Connect with us

NEWS

Oana și Viorel Lis nu mai fac față problemelor financiare. Din ce au ajuns să trăiască cei doi

Published

on

Oana Lis si Viorel Lis

Oana și Viorel Lis nu mai fac față problemelor financiare. Din ce au ajuns să trăiască cei doi. Femeia a demonstrat de-a lungul anilor o loialitate și un devotament remarcabile față de soțul ei, Viorel Lis, fostul primar al Capitalei. Bărbatul  se confruntă cu numeroase probleme de sănătate care necesită tratamente costisitoare, iar ea a fost mereu alături de el, sprijinindu-l atât emoțional, cât și financiar.

În prezent, Oana Lis este cea care aduce veniturile principale în casă, pe lângă pensia soțului său, datorită activităților sale ca psiholog. Aceasta a absolvit Facultatea de Psihologie, fiind a treia sa specializare, și și-a deschis propriul cabinet unde oferă consultații.

Problemele financiare nu se mai termină pentru Oana și Viorel Lis

Într-un interviu pentru Cancan.ro, Oana Lis a declarat că își dedică timpul și energia pentru a ajuta persoanele care se confruntă cu diverse probleme psihologice sau care sunt interesate de dezvoltarea personală. Deși recunoaște că situația financiară este dificilă, vedeta subliniază că motivația principală din spatele muncii sale nu este doar câștigul financiar, ci și dorința de a-i ajuta pe cei aflați în nevoie.

De asemenea, aceasta a discutat deschis despre dificultățile financiare cu care se confruntă. Ea a menționat că trăiesc doar din pensia lui Viorel Lis și din veniturile pe care le obține ca psiholog, sume care nu sunt suficiente pentru a acoperi toate cheltuielile, mai ales în contextul scumpirilor actuale. Soția fostului edil a subliniat că prețurile la alimente și alte produse de bază au crescut semnificativ, ceea ce face ca traiul zilnic să fie și mai dificil. Ea a comparat costul vieții din România cu cel din alte țări, cum ar fi Olanda, unde, paradoxal, mâncarea este mai ieftină.

Din ce fac bani cei doi soți

În ciuda acestor dificultăți, Oana Lis continuă să muncească din greu și să le ofere suport celor care au nevoie de ajutor psihologic. Ea a remarcat că tot mai mulți oameni încep să apeleze la serviciile unui terapeut, ceea ce este un semn pozitiv pentru societate. Aceasta lucrează în principal online, oferind consultații românilor din diaspora. Această activitate îi aduce o mare satisfacție personală, mai ales când vede progresul și evoluția pacienților săi.

Oana Lis si Viorel Lis

Oana Lis a mai povestit cum experiențele sale personale și traumele prin care a trecut au contribuit la dezvoltarea sa ca terapeut. Și ea, la rândul său, a fost pacientă în cabinete de psihologie și a urmat numeroase cursuri pentru a-și perfecționa abilitățile. Acest parcurs i-a oferit o înțelegere profundă a suferinței umane și a procesului de vindecare, ceea ce o ajută să fie un terapeut empatic și eficient.

Un aspect important pe care soția lui Viorel Lis l-a subliniat este necesitatea ca ședințele de terapie să fie compensate de medicul de familie. Ea a observat că mulți oameni și-ar dori să beneficieze de suport psihologic, dar nu își permit financiar acest lux. De aceea, femeia oferă și ședințe gratuite pentru cei care au nevoie și îi încurajează pe cei interesați să îi scrie pe rețelele sociale pentru a primi ajutor.

În același timp, vedeta a detaliat și cum își echilibrează viața personală și profesională. Deși își dorește să socializeze și să participe la evenimente, este preocupată, în principal, de starea de sănătate a soțului ei. Înainte de a pleca la un eveniment, ea se asigură că bărbatul este bine și că are tot ce îi trebuie. De multe ori, aceste ieșiri sunt marcate de o combinație de bucurie și îngrijorare, dar fostul primar o încurajează să iasă și să se bucure de viață.

Advertisement
Dana Roba și Daniel Balaciu
NEWS23 mins ago

Daniel Balaciu, condamnat la doar șapte ani de închisoare după ce aproape și-a ucis soția. Dana Roba, revoltată: „Mi-e frică de el. Mă voi muta din țară”

Gabriela Cristea și familia 2
NEWS2 hours ago

Gabriela Cristea, acuzată pe internet că nu își îngrijește fetițele. Prezentatoarea nu s-a mai abținut: „Le pieptăn de vreo 3 ori pe zi”

Adriana Bahmuteanu
NEWS4 hours ago

Adriana Bahmuțeanu, momente de panică. Vijelia a luat acoperișul blocului în care locuiește. Fanii au făcut haz de necaz: „Acum chiar că nu are toate țiglele pe casă”

Mârlanu-Toni Ionescu
NEWS5 hours ago

Vă mai amintiți de „Mârlanu’” din serialul „Trăsniți în NATO”? Iată cu ce se ocupă Toni Ionescu după ce s-a retras din TV: „Nu prea mai avem loc în televiziune, noi, cei vechi”

maia-morgenstern1
NEWS8 hours ago

Care este cel mai mare regret al actriței Maia Morgenstern. Greșeala uriașă pe care a făcut-o: „Îmi dădeam ochii peste cap. Nu am știut să le acord timp”

Oana Roman1
NEWS11 hours ago

Revine Oana Roman pe micul ecran? Vedeta a făcut anunțul: „Am ezitat foarte mult înainte să accept, pentru că sunt o perfecţionistă”

Teo Trandafir-
NEWS18 hours ago

Teo Trandafir nu se privește niciodată la televizor. Care este motivul

Oana Mosneagu si Vlad Gherman
NEWS19 hours ago

Ce vrea să facă Oana Moșneagu cu buchetul de mireasă de la nuntă. Cum și de ce își va vopsi una dintre rochii

Gianina Corodan
NEWS20 hours ago

Ce mai face și cum arată Gianina Corondan după ce s-a retras din TV. Ce spune despre revenirea pe sticlă

Margareta Pâslaru
NEWS21 hours ago

Margareta Pâslaru deține un apartament de lux în New York. Cum arată imobilul de peste 1 milion de dolari

jador
NEWS23 hours ago

Ce spune Oana Ciocan după ce Jador a confirmat despărțirea. Mesajul ei i-a surprins pe mulți

Jador și Oana Ciocan1
NEWS1 day ago

Este oficial. Jador și Oana Ciocan s-au despărțit. Mesajul cântărețului: „Nu mai suntem împreună. Nu mai alcătuim un cuplu”

Anamaria Prodan si Laurențiu Reghecampf
NEWS1 day ago

Anamaria Prodan, atac furibund la adresa fostului soț: „Ronald i-a dat o lecție de bărbăţie”. Replica dată de Reghecampf

Anamaria Prodan si Reghecampf
NEWS1 day ago

Monica Tatoiu nu s-a mai abținut. A intervenit în scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „Săracul, Reghe…”

Denisa Răducu
NEWS1 day ago

Cel mai mare regret al tatălui Denisei Răducu. Bărbatul are inima sfâșiată: „Tare mult mi-aș dori”

Dana Roba (2)
NEWS1 day ago

Dana Roba nu mai scapă de probleme. Fosta soacră vrea să îi ia copiii: „Nu au ce să caute acolo, nu vreau să-i întoarcă împotriva mea”