Connect with us

NEWS

Ioana Dichiseanu, dezvăluiri emoționante. Semnele pe care le-a primit de la regretatul Ion Dichiseanu după decesul acestuia: „Nu au fost doar în mintea mea”

Published

on

Ioana-Ion Dichiseanu

Ioana Dichiseanu, fiica regretatului Ion Dichiseanu, a vorbit recent despre experiențele pe care le-a avut după moartea tatălui său și despre semnele pe care le-a primit și care au ajutat-o în momentele de cumpănă. Se știe că cei doi aveau o relație specială, iar pierderea marelui actor a fost o lovitură dureroasă pentru întreaga familie a acestuia, dar și pentru toți admiratorii artistului.

Decesul marelui actor a lăsat un gol uriaș în viața celor care l-au cunoscut și l-au iubit, iar pentru fiica lui, durerea pierderii lui a fost insuportabilă. Amintirile și momentele petrecute alături de tatăl său rămân vii în sufletul artistei și nu ezită să vorbească despre ele ori de câte ori are ocazia.

Semnele pe care le-a primit Ioana Dichiseanu de la tatăl ei

În cadrul unui interviu recent, Ioana Dichiseanu a făcut dezvăluiri despre semnele pe care le-a primit după trecerea tatălui său în lumea de dincolo. Artista a povestit că inițial nu a înțeles semnificația lor, însă ulterior, după ce le-a analizat, a considerat că sunt niște îndrumări venite din lumea de dincolo. Printre aceste semne s-au numărat și momente în care a simțit prezența tatălui său lângă ea, dându-i astfel un strop de alinare în clipele de suferință.

Aceste experiențe au fost puternice și emoționante, ea simțind că este o comunicare sub o altă formă cu lumea de dincolo. Artista a mărturisit că a trăit momente deosebite, cum ar fi acela în care plângea în living iar radioul din casă a pornit de la sine, cântând o melodie care îi aducea aminte de tatăl său. Acest gen de semne au făcut-o să simtă că tatăl său nu a plecat definitiv din această lume și este în continuare alături de ea.

Ioana-Ion Dichiseanu

Ioana Dichiseanu consideră că aceste semne au fost un dar de la Dumnezeu, un mod subtil prin care i s-a arătat că legătura cu tatăl său este în continuare puternică și nemuritoare. Fiica regretatului actor i-a lăsat biroul intact, iar în dulap sunt în continuare hainele lui.

Citește și:

De ce nu mai vrea Margareta Pâslaru să apară la TV, după 66 de ani de carieră

Cauza decesului

Celebrul actor s-a stins din viață în 2021 la Spitalul Floreasca din București. În vârstă de 87 de ani, bărbatul a decedat în urma unei infecții grave cu o bacterie care a declanșat o pneumonie bilaterală. După mai bine de trei luni de spitalizare, a fost dată vestea tragică a pierderii marelui artist al României.

Fiica sa, Ioana Dichiseanu, spunea pe atunci că starea de sănătate a tatălui ei s-a deteriorat din cauza unor erori medicale. Femeia a acuzat chiar și incidente în care necesitatea unor investigații medicale mai punctuale a fost neglijată, lucru ce ar fi putut schimba cursul bolii sale.

În lupta sa cu diverse afecțiuni, Ion Dichiseanu a fost supus la diverse investigații și tratamente, dar, din păcate, complicațiile survenite au dus la evoluția negativă a stării sale de sănătate. În ciuda eforturilor echipei medicale și a tratamentelor administrate, actorul a pierdut bătălia cu boala.

Ion Dichiseanu a fost un actor apreciat pentru contribuția sa la teatru, film, televiziune și radio. Diplomat al Institutului de Artă Teatrală și Cinematografică din București, artistul s-a remarcat prin implicarea sa în numeroase producții care l-au consacrat în industria cinematografică românească. Născut pe 20 octombrie 1933 în Adjud, lăsând în urma sa o amprentă puternică în inimile celor care l-au admirat și iubit de-a lungul timpului.

Advertisement
Oana Roman și Isabela
NEWS10 hours ago

De ce și-a retras Oana Roman fiica de la școala privată: „Un eșec total. M-au inundat cheltuielile neprevăzute”

Adriana Iliescu și Eliza
NEWS18 hours ago

Adriana Iliescu, strictă cu Eliza în preajma Paștelui. Ce trebuie să facă tânăra în Săptămâna Mare

irina loghin
NEWS1 day ago

Cum arată Irina Loghin în costum de baie la 85 de ani. Artista și-a surprins fanii

oana si viorel lis
NEWS1 day ago

Cum vor petrece Paștele Oana și Viorel Lis: ”O să mă duc pe câmp să alerg un miel”

Dani Otil
NEWS1 day ago

De ce îl consideră oamenii pe Dani Oțil zgârcit. De unde a pornit, de fapt, totul: „Nu aveam cu ce să mă încalț, îmi era rușine…”

Adelina Pestrițu
NEWS2 days ago

Revine Adelina Pestrițu pe micul ecran? Vedeta a obosit: „Online-ul îmi ocupă foarte mult timp”

Marcel Toader și Gabriela Cristea
NEWS2 days ago

De ce au divorțat Gabriela Cristea și Marcel Toader. Bărbatul i-a golit toate conturile bancare

Raluca Bădulescu
NEWS2 days ago

Cum arată apartamentul de lux în care locuiește Raluca Bădulescu în chirie: „Plătesc 1.300 de euro pe lună”

Daniela Condurache (2)
NEWS2 days ago

Cel mai mare regret din viața Danielei Condurache. De ce nu are artista copii

Fulgy
NEWS2 days ago

Bucurie mare pentru Viorica și Ioniță de la Clejani. Fulgy și-a schimbat radical viața. Cu ce se ocupă tânărul mutat în Dubai

Iisus din Nazareth
NEWS2 days ago

Cum arată Robert Powell la 79 de ani, actorul din Iisus din Nazareth? Ce impact a avut rolul asupra vieții sale

muzica populara
NEWS2 days ago

Cântăreața de folclor care a fost scuipată, înjurată și dată afară dintr-o emisiune TV: ”Am fost la poliție”

Carmen Tănase
NEWS2 days ago

Carmen Tănase, diagnosticată cu tumoră pe măduvă. A descoperit boala gravă printr-o întâmplare: „Dumnezeu mă iubește”

Donatella Versace operatii
NEWS2 days ago

Donatella Versace a împlinit 69 de ani. Cum arăta înainte de a-și face operații estetice

Dana Budeanu
NEWS2 days ago

Dana Budeanu și-a arătat adevărata față: „Sunt sensibilă și fină. Nu aș suferi pentru atâtea lucruri…”

Florin Piersic operat
NEWS2 days ago

Care mai este starea lui Florin Piersic după ce a fost operat. Mesajul transmis de medici