Connect with us

NEWS

Irinel Columbeanu a primit interzis. Fostul om de afaceri nu își mai poate vedea fiica

Published

on

Irinel Columbeanu

Fostul magnat de la Izvorani, Irinel Columbeanu, se confruntă în prezent cu diverse obstacole. După ce a fost nevoit să facă față pierderii averii și a locuinței sale, acesta se vede acum în imposibilitatea de a călători în Statele Unite pentru a-și revedea fiica. Proprietarul azilului în care bărbatul își petrece zilele a făcut declarații surprinzătoare, subliniind starea precară de sănătate a acestuia.

Problemele de sănătate și dificultățile financiare l-au adus pe fostul afacerist într-o situație delicată. El locuiește într-un azil de bătrâni, însă pensia mică nu îi acoperă cheltuielile. Pe lângă problemele financiare uriașe pe care le are, Irinel Columbeanu nu mai este în stare să călătorească în SUA, pentru a-și revedea fiica provenită din mariajul cu Monica Gabor.

Ion Cassian, administratorul azilului din Ghermănești unde locuiește fostul magnat, a anunțat într-un interviu acordat recent că starea de sănătate a lui Irinel nu îi permite să călătorească în America pentru a-și revedea fiica. Diagnosticul grav pe care îl are îl împiedică să zboare cu avionul, din cauza riscului pe care îl presupune presiunea la altitudini mari asupra sănătății sale. Astfel, posibilitatea de a-și îndeplini dorința de a-și revedea fiica este redusă la zero, iar singura variantă ar fi o călătorie cu vaporul, extrem de lungă și obositoare pentru el.

Fostul om de afaceri nu mai poate participa nici măcar la emisiuni TV, fiind nevoit să fie însoțit de o asistentă medicală din cauza stării sale fragile de sănătate. Personalul azilului și echipa medicală îi acordă o atenție deosebită, asigurându-se că primește tratamentul necesar și că își respectă regimul alimentar.

Irinel Columbeanu

Citește și:

Motivul pentru care Irinel Columbeanu riscă să fie dat afară din căminul de bătrâni: „Nu i-au mărit pensia”

Cum a ajuns Irinel Columbeanu în această situație

Irinel Columbeanu era recunoscut în trecut drept unul dintre cei mai prosperi oameni de afaceri din România. Cu un succes remarcabil în lumea afacerilor, mașini de lux și un palat impresionant în Izvorani, bărbatul părea să trăiască visul american. Cu o avere estimată la 150 de milioane de euro în 2007, el se afla pe culmile succesului, bucurându-se de toate privilegiile ce le putea oferi bogăția. Totuși, într-o zi, totul s-a schimbat brusc, iar opulența și „prietenii” au dispărut din viața fostului afacerist.

Decizia de a investi în industria cimentului a fost un moment crucial în viața sa, un moment care avea să îi schimbe cursul carierei. Sub numele de “columbeanit”, produsul său promitea să revoluționeze industria construcțiilor, însă realitatea a fost mult mai crudă decât anticipațiile sale. Într-un interval scurt de timp, averea sa a scăzut dramatic, ajungând la doar 7 milioane de euro în 2009. Eșecul fabricii de ciment a fost principalul motiv al declinului său financiar, iar deciziile greșite în afaceri au contribuit la această prăbușire.

Într-o emisiune TV, acesta a recunoscut că alegerea locației pentru afacerea sa și ignorarea unor aspecte legate de mediu au fost factori esențiali în pierderea sa financiară. Deși nu a oferit detalii precise despre eșecul afacerii sale, fostul magnat a subliniat că lumea afacerilor poate fi nemiloasă și că banii se pot risipi rapid din cauza deciziilor greșite. Lecția învățată a fost una dureroasă, dar a fost o mărturie a faptului că succesul în afaceri nu este garantat și că este esențial să fii precaut și informat în luarea deciziilor.

Advertisement
Cabral si Andreea Ibacka
NEWS2 hours ago

Cabral, dezvăluirea care a pus internauții pe jar: „Am venit acasă și am găsit-o pe nevasta mea cu doi bărbați”

Maria Constantin si Marcel Toader (2)
NEWS4 hours ago

Calvarul prin care a trecut Maria Constantin în căsnicia cu Marcel Toader. Ce a descoperit artista după ce s-a măritat cu el: „M-a mințit mult”

Florin Piersic
NEWS5 hours ago

Florin Piersic se pregătește să revină pe scenă. Medicii au făcut marele anunț despre starea de sănătate a marelui actor

Cristina Cioran și Alex Dobrescu (2)
NEWS5 hours ago

Cristina Cioran, prima reacție după ce Alex Dobrescu a anunțat că este însărcinată: „Pentru mine nu mai există”

Radu Mazăre (2)
NEWS6 hours ago

Averea lui Radu Mazăre. Ce afaceri i-au umplut conturile fostului primar din Constanța

Irinel Columbeanu (2)
NEWS8 hours ago

Irinel Columbeanu a dezvăluit discuția avută cu Monica Gabor. Fostul milionar a fost surprins de cuvintele fostei sale soții

Nicoleta Luciu si Zsolt
NEWS9 hours ago

Soțul Nicoletei Luciu a rupt tăcerea. Ce spune Zsolt Csergo despre divorț: „Viața nu este mai liniștită…”

Tavi Clonda
NEWS13 hours ago

Tavi Clonda, schimbare radicală de look. Gabriela Cristea a fost șocată: „Ce ți-ai făcut?”

Roxana Mihalache și Radu Mazăre
NEWS14 hours ago

Cine este și cu ce se ocupă Roxana Mihalache, soția lui Radu Mazăre. Femeia este însărcinată în patru luni

valentina pelinel
NEWS19 hours ago

Valentina Pelinel dă cărțile pe față! Cum se înțelege cu Mihaela Borcea, fosta și prima soție a lui Cristi Borcea

Florin Salam și Fănica-mormant
NEWS20 hours ago

Imagini sfâșietoare de la mormântul Fănicăi, prima soție a lui Florin Salam. Sunt 15 ani de la decesul ei

laura cosoi
NEWS21 hours ago

Anunțul Laurei Cosoi după 9 ani de căsătorie cu Cosmin Curticăpean. Actrița va naște în curând al patrulea copil

nicoleta luciu
NEWS22 hours ago

Cum arată și cu ce se mai ocupă Nicoleta Luciu, după ce a dispărut din spațiul public

Mioara Velicu
NEWS23 hours ago

Mioara Velicu încă primește semne de la soțul decedat în urmă cu 11 ani. Cum îi răspunde artista

Diana Enache și Iuliana Marciuc-relatie
NEWS1 day ago

Cum se înțelege fiica lui Adrian Enache cu Iuliana Marciuc, partenera tatălui său: ”Realitatea a fost mult mai grea”

Bianca Drăgușanu și Ilinca Vandici (2)
NEWS1 day ago

Ilinca Vandici i-a atras atenția Biancăi Drăgușanu. Ce a deranjat-o pe prezentatoarea de la Kanal D: „Ține-le pentru tine”