retras din TV: „Nu prea mai avem loc în televiziune, noi, cei vechi”

maia-morgenstern1
NEWS9 hours ago

Care este cel mai mare regret al actriței Maia Morgenstern. Greșeala uriașă pe care a făcut-o: „Îmi dădeam ochii peste cap. Nu am știut să le acord timp”

Oana Roman1
NEWS11 hours ago

Revine Oana Roman pe micul ecran? Vedeta a făcut anunțul: „Am ezitat foarte mult înainte să accept, pentru că sunt o perfecţionistă”

Teo Trandafir-
NEWS18 hours ago

Teo Trandafir nu se privește niciodată la televizor. Care este motivul

Oana Mosneagu si Vlad Gherman
NEWS20 hours ago

Ce vrea să facă Oana Moșneagu cu buchetul de mireasă de la nuntă. Cum și de ce își va vopsi una dintre rochii

Gianina Corodan
NEWS21 hours ago

Ce mai face și cum arată Gianina Corondan după ce s-a retras din TV. Ce spune despre revenirea pe sticlă

Margareta Pâslaru
NEWS22 hours ago

Margareta Pâslaru deține un apartament de lux în New York. Cum arată imobilul de peste 1 milion de dolari

jador
NEWS24 hours ago

Ce spune Oana Ciocan după ce Jador a confirmat despărțirea. Mesajul ei i-a surprins pe mulți

Jador și Oana Ciocan1
NEWS1 day ago

Este oficial. Jador și Oana Ciocan s-au despărțit. Mesajul cântărețului: „Nu mai suntem împreună. Nu mai alcătuim un cuplu”

Anamaria Prodan si Laurențiu Reghecampf
NEWS1 day ago

Anamaria Prodan, atac furibund la adresa fostului soț: „Ronald i-a dat o lecție de bărbăţie”. Replica dată de Reghecampf

Anamaria Prodan si Reghecampf
NEWS1 day ago

Monica Tatoiu nu s-a mai abținut. A intervenit în scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „Săracul, Reghe…”

Denisa Răducu
NEWS1 day ago

Cel mai mare regret al tatălui Denisei Răducu. Bărbatul are inima sfâșiată: „Tare mult mi-aș dori”

Dana Roba (2)
NEWS1 day ago

Dana Roba nu mai scapă de probleme. Fosta soacră vrea să îi ia copiii: „Nu au ce să caute acolo, nu vreau să-i întoarcă împotriva mea”