Connect with us

NEWS

Încă o dezamăgire imensă pentru Irinel Columbeanu. Fiica sa nu vrea să îi îndeplinească ultima dorință

Published

on

Irinel Columbeanu, un nume asociat în trecut cu bogăția și luxul, se află în prezent într-o situație financiară dificilă. La vârsta de 66 de ani, fostul mare afacerist trăiește singur într-o cameră de azil din Ghermănești, departe de opulența de altădată. Cu toate acestea, fostul milionar nu își pierde speranța și își îndreaptă gândurile către o ultimă dorință – aceea de a merge în America pentru a-și cunoaște viitorul ginere.

Chiar dacă fostul soț al Monicăi Gabor susține că are o legătură strânsă cu fiica sa, dorința lui de a face cunoștință cu viitorul ginere nu se poate îndeplini, deocamdată. Irina i-a transmis tatălui său că momentan nu ar fi momentul potrivit pentru o vizită în America, susținând că în această perioadă vremea este destul de rece. Cu toate acestea, bărbatul rămâne optimist și așteaptă cu nerăbdare momentul în care va putea face cunoștință cu viitorul ginere.

Irinel Columbeanu, refuzat de Irina

În ciuda situației sale actuale, Irinel Columbeanu nu se plânge de faptul că fiica sa nu îi trimite bani în mod regulat. Cu modestie, el menționează că fata face acest lucru din când în când și că nu consideră acest aspect ca fiind unul care să îl afecteze emoțional. Chiar dacă în trecut era înconjurat numai de lux, în prezent, fostul om de afaceri pare să aprecieze mai mult simpla conexiune emoțională cu fiica sa, în ciuda oricărui lucru material.

Bărbatul a traversat o viață plină de evenimente și schimbări remarcabile. Născut în 1955, el a devenit celebru datorită relației sale tumultoase cu fosta sa soție, Monica Gabor, și stilului său de viață extravagant. Cu toate acestea, ultimii ani au adus transformări semnificative în viața sa, conform Click.ro.

La vârsta de 66 de ani, el se confruntă cu singurătatea și cu probleme financiare. De la viața sa plină de bogăție și succes în afaceri, acum se află într-un azil de bătrâni din Ghermănești, unde își petrece zilele într-o cameră modestă.

Citește și:

De ce nu mai vrea Monica Gabor să audă de Irinel Columbeanu

Ultima dorință a fostului om de afaceri

Recent, el a vorbit despre ultima sa dorință înainte de a muri. Este vorba despre o nouă vizită în America, pentru a-i cunoaște iubitul fiicei sale. El simte că momentul potrivit pentru această întâlnire este acum, înainte ca Irina să înceapă facultatea, și speră că va avea ocazia să-și cunoască viitorul ginere și să-și consolideze legătura cu familia sa.

În ciuda faptului că se simte singur în azilul din Ghermănești, bărbatul găsește bucurie în activitățile pe care le desfășoară zilnic. Își dedică timpul sportului, scrisului și socializării cu colegii săi de azil. De asemenea, lucrează la o nouă carte în care își împărtășește poveștile și amintirile din viața sa.

Relația sa cu fosta soție, Monica Gabor, s-a răcit în timp, iar comunicarea dintre ei nu există. Cu toate acestea, Irinel își păstrează respectul față de ea și își exprimă recunoștința pentru momentele frumoase pe care le-au trăit împreună. De asemenea, el îi mulțumește de fiecare dată când are ocazia pentru faptul că a avut grijă de Irinuca.

În ceea ce o privește pe fată, bărbatul spune că distanța nu le va afecta relația și speră că legătura dintre ei va rămâne una solidă pentru tot restul vieții lui.

Advertisement
Oana Roman și Catinca Roman
NEWS20 hours ago

Oana și Catinca Roman, din nou în război: „Comentăm de pe margine, dar nu ne-am implicat cu nimic”

Stela Popescu
NEWS21 hours ago

Actorul celebru care a turnat-o pe Stela Popescu la Securitate: „Era prea emancipată”

Daniela Gyorfi și George Tal
NEWS22 hours ago

Cu ce vedetă din România ar fi fost înșelată Daniela Gyorfi. Vedeta a spus tot adevărul despre soțul ei

Mihai și Mikaela Albu
NEWS23 hours ago

Mihai Albu, supărat că se întâlnește rar cu fiica Mikaela. Care este motivul distanței dintre cei doi: „Nu ne-am văzut de trei sau patru săptămâni”

Gabriela Cristea
NEWS24 hours ago

Cum face față Gabriela Cristea comentariilor negative. Tavi Clonda a dat-o de gol: „A deranjat-o faza în care s-a scris că a băut în timpul emisiunii”

Horscop, zodii
SPECIAL1 day ago

Care sunt cele mai false zodii din horoscop. În cine nu trebuie să ai încredere niciodată

NEWS1 day ago

Val de căldură în acest weekend. Când revin ploile și frigul în România. Anunțul ANM

NEWS1 day ago

Detalii mai puțin știute despre Cătălin Botezatu. Ce s-a întâmplat cu prima iubire a celebrului designer. Avea doar 30 de ani

marina voica
NEWS1 day ago

De ce nu are copii Marina Voica. Artista în vârstă de 87 de ani nu regretă

Oana Lis
NEWS1 day ago

Oana Lis, cu fața umflată de plâns pe rețelele de socializare. Drama prin care trece vedeta: „Plângă, cazi puțin, viața este o luptă”

Delia
NEWS1 day ago

Delia, umilită pe internet fiindcă s-a postat nemachiată. Internauții au explodat: „Muma pădurii”

Oana Roman
NEWS2 days ago

Oana Roman, criticată aspru fiindcă a renunțat la doliu. Cum a răspuns comentariilor: „Atâta primitivism și răutate ca la noi, nu există”

Zodiac, horoscop
NEWS2 days ago

Zodiile care sunt cel mai greu de părăsit. Nativii care nu pot renunța ușor la fosta iubire

Horia Brenciu și Rita Mureșan
NEWS2 days ago

Povestea de dragoste dintre Horia Brenciu și Rita Mureșan. Care este, de fapt, adevărul: „Am avut o relație frumoasă”

Petrică Mîțu Stoian
NEWS2 days ago

Sora lui Petrică Mîțu Stoian continuă să lupte pentru a-i face dreptate artistului. Femeia nu acceptă daune morale de la clinica pe care o consideră vinovată de moartea bărbatului: „Ce să fac cu banii?”

Alex Velea și Andreea Bănică
NEWS2 days ago

De ce nu își mai vorbesc Andreea Bănică și Alex Velea. Artista i-a fost nașă cântărețului la prima căsnicie. Totul a pornit de la bani